اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سخت افزار لازم برای پردازش تصویر در labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سخت افزار لازم برای پردازش تصویر در labview

با سلام:
    دوستان عزیز میخاستم بدونم که برای اینکه یه پردازش تصویر بسیار ابتدایی در labview انجام بدم (برای شروع) به چه سخت افزاری نیاز دارم؟ همچنین از کجا میتونم تهیه کنم؟
    راههایی که به آینده ختم می شوند رفتنی نیستند، ساختنی اند!
    No Risk, No Reward

پاسخ : سخت افزار لازم برای پردازش تصویر در labview

برای شروع میتونی از یه webcam با کیفیت خوب و سرعت بالا استفاده کنی. البته اگر دوست داشتی در زمینه رباتیک کار کنی میتونی از دوربین های موجود که تصاویر رو به صورت مقادیر دیجیتال در خروجی خودشون تحویل میدن استفاده کنی و در نهایت در لب ویو پردازش کنی..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا حسین وردی
      برای شروع میتونی از یه webcam با کیفیت خوب و سرعت بالا استفاده کنی. البته اگر دوست داشتی در زمینه رباتیک کار کنی میتونی از دوربین های موجود که تصاویر رو به صورت مقادیر دیجیتال در خروجی خودشون تحویل میدن استفاده کنی و در نهایت در لب ویو پردازش کنی..
      سلام آقا حمید رضاممنون که پاسخ دادید:
      بله ترجیح میدم اگه در آینده رباتی درست کردم بینا باشه تا نابینا .
      خوب حالا برای اینکه به کامپیوتر وصلش کنم و تصویر رو تو لبویو داشته باشم و بعد روی تصویر پردازش انجام بدم به سخت افزاری نیاز ندارم؟ :-/ (منظورم اینه که چه جوری تصویررو تو لبویو بیارم نباید یه سخت افزاری چیزی با لبوییو ارتباط برقرار کنه بجز دوربین).
      ممنون
      No Risk, No Reward

دیدگاه

خیر. برای استفاده از وب کم نیازی به سخت افزار جانبی نداری.. وقتی تمام تولکیت های مربوط به پردازش تصویر رو نصب کنی یه تابع در قسمت توابع vision به نام Vision Acquisition نصب میشه که اگر بیاریش تو محیط بلوک دیاگزام یه پنجره ای باز میشه و چند تا مرحله ساده داره که همه رو تنظیم میکنی و در نهایت finish. در قسمت اول باید وب کم رو که لب ویو شناخته انتخاب کنی. میتونی همونجا تست هم بکنی. بعد از مرحله خروجی این تابع یه تصویر هست که مطابق تنظیماتی که انجام میدی یا بصورت ویدئو یا به صورت یک عکس هستش و بقیه کار رو با توابع پردازش تصویر میتونی دنبال کنی.. البته یه قسمت هم به نام vision assistant به سیستم اضافه میشه که اگر به مسیر
        start\program\national instrument\vision assistant بری یه ویزارد هستش که میتونی کارهای پیشرفته رو به آسونی انجام بدی. منتها فعلا شروع کن به آنجا هم میرسی.

دیدگاه

پس اولین و مهمترین چیز همین دوربینه , انشا الله امروز یا فردا میرم بگیرم,فقط به عنوان سوال آخر اینکه این دوربین هایی که گفتید مقادیر رو به صورت دیجیتال در خروجی تحویل میدن شامل کدوم دوربینها میشن؟یه مدلی بگید که در بارشون یه سرچی بزنم و به نظر شما وب کم بگیرم یا این دوربینهایی که گفتید آخه نمی خوام اضافه کاری شه(چه مدلی بهتره).
          No Risk, No Reward

دیدگاه

بهترین مدل دوربین چی ؟

دیدگاه

با سلام .
              آقای حسین وردی لطفا تولکیت های مربوط به تصویر رو معرفی و مقدار کمی راجع به آنها توضیح دهید.
              یک سوال دیگر اینکه webcam لب تاپ را چگونه معرفی کنیم.
              با تشکر :job:

دیدگاه

ا - اگر شما درایور دوربین رو درست نصب کنید در لب ویو هم قابل شناسایی خواهد بود و نیاز به کار اضافی نیست.
                2 - شما در حال حاضر نیازی نیست از اون مدل دوربین ها بخرید چون از لحاظ هزینه گرون تموم میشه و برای مباحث رباتیکی کاربرد داره. یکسر به سایت شرکت هوشمند افزار بزنید . در این انواع دوربین های مخصوص ربات به فروش میرسه..
                3 - در خصوص تولکیت های پردازش تصویر در کل 3 تا تولکیت هست :
                الف ) Vision development
                ب ) Vision acquisition
                پ ) NI Vision Builder

سعی کنید هر 3 را نصب کنید.

دیدگاه

ممنون که پاسخ داداید,پس من همین وب کم رو خریداری میکنم و اگه به مشکلی برخوردم ( که 100%ه) همینجا مطرح میکنم.
                  No Risk, No Reward

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X