اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط Labview با Ethernet

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط Labview با Ethernet

اگه میشه یه مثال عملی هم بذارید ممنون میشم خیلی زیاد

دیدگاه

کدوم سمت سروره؟
      زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

باسلام
        وتشکر از راهنمایهای شما
        سنسور متصل به میکرو را (مثلاmega8 )فرض کنیمclinet وpc بعنوان server که با ارسال مثلا رشته M1 از طرف pc ,میکرو مقدار دما را خوانده و به لب ویو ارسال کند
        mrg

دیدگاه

سلام من هم الان دقیقا دارم رو همین قضیه کار میکنم یعنی می خوام اطلاعات رو از کامپیوتر بگیرم و بعد از طریق یه کارت TCP به SERRIAL اطلاعات کامپیوتر را رو به یک میکرو انتقال بدم و نتیجه اش رو به عکس به کامپیوتر برگردونم که امروز هم موفق به انجام این کار شدم الگوریتم کار خیلی ساده است فقط نیاز داره به این که شما فانکشن های TCP نرم افزار LABVIEW رو بشناسی برای شناختش هم از help خود برنامه به همراه مثال های برنامه استفاده کن که بهترین رفرنس است برای خرید کارت هم می تونی از شرکت کنترل دیجیتال نوین کارت مبدل رو به قیمت حول و حوش 80 تومن بخری این ها رو که گفتم برو جلو تا بعد ببینیم چی میشه!!!!

دیدگاه

سلام
            خیلی ممنون از شما
            من هم همون قطعه رو خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم اطلاعاتی رد وبدل کنم
            اگه میتونید مثالی , تصویر ی چیزی ضمیمه کنید؟
            من از المانهای زیر استفاده میکنم
            tcp open connection--tcp write--tcp read---concatenate string---tcp close conn

نمیدونم از?=in و out کجا وچطوری استفاده کنم
            در ضمن در میکرو تعریف کردم پس از دریافت M1 دما را ارسال کند
            mrg

دیدگاه

سلام فردا برات پ می کنم!!!!

دیدگاه

سلام اینم لینک برنامه که به صورت که اطلاعات رو میفرسته و دریافت میکنه!!!
                http://hassanusefi.persiangig.com/TCP-Read%20And%20Write.vi

دیدگاه

سلام
                  ممنون ولی
                  ببخشید فایل رو باز میکنم ام شکلهای عجیب غریب زیر رو نمایش میده
                  چیزی باید نصب کنم؟
                  ��]��.�\YiB���N܎_�[�"�� ۩��82L�n� ;��*E�_�:��ϣN(m�;�a[��N(m�nuB4/i�=��0W�����E4?M���@�/ ;_Z�ވ�fk��Xw�>��AW�i^�;`�ה��� �58M�x5��6�a��Ӻ��?װ_�?3-�S���U��g �y�dD�{��M�����#�2�8�����F׿��&~�хY�78�� y�Uv4�;�&V���P�"7s�n�"T_sNV �����1�E8n�Kw�0G���.&Qw����ar�������X�;.� I��n_,�n���e�N��ڃ�;�Axst
                  �J`��Ҁ\���ș�V~��|by�y�
                  hp`�BP����f% �g
                  ��z_�����-����g�wR/�|��DvV~�G�>���}��M�KOۍ��ʭ���R��ճikG���9��� �ÜV�u�Ӛ�u� +����|��}̀W͵���2鏤^5%�je�9,u�_ʱ�PsP>�9M�̟�ڧ �
                  7Η�*E�Ή����w�eS���cn>;�Zn
                  �\�]^mW�9��nQ�n�ͰJ�z}¯������Y4 �׎6J �,���J&z[ �i]��2[�`�O��V){�q� ����b� \�R#%�f�����s���,dΟ�8�Id�D�߸��+�� $����4��q�� ���v��8���]q�>n`����)yV.�n���~�(��وwb,^j�zj��
                  N�z'�F�Vy�Ӻ�i]lO�_�L�ߟa�|p��S�צ���+���-���C�c��1��k�I�'��U���d��-\�x-�zn�%=���f9jFDŽ,�Ȼ�S/�0��V�S�4N=�'����^�17,?�l٘��~衇;��0ݭ胘�\ �[� U�w��<C�2���B55��'L8u֙����U.'[�q���`6~(k����(���Jv-�>���DW�@�ް��Q~���
                  H"`�9]�J���:���q���y�(��p��QW�1I���T�LJ/z�������j���0���b����{,�����������s�I�� ��� A���(���������
                  ��������������������������������px��T�RA =$H H� ��QP���(^)��G��ڪd�ڝx��*?˟����f EA�n�&gz���t�,�7p�|�o�qē��w�S�`>�s��&quo t;�.q��E|"*S�m7�����*
                  �8��h]J��&d��L�OT *$(��9�(�p1�NбaѾ�B�vlJ��c8�q���`�=ݍ�7��|I�� U7jr=�n��8����" ��̬i+<�a���Z킥�vhM���B��Ť���hS��l�@�bk#�W�ߢ�(c �Q��b�y"aBQ ���z�~���H�1�� f#�QZ�]iA�XF_���ב)U.#�H4�a���A,�� ��W/�H���h����]K�I��xB^�=�ی�����m��#C{Y;p��M���ž�7R�{4,1�|���� ��W�t���ų����m,�~+���j�f�$�����V
                  Ԥ��`�[�3�h��~:9�i3rX����Jr�<��+��U2T�51��D�2�Af��l �]�:�.��q�
                  ����n��}6R۬�7�kh-C�P5���dcE'���F�QNrĆ۪����J#��c����J�H |��]�Uw
                  N��Bߋ��Z�Ւ���w�6K[���O��ux%E-N
                  ��Ś�����`�sgpsD���y�Jm󸀋\��˔+�Y�<wE*ƶ�\��5��M,���]�]�r�1��/˓ ���SN�73LfЦ��g6�~dޅ ���^�깵�"N�^p�Y�g�`5&o�c���ʞ���#� �Թ��2լ]?o?S�Vn�2�(�)^մ�����_�������H�
                  ����
                  �������O�
                  ����
                  �������V�
                  ����
                  �������]�������
                  ����TahomaTahomaTahoma0�
                  mrg

دیدگاه

ورژن لب ویوت چیه؟ مال من 2011 هستش

دیدگاه

باسلام
                      داداش دمت گرم خدا خیرت بده
                      بلاخره تونستم اطلاعات رو ارسال و دریافت کنم
                      یه خرده با برنامه ور میرم توسعه اش میدم که ده تا سنسور را بخونه بعد به مشکل خوردم میام سراغ معلم بی ادعای عزیز :wow:
                      mrg

دیدگاه

سلام
                        قابل شما رو نداشت!!!

دیدگاه

سلام استاد عزیز
                          با اون برنامه این ارور نشان داده میشه باید چیکار کنم؟ :sad:

Error 66 occurred at TCP Read in TCP-Read And Write.vi

Possible reason(s):

LabVIEW: The network connection was closed by the peer. If you are using the Open VI Reference function on a remote VI Server connection, verify that the machine is allowed access by selecting Tools>>Options>>VI Server on the server side.
                          mrg

دیدگاه

با سلام و احترام
                            جناب مهندس "hassan1366"

ممنون از برنامه خوبتون من هم از شما تشکر میکنم.

با سپاس فراوان :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X