باسلام
وتشکر از راهنمایهای شما
سنسور متصل به میکرو را (مثلاmega8 )فرض کنیمclinet وpc بعنوان server که با ارسال مثلا رشته M1 از طرف pc ,میکرو مقدار دما را خوانده و به لب ویو ارسال کند
سلام من هم الان دقیقا دارم رو همین قضیه کار میکنم یعنی می خوام اطلاعات رو از کامپیوتر بگیرم و بعد از طریق یه کارت TCP به SERRIAL اطلاعات کامپیوتر را رو به یک میکرو انتقال بدم و نتیجه اش رو به عکس به کامپیوتر برگردونم که امروز هم موفق به انجام این کار شدم الگوریتم کار خیلی ساده است فقط نیاز داره به این که شما فانکشن های TCP نرم افزار LABVIEW رو بشناسی برای شناختش هم از help خود برنامه به همراه مثال های برنامه استفاده کن که بهترین رفرنس است برای خرید کارت هم می تونی از شرکت کنترل دیجیتال نوین کارت مبدل رو به قیمت حول و حوش 80 تومن بخری این ها رو که گفتم برو جلو تا بعد ببینیم چی میشه!!!!
سلام
خیلی ممنون از شما
من هم همون قطعه رو خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم اطلاعاتی رد وبدل کنم
اگه میتونید مثالی , تصویر ی چیزی ضمیمه کنید؟
من از المانهای زیر استفاده میکنم
tcp open connection--tcp write--tcp read---concatenate string---tcp close conn
نمیدونم از?=in و out کجا وچطوری استفاده کنم
در ضمن در میکرو تعریف کردم پس از دریافت M1 دما را ارسال کند
باسلام
داداش دمت گرم خدا خیرت بده
بلاخره تونستم اطلاعات رو ارسال و دریافت کنم
یه خرده با برنامه ور میرم توسعه اش میدم که ده تا سنسور را بخونه بعد به مشکل خوردم میام سراغ معلم بی ادعای عزیز :wow:
سلام استاد عزیز
با اون برنامه این ارور نشان داده میشه باید چیکار کنم؟ :sad:
Error 66 occurred at TCP Read in TCP-Read And Write.vi
Possible reason(s):
LabVIEW: The network connection was closed by the peer. If you are using the Open VI Reference function on a remote VI Server connection, verify that the machine is allowed access by selecting Tools>>Options>>VI Server on the server side.
دیدگاه