اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق چارت با گراف؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرق چارت با گراف؟

سلام
    یکی میتونه فرق این دو را از همدیگه بگه؟ کجا از چارت باید استفاده کنیم کجا از گراف؟ جفتشم نمودار و بر حسب زمان میکشه
    The harder I work, the luckier I get

پاسخ : فرق چارت با گراف؟

یه سوال دیگه، اگر بخواهیم محور افقی را از واحد زمان به جابجایی تغییر بدهیم چکار باید بکنیم؟

دیدگاه

گراف در هر لحظه یه داده میگیره و اونو در ادامه داده های قبلی نمایش میده
      چارت یه آرایه میگیره و همه رو با هم نشون میده

دیدگاه

سلام
        mojalan برعکس گفتند: چارت هر لحظه یک داده میگیره و اونو در ادامه داده های قبلی نمایش میده. گراف یک آرایه یا یک کلاستر میگیره و همه داده ها رو با هم نشون میده

چارت برای وقتی است که میخواهید لحظه به لحظه از وضعیت داده ها مطلع باشید. مثلاً فرض کنید که یک حلقه while دارید که درونش یک عدد مثلاً خروجی یک لودسل داره خونده میشه. اگر بخواهید بعد از هر بار خواندن، عدد بلافاصله نمایش داده بشه، باید از چارت استفاده کنید. چارت هر عدد رو به نمودار موجود اضافه میکنه و کل نمودار به سمت چپ حرکت میکنه. به عبارت دیگر چارت دارای حافظه داخلی است و نمونه های قبلی را در خود نگه میداره. طبق این توضیحات چارت معمولا باید داخل حلقه های تکرار استفاده بشه
        حالا فرض کنید نخواهید از لحظه به لحظه داده ها مطلع باشید. مثلا میخواهید بعد از اینکه خروجی لودسل 100 بار خوانده شد، تمام مقادیر یک دفعگی رسم بشه. در این حالت باید از گراف استفاده کنید. به این شکل که 100 عدد رو به شکل یک آرایه یا کلاستر در بیارید و به گراف بدید. گراف تمام نمودار قبلی رو پاک میکنه و 100 عدد جدید رو جایگزین اون میکنه. به عبارت دیگر گراف حافظه نداره و نمودار قبلی را پاک میکنه. در این حالت دیگه نباید گراف رو داخل حلقه قرار داد.

تغییر محور افقی برای گراف ساده است. کافیه که آرایه اعداد رو با دستور Bundle به شکل زیر به یک کلاستر تبدیل کنید.
        المان اول x0 باشد.(مقدار اولیه محور x)
        المان دوم deltaX باشد(فاصله میان دو نمونه در محور x)
        المان سوم هم آرایه اعداد باشد.

اما اگه منظورتون رسم منحنی هیسترزیسه، راه حل استفاده از XY Graph هست

دیدگاه

با سلام.

در تکمیل صحبت دوست عزیزمون باید بگم در مواقعی شما مجبور هستید در داخل حلقه از گراف استفاده کنید.. که دلیلشم به خود برنامه بستگی داره.. یه دلیلش میتونه قابلیت cursor گراف باشه که در چارت دیده نمیشه.. و هزار تا دلیل دیگه..
          حالا باید چه کنیم؟؟؟؟؟؟

خیلی ساده... با ترکیب یه شیفت رجیستر و استفاده از توابع موجود در پالت آرایه شامل insert to array - delete from array - array subset , ... میتونید از دیتای موجود که در حال تولید هست، هر لحظه یه آرایه جدید بسازید و نمایش بدید..

البته اگر واقعا مجبور بودید..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BlueApple
            سلام
            mojalan برعکس گفتند:
            بقول معروف: "حرف کج معنی راست :biggrin:"
            خیلی وقتا برعکس میگم چون خیلی بهش توجه نمیکنم . اسم مهم نیست فقط میدونم همچین قابلیتی (یا تفاوتی) هست

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسخ دوستان، پس با این حساب باید از چارت استفاده کنم
              ولی سوال دوم هنوز حل نشده
              پروژه من اینه که یه اهرم داریم که روش یه خط کش دیجیتال نصبه زیر اهرم هم یه لود سل هستش میخواهم ببینم وقتی مثلا اهرم 10mm جابجا میشه به لود سل چقدر نیرو وارد میشه؟ و این مقادیر و روی چارت نشون بده مثلا اگه اهرم 10mm جابجا بشه به لود سل 5 کیلو نیرو وارد بشه. طبیعتا هرچقدر اهرم بیشتر جابجا بشه نیروی روی لود سل هم بیشتر میشه!
              الان مشکلم اینه که هر چارتی که میاورم محور افقیش بر حسب زمان هستش، من می خواهم محور افقی جابجایی اهرم و نشون بده نه زمان را!
              مثل شکل زیر:

در این شکل محور افقی مقدار جابجایی خط کش و نشون میده و محور عمودی فشار وارد شده بر لود سل

دیدگاه

من هر چارتی میاورم فقط یک ورودی قبول میکند، اونم محور y هستش، خودش پیش فرض محور x را زمان در نظر میگیرد :cry: میخواهم چارت من دو تا عدد بگیرد یکی واسه محور x و یکی واسه محور y
                من چیکار کنم/؟؟؟ :cry2:

دیدگاه

به نظر من این نوع نمودار باید توسط xy graph رسم بشه . و این نموداری که شما می خواید باید بعد از تست نمایش داده بشه.و فکر نکنم بشه لحظه به لحظه رسم کردش
                  اگه من بودم مقدار نیرو رو تو یه چارت و جابه جایی رو تو یه چارت دیگه نشون میدادم و در آخر این دو مقادیر رو تو یه xy graph نشون میدادم

دیدگاه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X