اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به تشریح یک مثال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به تشریح یک مثال

سلام.
    تو لب ویو ورژن 2012 یک مثال هست به اسم Drag and Drop - Built - in source custome data.vi که اسم چهار تا شکل موج توی لیست باکس هست که با کشیدن و رها کردن اون روی یک کنترل گراف شکل موج مربوطه رسم میشه. در ظاهر کار خیلی راحتی به نظر میاد ولی دیاگرام برنامه خیلی نامفهومه (حداقل برای من :angry.
    ممنون میشم اگه کسی بتونه بلوک دیاگرام نرم افزار رو توضیح بده.

پاسخ : نیاز به تشریح یک مثال

نوشته اصلی توسط m_habibi
    از مهندسان و محققان محترم در حوزه LabView کسی نیست به این سوال جواب بده :question:

دیدگاه

سلام من چند روز ÷یش این پستو دیدم ولی یادم رفت به مثال نگاه کنم تا امروز که دوباره رو اومد
      کامپیوتری که الا ن دارم تعطیله ! سعی میکنم یه نگاه به مثال بزنم و اگه تونستم بفهممش دوباره جواب میدم

دیدگاه

ممنون, منتظر جوابتون هستم

دیدگاه

در این برنامه از رویدادها یا همونن event استفاده شده. رویدادها در تعامل با رفتارهای کاربر با ورودیها (مثل ماوس و کیبرد) توسط سیستم عامل ایجاد و به برنامه ارجاع داده میشن . خود برنامه هم رویداد رو تفسیر و به کنترل مربوطه ارجاع میده و ...
          تو این برنامه ابتدا رویداد drag (گرفتن و کشیدن ماوس که یه رویداد ترکیبی هست. رویدادهای اولیه مثل کلیک یا حرکت ماوس یا زدن صفحه کلید هست)روی کنترل tree ایجاد شده. قسمت انتخاب شده از tree بدست میاد و با توجه به اون 512 نقطه از یه سیگنال متناب ساخته میشه
          رویداد بعدی کشیده شدن ماوس روی کنترل گراف هست. در اینجا بررسی میشه که آیا قبلا رویداد drag رخ داده یا نه
          در آخر هم رویداد drop هست (که با رها کردن ماوس ایجاد شده) اون 512 نقطه سیگنال جمع و رسم میشه
          * اما برای من یه یوال پیشم اومد که رویدهدهای دوم و سوم وقتی رویداد اولی از جایی غیر tree شروع شن اصلا فراخونی یا ایجاد نمیشن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X