Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
من تست گردم عدد 2000 ارسال میشه و اونطرف با یک ترمینال دیگه دریافت کردم فقط باید یک Error out اضافه کنید
http://uplod.ir/up2eeyb3vyh9/Untitled_1.vi.htm
ارتباط که معمولا به روش سریال هستش. محیط کامپیوتری هم هر چی می تونه باشه. یکی با لب ویو می نویسه، یکی با VB، یکی با #C و .... و یکی هم تو یک کشور میاد و تو محیط متلب دیتا رو می خونه و با برنامه ای که نوشته اونارو تحلیل می کنه.
در هر صورت ارتباط با متلب تو قسمت لب ویو نامرتبط هستش. اگر اونجا بنویسید زودتر جواب می گیرید.
سلام
دوستان من نمیتونم تولکیت NI VISA رو از سایت رسمی دانلود کنم. ارور access denied میده. توی نت هم پیدا نکردم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چطور دانلود کنم
با سلام . من اطلاعات ارسالیم با میکرو رو توی پروتیوس به خوبی دریافت می کنم ولی توی ارتباط با لبویوو این پیام رو می ده .
visa:(hex0xbfff0072) the resource is valid . but visa cannot currently access it.
برننامم درسته . ورژن نرم افزارم 2014 و ویزا رو هم نصب کردم . لطفا کمکم کنید ممنون .
سلام
یکبار با همون لبویو یک برنامه شامل بلوکهای VISA Configuration و VISA close ایجاد کنید و یکبار ران کنید تا پورت بسته بشه
در برنامه اصلی که نوشتید، از تطابق بادریت،بیتهای استاپ و تعداد بیت ارسالی مطمئن بشید.همچنین طول مسیرهای ارتباطی رو تا حد ممکن کوتاه کنید.چون کوچکترین نویزی اگر روی سیم بیافته، ایجاد خطا میکنه
تعداد بایت بلوک visa read رو هم اندازه با رشته ارسالی بگیرید.اگر کمتر باشه یا بیشتر باشه، رشته های پیاپی دچار تداخل مشن
از کریستال 11.0592 برای میکرو استفاده کنید.برای ارتباط سریال کمترین خطا رو داره
اگر از مبدل TTL به USB که در فروشگاه هست استفاده میکنید، حتماً ماژول و تغذیه رو همگراند کنید.(گراند تمام اجزاء باید یکی باشه)
در آخر هم، بعد از کلی بالا پایین کردن مدار، بادریت 9600 بهترین و کم خطاترین گزینه برای من بود
سلام
دوستان میتونن مطلب زیر رو ببینن : 3 تا پروژه برا ارتیاط سریال که همگی تست شدن و جواب میدن : آموزش و پروژه ارتباط سریال در لب ویو
فک نکنم مشکلی داشته باشه، در ضمن به نحوه قطع کردن اتصال پورت هم دقت کنید در این پروژه.
دیدگاه