اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی و پیشنهاد پروژه های کاربردی با لب ویو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی و پیشنهاد پروژه های کاربردی با لب ویو

سلام
    لطفا پروژه هایی که با استفاده از لب ویو اجرایی باشه معرفی کنید، فقط ترجیحا پروژه هایی با پیاده سازی سخت افزاری و البته با امکانات قابل دسترسی و در سطحی که واقعا کاربردی باشه و مشابه اون در عمل و صنعت استفاده بشه معرفی کنید

پاسخ : معرفی و پیشنهاد پروژه های کاربردی با لب ویو

نیاز به معرفی پروژه خاصی نیست. تقریبا تمامی مواردی که در اتوماسیون صنعتی در حال حاضر استفاده میشه توسط لب ویو قابل راه اندازی هستند. در خصوص سخت افزار در دسترس هم باید بگم الان در داخل کشور شرکت های خوبی هستند که با قیمت های انصافا مناسب ماژول های صنعتی با قابلیت کار با لب ویو رو تولید می کنند. دیگه بقیه ماجرا برمیکرده به خود شما که چه پروژه ای دارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا حسین وردی
      نیاز به معرفی پروژه خاصی نیست. تقریبا تمامی مواردی که در اتوماسیون صنعتی در حال حاضر استفاده میشه توسط لب ویو قابل راه اندازی هستند. در خصوص سخت افزار در دسترس هم باید بگم الان در داخل کشور شرکت های خوبی هستند که با قیمت های انصافا مناسب ماژول های صنعتی با قابلیت کار با لب ویو رو تولید می کنند. دیگه بقیه ماجرا برمیکرده به خود شما که چه پروژه ای دارید.
      سلام مهندس
      راستش من درسم رو چند وقتی میشه تموم کردم. یه شناخت کلی و بسیار کم از نرم افزار لب ویو دارم. اما میخوام کار باهاش رو یاد بگیرم چون به نظرم اومده که نرم افزار فوق العاده کابردی هستش و از طرفی مثل خیلی از نرم افزار های دیگه خیلی بهش پرداخته نشده
      به دلیل اینکه اصلا دیدی نسبت به صنایع و کارخانجات ندارم سوالم رو به این شکل پرسیدم. خواستم بدونم اون هایی که تجربه دارند بگن که ایا در کارشون (جز کار های دانشجویی و پروژه) از لب ویو استفاده میکنن؟ کجا و به چه ترتیب؟
      بیشتر منظورم پروژه هایی هست که خاصا فقط با لب ویو قابل اجرا باشه و پروژه ای نباشه که با لب ویو انجام داده بشه اما در عمل هیچ کس اون کار رو با لب ویو انجام نده
      چون میخوام رو چیزی کار کنم که واقعا کاربردی باشه و وقتی که یادش گرفتم بتونم به عنوان یه تخصص بهش تکیه کنم که نیاز صنعت باشه.
      اگه سوالام پیش پاافتاده و یا بی ربط بود پوزش

دیدگاه

این موضوع که مثلا پروژه ای باشه که با لب ویو بشه انجام داد ولی کسی این کار رو با لب ویو انجام نده دلیلش عدم دانش کافی و عدم تبلیغات مناسب در خصوص استفاده از لب ویو هست. در ایران چون به طور سنتی افراد از روزی که وارد صنعت شدن فقط سیستمهای PLC شرکت زیمنس و یا اخیرا چند شرکت چینی رو دیدند به همین دلیل زیاد مایل نیستن تغییر جهت بدن. ولی شما خیالت راحت هیچ پروژه صنعتی و غیر صنعتی اتوماسیون نیست که لب ویو نتونه پوشش بده.. و در کل بیشتر به سلیقه افراد و جو حاکم بر صنعت ایران بر میگرده..

دیدگاه

این موضوع که مثلا پروژه ای باشه که با لب ویو بشه انجام داد ولی کسی این کار رو با لب ویو انجام نده دلیلش عدم دانش کافی و عدم تبلیغات مناسب در خصوص استفاده از لب ویو هست. در ایران چون به طور سنتی افراد از روزی که وارد صنعت شدن فقط سیستمهای PLC شرکت زیمنس و یا اخیرا چند شرکت چینی رو دیدند به همین دلیل زیاد مایل نیستن تغییر جهت بدن. ولی شما خیالت راحت هیچ پروژه صنعتی و غیر صنعتی اتوماسیون نیست که لب ویو نتونه پوشش بده.. و در کل بیشتر به سلیقه افراد و جو حاکم بر صنعت ایران بر میگرده..
          درسته
          منظورم اینه ممکنه مثلا یه پروژه ساده مثلا ممکنه یه کنترل دما ساده یا کنترل دور موتور با میکرو یا حتی یه مدار الکتریکی ساده پیاده سازی بشه و چنین پروژه ای اگرچه با لب ویو هم قابل اجرا، ولی کسی نره این کار رو با لب ویو انجام بده، ولی یه وقت یه پروژه ای هست که مناسب ترین راهش استفاده از لب ویو هستش گرچه که ممکنه بدلیل عدم اشنایی با وجودش از سیستم های دیگه استفاده بشه
          یه سوالی دارم البته شاید خیلی ابتدایی باشه اونم اینه که وقتی یه برنامه ای با لب ویو نوشته میشه و قرار باشه کاربردی بشه حتما به وجود کامپیوتر نیازه؟ یعنی یه کامپیوتر همواره باید اون برنامه رو در حالت اجرا داشته باشه؟
          میشه راهنماییم کنید که از کجا شروع کنم؟ ممنون میشم
          من تو ذهن خودم این اومده که یه پروژه واسه خودم تعریف کنم و بعد شروع بکنم به انجامش
          یه مشکلی هم که دارم اینه که امکاناتم محدود هستش یعنی خوب دیگه مثلا دسترسی به PLC ندارم اما خوب یه لپ تاپ و برنامه لب ویو و ... رو دارم :smile: یه سری امکانات سخت افزاری رو هم که هم در دسترس باشه و هم خیلی گرون نباشه میتونم تهیه کنم

دیدگاه

برای تهیه سخت افزار مناسب و ارزان قیمت یه سر به این سایت بزن.. http://fararopaya.com/
            در خصوص برنامه های لب ویو بله حتما باید یک کامپیوتر این وسط باشه که برنامه رو اجرا کنه... البته لب ویو امکاناتی داره که بتونه مثلا میکروهای ARM رو برنامه ریزی کنه ولی اون روش محدودیت های خودش رو داره و همچنین نیاز به سخت افزار جانبی خودش داره.. ولی به طور کلی تو هر پروژه ای بنا به اهمیتش یه میزان سرمایه گذاری میشه. مثلا برای کنترل دمای ساده ای که نیاز به حفظ اطلاعات نیست اصلا نیازی به کامپیوتر نیست. ولی مثلا وقتی میخوای دمای یه گلخانه رو کنترل کنی با توجه به چند تا پارامتر موضوع عوض میشه.. به هر حال فعلا شما شروع کنید تا بعد....

دیدگاه

برای تهیه سخت افزار مناسب و ارزان قیمت یه سر به این سایت بزن.. http://fararopaya.com/
              در خصوص برنامه های لب ویو بله حتما باید یک کامپیوتر این وسط باشه که برنامه رو اجرا کنه... البته لب ویو امکاناتی داره که بتونه مثلا میکروهای ARM رو برنامه ریزی کنه ولی اون روش محدودیت های خودش رو داره و همچنین نیاز به سخت افزار جانبی خودش داره.. ولی به طور کلی تو هر پروژه ای بنا به اهمیتش یه میزان سرمایه گذاری میشه. مثلا برای کنترل دمای ساده ای که نیاز به حفظ اطلاعات نیست اصلا نیازی به کامپیوتر نیست. ولی مثلا وقتی میخوای دمای یه گلخانه رو کنترل کنی با توجه به چند تا پارامتر موضوع عوض میشه.. به هر حال فعلا شما شروع کنید تا بعد....
              من یه ورژن قدیمی از این نرم افزار (ورژن 7.1) رو دارم، واسه شروع همین مناسبه یا نسخه نهاییش رو تهیه کنم؟
              اگه عناوینی از پروژه هایی هم که تو ذهنتون هست بهم معرفی کنین ممنون میشم

دیدگاه

اگر میخواهی واقعا لب ویو رو هم به صورت عملی و هم به صورت تئوری یاد بگیری این چند تا کار رو انجام بده :
                1 - آخرین ورژن لب ویو به همراه تمامی تولکیت ها رو بگیر و نصب کن.. 2012 که میتونی به راحتی از همین سایت ECA تهیه کنی که خیالت هم راحت باشه مشکلی نداره.

2 - یه کتاب به عنوان مرجع تهیه کن . یا لاتین یا فارسی که بتونی در مواقع لزوم استفاده کنی. البته در اینترنت بگردی برای لب ویو آموزش موردی زیاده.
                3 - برو تو این سایت و کارت DAQ رو تهیه کن.. http://www.j-daq.ir/productDetails.php?id=14 ..

این کارت DAQ به نظرم خیلی خیلی میتونه بهت کمک کنه..

به طور کل باید یه چیزی حدود 350 تومن هزینه کنی اگر میخواهی واقعا تو این کار به جایی برسی.. این نظر من بود دیگه خودت میدونی.
                در خصوص پروژه هم وقتی این برد رو تهیه کنی به طور خودکار پروژه های آزمایشی زیادی برات به وجود میاد. کنترل دما ، ربات ، روشنایی ، و .........

دیدگاه

اگر میخواهی واقعا لب ویو رو هم به صورت عملی و هم به صورت تئوری یاد بگیری این چند تا کار رو انجام بده :
                  1 - آخرین ورژن لب ویو به همراه تمامی تولکیت ها رو بگیر و نصب کن.. 2012 که میتونی به راحتی از همین سایت ECA تهیه کنی که خیالت هم راحت باشه مشکلی نداره.

2 - یه کتاب به عنوان مرجع تهیه کن . یا لاتین یا فارسی که بتونی در مواقع لزوم استفاده کنی. البته در اینترنت بگردی برای لب ویو آموزش موردی زیاده.
                  3 - برو تو این سایت و کارت DAQ رو تهیه کن.. http://www.eca.ir/productDetails.php?id=14 ..

این کارت DAQ به نظرم خیلی خیلی میتونه بهت کمک کنه..

به طور کل باید یه چیزی حدود 350 تومن هزینه کنی اگر میخواهی واقعا تو این کار به جایی برسی.. این نظر من بود دیگه خودت میدونی.
                  در خصوص پروژه هم وقتی این برد رو تهیه کنی به طور خودکار پروژه های آزمایشی زیادی برات به وجود میاد. کنترل دما ، ربات ، روشنایی ، و .........
                  1- 2012 اخریشه؟ اینی که تو سایت هست همه تولکیت ها رو داره؟
                  2- کتاب مرجع پیشنهادیتون چیه؟ فارسی یا انگلیسی بودنش واسم مهم نیست، اگه ebook باشه که عالیه
                  3- کدوم سایت؟ اینکه خطا میده!
                  4- 350 تومن واسه این کارت هستش یا نه کلی گفتین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan004600
                    2- کتاب مرجع پیشنهادیتون چیه؟ فارسی یا انگلیسی بودنش واسم مهم نیست، اگه ebook باشه که عالیه
                    3- کدوم سایت؟ اینکه خطا میده!
                    4- 350 تومن واسه این کارت هستش یا نه کلی گفتین؟
                    :applause:
                    هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

350 تومن برای کل خریدت میشه..
                      کتاب به نظر من اگر مشکل زبان نداری از کتب لاتین استفاده. البته تو همین انجمن لب ویو یه تاپیکی با موضوع معرفی مراجع برای لب ویو وجود داره که میتونی استفاده کنی. نرم افزار رو مشکلی نداره از همین سایت تهیه کن کامل هستش.

دیدگاه

350 تومن برای کل خریدت میشه..
                        کتاب به نظر من اگر مشکل زبان نداری از کتب لاتین استفاده. البته تو همین انجمن لب ویو یه تاپیکی با موضوع معرفی مراجع برای لب ویو وجود داره که میتونی استفاده کنی. نرم افزار رو مشکلی نداره از همین سایت تهیه کن کامل هستش.
                        ممنون
                        فقط اون سایت که واسه کارت daq معرفی کردی رو مجدد میزاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan004600
                          ممنون
                          فقط اون سایت که واسه کارت daq معرفی کردی رو مجدد میزاری
                          من

کارت لب ویو را به چه منظور میخواهید استفاده کنید؟ آیا در پروژتون به این کارت نیاز دارید؟
                          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                          // - - - - - - - - - -
                          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                          // - - - - - - - - - -
                          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام من با کارت daq دارم کار می کنم و به نظرم بهتره از سایت http://www.hlcgroup.ir/ تهیه کنی چون هم ارزون تره و هم بشتشبانیش خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmp
                              سلام من با کارت daq دارم کار می کنم و به نظرم بهتره از سایت http://www.***.ir/ تهیه کنی چون هم ارزون تره و هم بشتشبانیش خوبه
                              من هم از تنها کارتِ daq تولید داخل (موسوم به j-daq) که ساخت شرکت هیدران هست توی پروژه ام استفاده کردم و واقعاً راضی بودم از کیفیت ساخت خوبش بگیر تا پشتیبانی فنی...یه مهندس اونجا بود که من تقریباً هفتاد درصد برنامه نویسی پروژه ام رو با راهنمایی اون انجام دادم، همیشه دعاش میکنم و وظیفه خودم میدونم هر جا بتونم از این آقا تشکر کنم. نظر من هم برای دوستانی که میخان از بردهای واسط (Interface) برای انجام پروژه استفاده کنن، بکارگیری همین کارت j-daq هست با 1 سال گارانتی و پشتیبانی خوبی که میدن به نظرم مقرون به صرفه ترین راهکار برای انجام پروژه های اینچنینی هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X