اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ی اکتیو کردن labview 2012

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه ی اکتیو کردن labview 2012

سلام بچه ها - میخواستم نحوه اکتیو کردن labview 2012 توضیح بدین -
    ممنون از همگی

پاسخ : نحوه ی اکتیو کردن labview 2012

مرحله یک : سریال مورد نیاز در حین نصب نرم افزار را از پوشه کرک فایل NI License Activator.exe بگیرید. باید از منوی Options گزینه Generate Serial Number را انتخاب کنید.
    ادامه بدین و نصب رو تموم کنین
    سیستم از شما میخواد که ریست بشه ، بزارید بشه ! وگر نه مرحله بعدی چیزی رو نمیشناسه .

مرحله دوم : بعد از نصب نرم افزار و ریست فایل سازنده لایسنس ( تو پوشه کرک ) را اجرا کرده و از منوی Options گزینه Open License Folder را انتخاب کرده و مسیر نصب برنامه مانند:
    E:\Program Files\National Instruments\Shared\License Manager\Licenses

را به آن بدهید.

مرحله سوم : اجزای نصب شده برنامه لیست شده و باید روی آنها رایت کلیک کرده و Activate را برای هر کدام بزنید.

تو نسخه ای که من دانلود کردم این راهنمایی ها تو پوشه کرک بود .
    موفق باشید

******** یَاربَّ الحسَینِ ؛ بحَقٍِّ الحسَینِ ؛ اِشفِ صَدرَ الحسَینِ ؛ بِظُهوُرِالحجَّهِ *******
    اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

من فایل کرک لب ویو رو می خواستم؟

دیدگاه

سلام
        دوستان نحوه ی کرک ورژن 2015 لب ویو چطوریه؟
        تمام مراحل رو درست انجام دادم ولی بازم کرک نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
          سلام
          دوستان نحوه ی کرک ورژن 2015 لب ویو چطوریه؟
          تمام مراحل رو درست انجام دادم ولی بازم کرک نمیشه
          احتمالا ورژن قبلی که نصب کردید مشکل ساز شده . با نرم افزار YourUnistaller ورژن های قبلی را کامل از توی رجیستری حذف کنید و بعد ورژن جدید را نصب و کرک کنید.
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
            احتمالا ورژن قبلی که نصب کردید مشکل ساز شده . با نرم افزار YourUnistaller ورژن های قبلی را کامل از توی رجیستری حذف کنید و بعد ورژن جدید را نصب و کرک کنید.
            ممنون ولی من اولین ورژنی هست که نصب کردم و هنوز میخواستم تازه باهاش کار کنم و طبق اموزشهای سایتی که دانلود کردم پیش رفتم ولی بازم کرک نشد
            الان هم که میخوام حذفش کنم کلی مشکل ساز شده
            با همین نرم افزاری که گفتید وقتی وارد میشم شاید 40 تا ایکن لب ویو هستش که باید تک به تک حذف بشن :angry:

دیدگاه

سلام
              کرک همه ورزن های لب ویو یکی هست یعنی شما نرم افزار کرک رو داشته باشین میتونین تمام ورژن های لب ویو رو کرک کنین من و دوستانم به این نتیجه رسیدیم که این کرک رو خود شرکت نشنال اینسترومنت برا نرم افزار خودش ساخته تا بتونه توی کشور های در حاس توسعه یوزرهاشو افزایش بده
              درباره انیستال کردن لب ویو هم بهتر بود قبل از نصبش یه ریستو پوینت بسازی الان که نساختی کارت در اومد بهتره اول از خود لب ویو شروع کنی ولی فکر کنم یه 9 ساعتی کار داری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hatef.fouladi
                سلام
                کرک همه ورزن های لب ویو یکی هست یعنی شما نرم افزار کرک رو داشته باشین میتونین تمام ورژن های لب ویو رو کرک کنین من و دوستانم به این نتیجه رسیدیم که این کرک رو خود شرکت نشنال اینسترومنت برا نرم افزار خودش ساخته تا بتونه توی کشور های در حاس توسعه یوزرهاشو افزایش بده
                درباره انیستال کردن لب ویو هم بهتر بود قبل از نصبش یه ریستو پوینت بسازی الان که نساختی کارت در اومد بهتره اول از خود لب ویو شروع کنی ولی فکر کنم یه 9 ساعتی کار داری
                وااای کی بره این همه راهو
                نرم افزار به این پر کاربردی نباید یه دکمه انیستال داشته باشه؟ :angry:

دیدگاه

کرک وظیفش اکتیو کردنه چیزی نصب نمیکنه که بخواد انیستال کنه
                  ولی بهتره یه سری به ریستور پوینت هات بزنی شاید قبل نصب لب ویو ریستور پوینت داشته باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X