سلام، آیا کسی میدونه من چطور میتونم اون سیستمی که توی لب ویو آماده کردم رو ببرم توی اینترنت و یک لینک بزارم و به صورت آنلاین اطلاعات رو دریافت کنم. سوال دوم اینه که کسی میدونه چطور میتونم برم اینترنت؟؟؟ یعنی چه ابزاری رو استفاده کنم تا وصل بشم به اینترنت؟؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک برای نمایش محیط لب ویو داخل اینترنت
Collapse
X
-
پاسخ : کمک برای نمایش محیط لب ویو داخل اینترنت
راهنمای کاملش اینجاست!
http://www.facstaff.bucknell.edu/mas...oteViewing.htmزندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن
دیدگاه
-
سلام من فایلی که شما معرفی کردید رو خوندم نتیجه هم داد اما اون آموزش فقط نحوه ی مونیتور کردن داده رو گفته بود به همین دلیل یه سرچی زدم تا نحوه ی مونیتورینگ همراه با کنترل VI رو بفهمم یه فایلی پیدا کردم که آموزش داده بود اما در این حالت نمی تونم داده هام رو ببینم و در صفحه ای که اینترنت اکسپلورر باز میکنه میزنه downloading frontpanle و همینطور میمونه با فایرفاکس هم تست کردم نتیجه نداد اما فایرفاکس میگه که پلاگینش رو نداری وقتی هم گزینه نصب پلاگین رو میزنم میگه پلاگین مورد نظر پیدا نشد در ضمن run time engine رو هم نصب کردم من از labview 2011 استفاده میکنم
دیدگاه
-
In part I we have built a simple VI that controls a LED, switching it on or off through a virtual pressure button. We will now show step by step how to launch the application in the Internet and co…
دیدگاه
دیدگاه