مشکلتون حل شد بچه ها؟ من الان بعد 2 سال اومدم تو انجمن, کمکی خواستین من هستم.
سلام ، مشکل که حل نشد ، ما هم دیتا داشبوردو نیمه کاره ولش کردیم. :sad:
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
سلام
دوستان من راه اندازی کردم فقط با یه دونه ماژول usb به سریال که قیمتش شد 5000 تومان و دیگه بقیش باید اندروید بلد باشین و برای گوشی یا تبلت تون برنامه اندروید بنویسین .البته برنامه اندرویدش سخته ولی در کل خیلی جالب و بدون مشکل در امد . دیتا داشبرد مزخرفه . اصلا نرم افزار جالبی نیست چون نمیشه باش مانور داد و خروجیشم بدرد نمیخوره . با برد IOIO هم چون قیمتش گرونه در حدود 200000 تومان پس به صرفه نیست . گرچه روی بعضی از گوشی ها اصلا نصب نمیشه و مشکل داره
این دومین باره که این پست را میزنم پست قبلیم را پاک کردن . نمیدونم چرا oo:
سلام
دوستان من راه اندازی کردم فقط با یه دونه ماژول usb به سریال که قیمتش شد 5000 تومان و دیگه بقیش باید اندروید بلد باشین و برای گوشی یا تبلت تون برنامه اندروید بنویسین .البته برنامه اندرویدش سخته ولی در کل خیلی جالب و بدون مشکل در امد . دیتا داشبرد مزخرفه . اصلا نرم افزار جالبی نیست چون نمیشه باش مانور داد و خروجیشم بدرد نمیخوره . با برد IOIO هم چون قیمتش گرونه در حدود 200000 تومان پس به صرفه نیست . گرچه روی بعضی از گوشی ها اصلا نصب نمیشه و مشکل داره
این دومین باره که این پست را میزنم پست قبلیم را پاک کردن . نمیدونم چرا oo:
سلام ، مبدل USB به سریال واسه چی؟ مگه ارتباطتون وایرلس نیست؟
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
اینجا رو ببینید:
http://www.ni.com/tutorial/13757/en/
کاملا توضیح داده که چطور یه متغیر رو داشبورد ببینید.
متشکر. من که فعلا بیخیالش شدم :NO:
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
سلام ، مبدل USB به سریال واسه چی؟ مگه ارتباطتون وایرلس نیست؟
سلام
ببخشید دیر جواب میدم مسافرت بودم :redface:
نه وایرلس اگه منظورتون از وایفای گوشی یا تبلت هست .خوب نه
من با وایفایش کار کردم ولی تو پروژه های صنعتی زیاد بدرد نمیخوره . چون در حقیقت استفاده از وایفای یا بصورت وایرلس فقط برای یک لحظه خوبه ولی برای ارتباط دائمی که بدون پارازیت و مشکلات ناشی از عدم لینک وایفای و غیره فقط ارتباط سیمی منظورم استفاده از پورت OTG هست . و برای اینکه بتونین از این پورت استفاده کنین فقط با ای سی pl2303 که usb به سریال هست میشه استفاده کرد بقیش ارتباط به میکرو .
وقتی راه اندازی میکنین سگش شرف داره به هزار تا از این نمیدونم برد های مینی پی سی و بیگل بن و رسپری و غیره هم ارزونتره هم بسیار زیباتر در میاد و هم مانور برنامه نویسی توش زیاده و دیگه نیاز نیست برید دنبال قطعات جانبی مثل ال سی دی و انواع شیلد هاش و غیره .
کافی فقط اندروید را فول بشین .به همین سادگی :mrgreen:
سلام
ببخشید دیر جواب میدم مسافرت بودم :redface:
نه وایرلس اگه منظورتون از وایفای گوشی یا تبلت هست .خوب نه
من با وایفایش کار کردم ولی تو پروژه های صنعتی زیاد بدرد نمیخوره . چون در حقیقت استفاده از وایفای یا بصورت وایرلس فقط برای یک لحظه خوبه ولی برای ارتباط دائمی که بدون پارازیت و مشکلات ناشی از عدم لینک وایفای و غیره فقط ارتباط سیمی منظورم استفاده از پورت OTG هست . و برای اینکه بتونین از این پورت استفاده کنین فقط با ای سی pl2303 که usb به سریال هست میشه استفاده کرد بقیش ارتباط به میکرو .
وقتی راه اندازی میکنین سگش شرف داره به هزار تا از این نمیدونم برد های مینی پی سی و بیگل بن و رسپری و غیره هم ارزونتره هم بسیار زیباتر در میاد و هم مانور برنامه نویسی توش زیاده و دیگه نیاز نیست برید دنبال قطعات جانبی مثل ال سی دی و انواع شیلد هاش و غیره .
کافی فقط اندروید را فول بشین .به همین سادگی :mrgreen:
بسیار عالی :job:
آخه مشکل ما اینه که برای یادگیری اندروید وقت کافی نداریم. :angry:
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
// - - - - - - - - - -
از برنامه Basic4android استفاده کنید. کنابخونه آماده برای pl2303 هم داره! زبان برنامه نویسیش هم بیسیک هست و خیلی سریع هم راه میفتین.
فک کنم توی انجمن هم بچه ها کار میکنن. :nerd:
بسیار عالی :job:
آخه مشکل ما اینه که برای یادگیری اندروید وقت کافی نداریم. :angry:
بله همونطور که مهندس گفتن راحت میتونی با B4A برنامه اندروید بنویسی . البته اولش راحت و جذابه ولی وقتی رفتی تو کارش مخت صوت میکشه ولی راحتر از این برای اندروید من ندیدم و ارزششو داره . :mrgreen:
دیدگاه