اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LABVIEW و سیستم عامل ANDROID

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : LABVIEW و سیستم عامل ANDROID

نوشته اصلی توسط مهندس ص
    مشکلتون حل شد بچه ها؟ من الان بعد 2 سال اومدم تو انجمن, کمکی خواستین من هستم.
    سلام ، مشکل که حل نشد ، ما هم دیتا داشبوردو نیمه کاره ولش کردیم. :sad:
    Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

ااا,پس چیکار کردین؟ دقیقا میخواید چیکار کنین تا دقیقا توضیح بدم. :mrgreen:
      زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ص
        ااا,پس چیکار کردین؟ دقیقا میخواید چیکار کنین تا دقیقا توضیح بدم. :mrgreen:
        :job:

دقیقا میخوام روی گوشی یا تبلت ، نرم افزار Data dashboard را نصب کنم ، و هر آنچه توی لب ویو رسم کردم را مانیتور کنم

یعنی این:

http://www.aparat.com/video/video/one/videohash/gQeyn/setdata/xml
        // - - - - - - - - - -
        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
        // - - - - - - - - - -
        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

اینجا رو ببینید:
          http://www.ni.com/tutorial/13757/en/
          کاملا توضیح داده که چطور یه متغیر رو داشبورد ببینید.

دیدگاه

سلام
            دوستان من راه اندازی کردم فقط با یه دونه ماژول usb به سریال که قیمتش شد 5000 تومان و دیگه بقیش باید اندروید بلد باشین و برای گوشی یا تبلت تون برنامه اندروید بنویسین .البته برنامه اندرویدش سخته ولی در کل خیلی جالب و بدون مشکل در امد . دیتا داشبرد مزخرفه . اصلا نرم افزار جالبی نیست چون نمیشه باش مانور داد و خروجیشم بدرد نمیخوره . با برد IOIO هم چون قیمتش گرونه در حدود 200000 تومان پس به صرفه نیست . گرچه روی بعضی از گوشی ها اصلا نصب نمیشه و مشکل داره

این دومین باره که این پست را میزنم پست قبلیم را پاک کردن . نمیدونم چرا oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
              سلام
              دوستان من راه اندازی کردم فقط با یه دونه ماژول usb به سریال که قیمتش شد 5000 تومان و دیگه بقیش باید اندروید بلد باشین و برای گوشی یا تبلت تون برنامه اندروید بنویسین .البته برنامه اندرویدش سخته ولی در کل خیلی جالب و بدون مشکل در امد . دیتا داشبرد مزخرفه . اصلا نرم افزار جالبی نیست چون نمیشه باش مانور داد و خروجیشم بدرد نمیخوره . با برد IOIO هم چون قیمتش گرونه در حدود 200000 تومان پس به صرفه نیست . گرچه روی بعضی از گوشی ها اصلا نصب نمیشه و مشکل داره

این دومین باره که این پست را میزنم پست قبلیم را پاک کردن . نمیدونم چرا oo:
              سلام ، مبدل USB به سریال واسه چی؟ مگه ارتباطتون وایرلس نیست؟
              // - - - - - - - - - -
              // - - - - - - - - - -
              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ص
                اینجا رو ببینید:
                http://www.ni.com/tutorial/13757/en/
                کاملا توضیح داده که چطور یه متغیر رو داشبورد ببینید.
                متشکر. من که فعلا بیخیالش شدم :NO:
                // - - - - - - - - - -
                // - - - - - - - - - -
                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeid.exe
                  سلام ، مبدل USB به سریال واسه چی؟ مگه ارتباطتون وایرلس نیست؟
                  سلام
                  ببخشید دیر جواب میدم مسافرت بودم :redface:
                  نه وایرلس اگه منظورتون از وایفای گوشی یا تبلت هست .خوب نه
                  من با وایفایش کار کردم ولی تو پروژه های صنعتی زیاد بدرد نمیخوره . چون در حقیقت استفاده از وایفای یا بصورت وایرلس فقط برای یک لحظه خوبه ولی برای ارتباط دائمی که بدون پارازیت و مشکلات ناشی از عدم لینک وایفای و غیره فقط ارتباط سیمی منظورم استفاده از پورت OTG هست . و برای اینکه بتونین از این پورت استفاده کنین فقط با ای سی pl2303 که usb به سریال هست میشه استفاده کرد بقیش ارتباط به میکرو .
                  وقتی راه اندازی میکنین سگش شرف داره به هزار تا از این نمیدونم برد های مینی پی سی و بیگل بن و رسپری و غیره هم ارزونتره هم بسیار زیباتر در میاد و هم مانور برنامه نویسی توش زیاده و دیگه نیاز نیست برید دنبال قطعات جانبی مثل ال سی دی و انواع شیلد هاش و غیره .
                  کافی فقط اندروید را فول بشین .به همین سادگی :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                    سلام
                    ببخشید دیر جواب میدم مسافرت بودم :redface:
                    نه وایرلس اگه منظورتون از وایفای گوشی یا تبلت هست .خوب نه
                    من با وایفایش کار کردم ولی تو پروژه های صنعتی زیاد بدرد نمیخوره . چون در حقیقت استفاده از وایفای یا بصورت وایرلس فقط برای یک لحظه خوبه ولی برای ارتباط دائمی که بدون پارازیت و مشکلات ناشی از عدم لینک وایفای و غیره فقط ارتباط سیمی منظورم استفاده از پورت OTG هست . و برای اینکه بتونین از این پورت استفاده کنین فقط با ای سی pl2303 که usb به سریال هست میشه استفاده کرد بقیش ارتباط به میکرو .
                    وقتی راه اندازی میکنین سگش شرف داره به هزار تا از این نمیدونم برد های مینی پی سی و بیگل بن و رسپری و غیره هم ارزونتره هم بسیار زیباتر در میاد و هم مانور برنامه نویسی توش زیاده و دیگه نیاز نیست برید دنبال قطعات جانبی مثل ال سی دی و انواع شیلد هاش و غیره .
                    کافی فقط اندروید را فول بشین .به همین سادگی :mrgreen:
                    بسیار عالی :job:
                    آخه مشکل ما اینه که برای یادگیری اندروید وقت کافی نداریم. :angry:
                    // - - - - - - - - - -
                    // - - - - - - - - - -
                    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

از برنامه Basic4android استفاده کنید. کنابخونه آماده برای pl2303 هم داره! زبان برنامه نویسیش هم بیسیک هست و خیلی سریع هم راه میفتین.
                      فک کنم توی انجمن هم بچه ها کار میکنن. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeid.exe
                        بسیار عالی :job:
                        آخه مشکل ما اینه که برای یادگیری اندروید وقت کافی نداریم. :angry:
                        بله همونطور که مهندس گفتن راحت میتونی با B4A برنامه اندروید بنویسی . البته اولش راحت و جذابه ولی وقتی رفتی تو کارش مخت صوت میکشه ولی راحتر از این برای اندروید من ندیدم و ارزششو داره . :mrgreen:

دیدگاه

www.nciran.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X