اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار LabView چیست !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار LabView چیست !!

سلام
    کلا من به نییت مانیتورینگ پروژه اومدم تو این پست :mrgreen:

این برا موبایل هم نرم افزار میسازه؟

چون c# برا ویندوز و به سختی برا اندروید

و Qt برا تموم سیستم عامل ها میشه برنامه نویش

چه دلیی(غیر از این که کار باهاش سادس) وجود داره که من سمت labview برم و سمت Qt نرم؟
    چون فک نکنم قدرت و انعطاف پذیری لازم رو داشته باشه
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

دوستانی که فکر میکنند نرم افزار لب ویو فقط به درد یک رشته خاص می خوره
      باید بگم من با این نرم افزار پروژه کنترل و داده برداری انجام دادم تا پروژه پزشکی و ارتباط با سخت افزار و اپتیک و پردازش تصویر
      یه سری به فروم خود لب ویو بزن میتونی شاخه های مختلف این نرم افزار رو ببینی
      http://forums.ni.com/
      البته یکم خوب نگاه کنی
      من هم به عنوان تنها ایرانی فعال در سایت لب ویو
      نفر دوم Top Solution Authors کل فروم و نفر اول در قسمت Machine Vision این نرم افزار در ماه گذشته و نفر دوم قسمت Most Active Hardware Boards در هفته گذشته هستم البته متاسفانه هیچ ایرانی دیگه ای اونجا فعالیت نمیکنه و همایتی هم نمیشه
      و اما اینکه چرا در ایران معروف نیست علتش معلومه ما ایرانیها خیلی دیر از خواب بیدار میشیم اول باید این نرم افزار دست دوم بشه و امریکا یها مثله میکرو کنترل ها بزارنش کنار تا ما تازه شروع کنیم به یاد گیری و های هوار که ما فلان چیزو بلدیم وباید بلد باشیم
      همین الان که دارم با شما صحبت میکنم توسنتم یه ماژول arm cortex وارد ایران کنم که میتونه با لب ویو پروگرم بشه اگه بتونم تماس تست ها شو اکی بگیرم فقط کافیه ده روز امورزش ببینی تا یک arm کار بشی نه اینکه ۶ سال روش وقت بزاری
      جهان داره به سمتی میره که دیگه کارهای وقت گیر به درد نخور حذف بشه
      وقت گذاشتن و طراحی یک میکرو کنترلر برای کنترل استپر موتور و خوندن دما و داده برداری و... چیزیه که در ایران خیلی جدیدا مد شده در حالیکه با کمترین هزینه و بهترین کیفیت ماژول های امدش اون ور پیدا میشه تا مثلا یک رباتیک کار یا یک مهندس کشاورزی که نیاز به استفاده از این موارد رو داره دیگه نره دو سال میکرو کنترلر یاد بگیره و وقتشو بزاره روی پروژه های اصلی خودش
      این داستان لب ویو هست دوست عزیز ۵ سال دیگه همه توی ایران لب ویو لب ویو خواهند کرد

دیدگاه

کسی نبود جواب منتغی!!! بده به ما؟؟؟؟

دیدگاه

اجازه بدین یه لنیک بهتون معرفی کنم که متخصص های لی ویو که بیش از ۲۰ سال با لب ویو کار کردند جواب شما رو داده باشند البته قطعا خوب بیشتر طرف داری لوبویو خواد شد در این لینک چون همشون لب ویو کار هستند ولی نظراتشون برای شما شاید جالب باشه مثلا تنها موردی که یک نفر نسبت به خوبی qt اشاره کرده داشتن نسخه رایگان و لایسن ارزان این نرم افزار هست که توی ایران معنی نمیده
          http://forums.ni.com/t5/BreakPoint/LabVIEW-vs-Nokia-Qt/td-p/1100920

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hatef.fouladi
            اجازه بدین یه لنیک بهتون معرفی کنم که متخصص های لی ویو که بیش از ۲۰ سال با لب ویو کار کردند جواب شما رو داده باشند البته قطعا خوب بیشتر طرف داری لوبویو خواد شد در این لینک چون همشون لب ویو کار هستند ولی نظراتشون برای شما شاید جالب باشه مثلا تنها موردی که یک نفر نسبت به خوبی qt اشاره کرده داشتن نسخه رایگان و لایسن ارزان این نرم افزار هست که توی ایران معنی نمیده
            http://forums.ni.com/t5/BreakPoint/L...t/td-p/1100920
            چیز خاصی توش نبود، حالا شاید انگلیسی من ضعیفه و...
            در هر صورت ممنون
            میگم میتونی یه لیستی از کارهایی که ما الکترونیکی ها میتونیم باهاش بکنیم رو بگی؟
            غیر از مانیتورینگ پروژه ها

دیدگاه

برا شروع بهتره یه خورده با Multisim and Ultiboard ماله لب ویو رو اشنا بشی
              بهتره شما یگین چی میخواین به جز مانیتورینگ تا من راهنمایی کنم

دیدگاه

برا شروع بهتره یه خورده با Multisim and Ultiboard ماله لب ویو رو اشنا بشی
                بهتره شما یگین چی میخواین به جز مانیتورینگ تا من راهنمایی کنم
                والا اصلا نمیدونم دقیقا کار این چیه که بخوام ازش توقی داشته باشم :mrgreen:
                والا من با میکرو های مختلف کار میکنم، حالا اگه قسمت شد میریم fpga رو هم حرفه ای کار میکنیم.
                هر چی که به میکرو کنترلر و پروسسور ربط داشته باشه دیگه

والا نمیدونم چی بگم، غیر از مانیتورینگ، مگه کار دیگه ای هم میشه کرد یا نه :angry:
                چون من از #C برا مانیتورینگ پروژه هام استفاده میکردم، فقط همین کارو میکردم، لذا نمیدونم کار دیگه ای میشه کرد یا نه، فکرم یکم بسته هستش در این زمینه :NO:
                مشکل اینجاس که من کاربدهاش رو نمیدونم که بگم این بدردم مخوره و این نمیخوره و...

شما که خودتون الکترونیکی هستیید باید بهتر بدونید که چه ویژگیهاش به درد ما میخوره که با میکرو ها کار میکنیم.، همونا رو ذکر کنید :redface:

اضافه شده در تاریخ :
                فعلا نرم افزارش رو نصب کردم، این تولکیت هاش رو که دانلود میکنم همشون شبیه هم هستن(فایل ها، پوشه ها و..) و فقط هجمشون فرق داره :mrgreen:
                میشه این تولکیت ها رو همه رو یجا نصب کنم یا باس دونه دونه نصب کنم؟
                من اگه مطمئن بشم که این بدردبخور هستش باباش رو درمیارم و میرم سمتش و تا بتونم مطلب دربارش میزارم تو سایتم :mrgreen:
                کلا یکم سخت گیر هستم، سخت تغییرات رو قبول میکنم، سخت میرم سمت چیزی :nerd:

دیدگاه

چند تا مطلب رو پشت سر ه سریع میگم رد میشم اگه ادمش باشی رود میگیری قضیه رو
                  اول اینکه من الکترونیک کار نیستم لب ویو کارم رشته تحیلی من هیچ ربطی به الکترونیک نداره ولی همان الان میتونم با لب ویو در عرض چند ساعت یه بورد arm مربوط به نشنال اینسترومنت رو برات با لبویو برگروم کنی بتونی به دوربین وصلش کنی ویا دیتا لاگر ۲۴ بیتیش کنی ویا هر چی که یه ارم کار میتوته انجام بده البته یه ارم کار دست کم باید ۴ سال وقت بزاره تا اینها رو یاد بگیره من با لب ویو توی ۱۰ روز یاد گرفتم
                  البته گفتی اف پی جی ای خیلی راحت سری های نشنال اینسترومنت ایمبدید با لب ویو بروگرم میشند که همشون اف پی چی ای و دی ای سی هستند
                  سری های سی ریو هم همینطور
                  البته پردازش تصویر هم اگه بخوای کار کنی هم دوربینش هست وهم الگوریتم هاش توی لب ویو
                  حالا اون مالتیسزم رو نگاه میکردی میدید میتونی توش مدار طراحی کنی و بعد به صورت شبیه سازی نتیجه طراحیتو بببینی والبته حتی میتونی به عنوان یه سخت افزار مجاری نتایج رو توی لبو ویو مشاهده کنی مثال سادش پروژه اسانسوره
                  ارتباط با پورت های صنعتی و ساپورت کردن اونها یک طرف
                  ارتبطات با سخت افزار و شبکه وغیره
                  روباتیک بلو توس تحلیل سگنال های پزشکی
                  محاسبات ریاضی پیچیده
                  شبیه سازی
                  منطق فازی
                  پی ای دی کنترلر
                  برا یاد گیری همه اینها فقط چند هفته کافی روشون وقت بزاری تو لب ویو
                  مثلا تا حالا شده یکی بیاد بگه میخواد سیگنال ecg مغز رو بگیری و تحلیل کنی براش؟
                  تا تو تکون بخوری بفهمی چی هست براش میکرو کنترلر طراحی کنی روابظ رو دربیاری و غیره من یه کارت داده برداری وصل میکنم به سنسورش با توابع تولکیت پزشکی لبویو بهش اطلاعات رو میدم
                  حدودا میشه ۴۰ دقیقه کار
                  تا حالا شده ازت بخوان با مد باس کار کنی و یا نه با پروتکل جیسون ویا نه ۴۸۵ یا تحت شبکه ؟ برا هر کدوم اینها باید کلی وقت بزاری و به هر کدوم برسی به اون یکی دیگه نمیرسی در حالیکه توی لب ویو همشون جند تا الکونه که همشون شبیه همه کافیی یکشونو بلد بشی بقیشون هم عین همون کار میکنن
                  سعی کردم مختصر و فراگیر یه چند تامطلب برات بزارم
                  تا بهفمی لب ویو فقط مانیتورینگ نیست

دیدگاه

الان که فک میکنم میبینم مثل داستان انگلیسی یاد گرفتنه هستسش، این روش بهتره یا اون؟ سراغ کدوم برم؟-----> آخر سر هم سراغ هیچ کدوم نمیریم.
                    الان گفتی پردارش تصویر، من برا کاری نیاز به پردازش تصویر دارم؛ عجله ای هم تو کارم ندارم، الان میدونم با متلب، با opencv، با برنامه نویسی و به فول شما با لب ویو میشه این کار رو کرد، خب من یه آدم تعطیل، با هیچ کدوم کار نکردم، جایی هم ندیدم که بررسی کن مزایا و معایب هر کدوم رو، خودم هم که نمیتونم همشون رو یاد بگیرم و باید یکی رو یاد بگیرم هزینه کنم وقت بزارم و بعد میبینم که ای داد بیداد، با اون یکی کار میکردم خیلی بهتر بود و اون فلان بود بسلال بود و... ----> همچین چیزایی باعث میشه که من یکم سخت بگیرم و ....

من با لب ویو توی ۱۰ روز یاد گرفتم
                    امکان داره منبع مطالعاتیتون رو معرفی کنید.
                    و این که الان چه کار هایی با لب ویو کردید و میتونید بکنید.
                    اگه یه لیستی بگید ممنون میشم.

نمیدونم من منطقی فک میکنم یا منفی نگر هستش : آخه میخواستیم برنامه نویسی کار کنیم، یه عده میگفتن بیسیک یه عده سیشارپ یه عده جاوا و یه عده میگفتن هیچ کدوم و فقط qt >>>>>> برا خودشون هم دلایلی میابردن >> که آدم میموند که کدوم خوبه و باید بره سمتش >>>> کلا هر کسی چیزی که بلده رو تعریف میکنه و مزایاش رو میگه >>>> آخر سر هم میبینی که این خوبه اونم خوبه و همشون در کل خوب هستن و اون وقته که میمونی چیکار کنی

یا مثلا سر همین ویندوز و لینوکس، طرفدار های ویندوز یه چیزی میگن و طرفدارای لینوکس یه چیز دیگه و عکس اون نظرات، آدم میمونه چیکار کنه و خودمشون خوبه و باید چیکار کنه

اینا رو گفتم تا حالی که من الان دارم رو درک کنی یکم

این طوری که فهمیدم پس زیاد با سخت افزار کار نداریم ما تو لب ویو

همان الان میتونم با لب ویو در عرض چند ساعت یه بورد arm مربوط به نشنال اینسترومنت رو برات با لبویو برگروم کنی بتونی به دوربین وصلش کنی ویا دیتا لاگر ۲۴ بیتیش کنی
                    یعنی خود لب ویو کتاب خونه داره برا تمام اینا ؟ - برا راه انداری دوربین و دریافت دیتا و پردارش و...
                    اگه آره زبون برنامه نویسیش چیه؟
                    یا این که باید توسط کامپیایلر هایی مثل keil برنامه راه اندازی دوربین رو بهش بدیم و بگیم که به پروتکول مربوطه ارسال کن اطلاعات دوربین رو و بعد بیایم تو لب ویو و توسط پروتکول های ارتباطی که میکرو و کامپیوتر رو به هم وصل میکنن دیتا رو از میکرو بگیریم و اون جا پردازشش کنیم دیتای دوربین رو؟

من الکترونیکه رشتم، مثلا میخوام فلان قطعه و مدار رو درست کنم و بدم بازار تا ملت استفاده کنن، اگه این ساده باشه و کار راه انداز قطعا میرم سمتش و کار هم سریع تر راه میوفته و مدار های بیشتری میتونم ببندم و نه تنها برای من بلکه تموم برا تموم افراد همچین وضعی پیش میاد و قطعا این باعث پیشرفت سریعتر کشورمون میشه و دیگه به قول شما با چیزایی کار نمیکنیم که آمریکایی ها n سال پیش کار میکردن.

دیدگاه

اول اینکه اجازه بدین مشکل شما رو بهتون بگم
                      شما تازه یه چیزی میخواین یاد بگیرین بعد ببینین به چه درد میخوره در صورتیکه این روند بر عکس باید باشه
                      برای مثال اگر یک شخص اکادمیک هستید و نیاز به شبیه سازی های عددی دارید باید متلب کار کنید
                      اگر کاربری هستید که در حوزه های پردازش موازی و یا هک کار میکنید باید با لینوکس کار کنید
                      اگر نیاز به برنامه نویسی صنعتی و سریع دارید ویا در حوضه های غیر کامپیوتر تحصیل میکند و نیاز به برنامه نویسی سریع دارید باید از لب ویو استفاده کنید
                      و الی اخر
                      پس اول تصمیم بگیرید که میخواهید چه کار کنید وبعد نرم افزار مروبطه خودش به شما چشمک خواهد زد
                      درباره پردازش تصویر که فرمودید به نظر شما اصلا حتی یک بار هم با لب ویو کار نکردیو والا میدید که لبویو نیاز به چیزی برای ارتباط با سخت افزار نداره اتوکاتیک خودش این کارو میکنه
                      حتی نوع سخت افزار رو هم شناساسی میکنه و حتی تول کیت های اسیستند داره که به شما کمک میکنه با کمترین برنامه نویسی به هدف خودتون برسید
                      اگه اشنالله همه چیز خوب پیش بره کتاب بنده در باره پردازش تصویر در لب ویو برای نمایشگاه کتاب اماده خواهد شد البته من ماهی یک بار هم اموزش پردازش تصویر در لب ویو را دارم
                      که در دو روز و ۸ جلسه یک شخص کاملا بی سواد در پردازش تصویر رو به سطحی میرسونم که بتونه در صنعت پروژه پردازش تصویر انجام بده
                      و اما لب ویو یکی از مواردیکه شرکتش (NI(همیشه به اون افتخار میکنه سطح و حجم دانش نرم افزای هست هر یک از تول کیت های لب ویو رو بزرگترین برنامه نویس های همان حوضه نویشته اند و به NI دادند . الان من لب ویو ۲۱۰۴ رو دارم ۸۵ گیگ نرم افزاره ؟!
                      قطعه نرم افزاری که باهاش توی فرانسه راکتور اتمی کنترل میکنند و یا در امریکا جنگنده f35 sv رو باهاش تست میکنند فقط یه نرم افزار مانیتورینگ نخواهد بود

دیدگاه

اول اینکه اجازه بدین مشکل شما رو بهتون بگم
                        شما تازه یه چیزی میخواین یاد بگیرین بعد ببینین به چه درد میخوره در صورتیکه این روند بر عکس باید باشه
                        برای مثال اگر یک شخص اکادمیک هستید و نیاز به شبیه سازی های عددی دارید باید متلب کار کنید
                        اگر کاربری هستید که در حوزه های پردازش موازی و یا هک کار میکنید باید با لینوکس کار کنید
                        اگر نیاز به برنامه نویسی صنعتی و سریع دارید ویا در حوضه های غیر کامپیوتر تحصیل میکند و نیاز به برنامه نویسی سریع دارید باید از لب ویو استفاده کنید
                        و الی اخر
                        پس اول تصمیم بگیرید که میخواهید چه کار کنید وبعد نرم افزار مروبطه خودش به شما چشمک خواهد زد
                        این موضوع دیگه مربوطه به "ظلم اجتماعی در حق ما"(بهترین اصطلاحی که پید کردم همین بود :redface، یه نفر24 ساعت روز پشت لبتابش، کسی رو نداره راهنماییش کنه، باید هم این طور باشه

اگه اشنالله همه چیز خوب پیش بره کتاب بنده در باره پردازش تصویر در لب ویو برای نمایشگاه کتاب اماده خواهد شد البته من ماهی یک بار هم اموزش پردازش تصویر در لب ویو را دارم
                        که در دو روز و ۸ جلسه یک شخص کاملا بی سواد در پردازش تصویر رو به سطحی میرسونم که بتونه در صنعت پروژه پردازش تصویر انجام بده
                        ایشاالله بیایم و اولین کسی باشیم که کتابتون رو میخریم :applause:

الان من لب ویو ۲۱۰۴ رو دارم ۸۵ گیگ نرم افزاره ؟!
                        اینی که گفتی جچم تولکیت هاش هستش دیگه؟ چون نرم افزار 2 گیگ هم نمیشه
                        راستی تولکیت هاش رایگانه همشون یا بعضیش پولی؟

قطعه نرم افزاری که باهاش توی فرانسه راکتور اتمی کنترل میکنند و یا در امریکا جنگنده f35 sv رو باهاش تست میکنند فقط یه نرم افزار مانیتورینگ نخواهد بود
                        والا همین آردوینو رو من شنیدم که ناسا ازش تو .... استفاده کرده :redface:

فعلا فیلم ها و کتب توی نت رو گرفتم، و نرم افزارش رو هم گرفتم و نصب کردم و تولکیت هاش رو هم دارم کم کم دان میکنم
                        این نوشتن کتابخونه ام تموم بشه ایشاالله میرم سمت یادگریش و بعد خرید یه کتاب و بعد خرید کتاب شما
                        راستی نگفتی منبع مطالعاتیت چیه؟ این کتاب های زبون اصلی رو بخونی؟

دیدگاه

من پیرنتر سه بعدی دیدم با اردوینو ساختن ولی این قضیه ناسا واقعا یه چیز چرپ پرت بود لینکی دارین از این حرفتون ؟ شما نباید هر حرفی رو قبول کنین والا این توی تصمیم گیری شما تاثیر اشتباه خودش رو میزاره یکی از اولین کسایی که تو اییران رفت سراغ اردوینو من بودم وهمین الان هم اردوینو اونو رو توی چین ۱۰ یوان میشه خرید که میشه ۵ هزار تومن
                          پس قطعا ناسا با همچین بورد دانش اموزی کار صنعتی خودشو رو نخواهد کرد
                          اما در باره لب ویو کافیه یه سری به خود سایتش بزنید
                          این لینک رو خودتون برید نگاه کنید
                          http://www.ni.com/en-us/innovations.html

در مورد ۸۵ گیگ هم بعله تول کیت های اصلیش هست کلی تول کیت فرعی هم داره که اونا دیگه سر به آسمون میزنه حجمشون ولی برا هر مورد ۲۰۰ مگ بیشتر نیست مثلا تول کیت بیو مدیکال ۲۰۰ مگ هست
                          در مورد هزینه همشون پولی هست ولی با بررسی هایی من کردم و از چند نفر هم پرس و جو کردم (از بچه های لب ویو کار خارج از کشور) به نظر خود شرکت لب ویو کرک نرم افزارشو گذاشته بیرون تا میزان کاربرهاش با در نظر گرفتن برنامه نویس های جهان سوم افزایش پیدا کنه و بتونه با میزان کاربر های نرم افزار های متنی مثله متلب و سی و سی شارپ رقابت کنه
                          در مورد منبع هم برا شروع همین کتاب های بازار خوب هست یکشو یکی از دوستان بنده نوشته به اسم لب ویو در ۱۹ روز حجمش کمه و در یه هفته میتونی بخونیش
                          بعدا که قوی تر بشی به کتب خارجی رجوع کن و کم کم اگر پشت کار داشته باشی خودت میشی مرجع این نرم افزار
                          بدون تعارف میخوام بگم بنده شخصا خودم الان یکی از منابع این نرم افزار هستم
                          میتونی یه سری به خود سایت لب ویو و قسمت گفتگو هاش بزنی
                          http://forums.ni.com/t5/solutions/ac...ange/one_month
                          http://forums.ni.com/t5/solutions/ac...range/one_week
                          http://forums.ni.com/t5/kudos/kudosl.../1/tab/authors

دیدگاه

خب ممنون از شما
                            فقط یه سوال دیگه بپرسم برا اطمینان خودم ^_^
                            من میخوام پردارش تصویر کنم!، عکس یه نفر رو ، که افراد دیگه ای هم ممکنه کنارش باشن، میخوام نزدیک ترین فرد به دوربین رو تشخیص بدم و حرکات بدنش رو ارزیابی کنم، که الان داره راه میره، نشسته، خم شده، داره دور خودش میچرخه و از این چور حرکاتش رو بفهمم و بر طبقش یه کاری رو انجام بدم.(بگم که میکرو فلان کار رو برام انجام بده) >>>> این کار رو میشه کرد؟ >>>> پروژه نمونه در این زمینه داری؟(فیلم منظورمه، یه فیلمی نمونه کاری چیزی) >>> در ضمینه پردازش تصویر چه مزایایی نسبت به opencv داره؟

راستی من کلی تولکیتاش رو دارم دانلود میکنم الان شده 6 گیگ و همشون دانلود بشه حدودا شاید بشه 12 گیگ، این 85 گیگ رو از کجا دانلود کردی؟ لینکش رو اگه داری اینجا بزار(البته کرکش هم باشه، بدون کرک که...^_^)

دیدگاه

دیگه چی میخوای اخوی میخوای مثلا نوع رقصشو رو هم دشخیص بده عربیه یا فارسی؟!
                              متاسفانه ین طرز تفکر اشتباه بین ما جهان سومی ها خیلی رایجه وقتی چیزی رو میخواهیم شروع کنیم از یک تعداد تفکرات فضایی و غیر مفید و مورد نیاز شروع میکنیم و بعد تو همون اول راه میریم تو بیراهه و از اصل موضوع هم دور میشیم مثلا شما با همین دیدگاه شروع به پردازش تصویر کنین در اخر کسی خواهید بود که برای دوربین های مختلف کپچر یا اینترفیس درست میکنه و میفرشه
                              من میتونم چندین روش رو اینجا اشاه کنم تا نزدیک ترین شخص به دوربین شناسایی بشه و البته بقیه موارد که گفتی هم اتفاق بیافته ولی که چی بشه؟! ایا سود اوری در صنعت خواهد داشت؟! ایا باعث پیش رفت صنعت ما خواهد شد از طرفی این الگوریتم ها قدر قابل اعتماد خواهند بود برای کار ؟! جواب همه اینها منفی هست
                              پس بهتره از یه چیز منطقی و به درد بخور شروع کنی مثلا تشخیص اینکه دو قطعه خاص درست به هم متصل شدند باشند

دیدگاه

داداش چرا میزنی
                                بابا میخوام اختراع!!!!!!! کنم، نیازه بدونم با چه دستگاهی و نرم افزاری مورد نیاز هستش، الان من غیر از نرم افزار، تو سخت افزارش هم موندم که چی رو انتخاب کنم،
                                خوت گفتی کارت رو بدونی چیز ها بهت چشمت میزنن، خوب من دنبال اون چشمکه هستم دیگه، الان به نظرم fpga بهترین قطعه برا این کار هستش ولی پردازش تصویر توش یه چند ماه و چند سال شاید وقت بخواد، میشه تو لب ویو این کار رو کرد و بعد توش پروگرام کرد؟
                                این مینی pc ها قیمتشون خیلی زیاده و 500 به بالا هستن و به صرفه نیست که برم سمتشون
                                این رسپدری بای! هم 200 تومن پولشه که ارزش نداره و قیمتش زیاده
                                Avr هم که قدرتش رو نداره
                                Arm هم مگه این که روش سیستم عامل نصب کنم و بعد اونجا از طریق opencv و همین لب ویو و... بیام و عملیات پردازش تصویر رو انجام بدم
                                dsp هم که کلا اطلاعاتی دربارشون ندارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X