اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش تغییر پرامترهای محلی بر روی تصویر بصورت رنگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نمایش تغییر پرامترهای محلی بر روی تصویر بصورت رنگی

خواهش میکنم
    اول از همه کنترلر وایلت رو بزار رو فالس این طوری که شما گذاشتی برنامت یه بار اجرا میشه

بعد اون شکل پا هم اینگار برات اومده فقط شما باید اونو تنظیم کنی تا در وسط 3d picture بیفته
    با رفتن روی 3d picture
    با نگه داشتن چپ کلیک و حرکت موس میتونی تصویرو بچرخونی
    با نگه داشتن شیفت و حرکت اون میتونی کار زوم رو انجام بدی
    با نگه داشتن کنترل و حرکت موس می تونی تصویرت رو جابه جا کنی

برای تغییر مقادیر سنسور هم می تونی سنسورت رو بدی به یه برد میکرو و بعد از پردازش اون مقادیر رو با پورت سریال واسه لب ویو بفرستی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh-emrah
      خواهش میکنم
      اول از همه کنترلر وایلت رو بزار رو فالس این طوری که شما گذاشتی برنامت یه بار اجرا میشه

بعد اون شکل پا هم اینگار برات اومده فقط شما باید اونو تنظیم کنی تا در وسط 3d picture بیفته
      با رفتن روی 3d picture
      با نگه داشتن چپ کلیک و حرکت موس میتونی تصویرو بچرخونی
      با نگه داشتن شیفت و حرکت اون میتونی کار زوم رو انجام بدی
      با نگه داشتن کنترل و حرکت موس می تونی تصویرت رو جابه جا کنی

برای تغییر مقادیر سنسور هم می تونی سنسورت رو بدی به یه برد میکرو و بعد از پردازش اون مقادیر رو با پورت سریال واسه لب ویو بفرستی .

مرسی از توضیحات
      البته توحالتی که شکل 3D picture ام در بلوک دیاگرام مثل شکلی بود که قبلا فرستادم کلیدهای کنترلیم به هیچ عنوان کار نمیکرد و شکل نه زوم میشد نه میچرخید نه چیز دیگه ... ولی وقتی به 3D picture ام مثل شکل شما کردم تونستم کلمو تغییر بدم ( البته این 3D piture با این شکل آیکون خیلی شانسی و تصادفی نمیئونم از کجا پیدا کردم :mrgreen: :mrgreen: )

حالا یه مشکل جدید دارم و یه سوال که باز مزاحم شدم :redface: :redface:
      وقتی توست آرایه هام عدادو تغییر میدم شکل همونجوری که مشاهده میفرمایید تغییر فرم میده که من اینو نمیخوام ( میخوام فرم و ظاهر شکلم ثابت باشه و فقط مثل تصویری که شما برام فرستادید رنگ ها تغییر کنه) چیکار باید بیکنم ؟ oo:

سوالم دومم اینکه من سختآ‌افزارمو طراحی کردم و از پورت سریال اعداد سنسورمو دریافت میکنم و درتهایت 5 تا عدد سنسورو در لبویو دارم ... نمیدونم چجوری باید به این شکل پام وصلشون کنم تا بجای قرار دادن عدد بصورت دستی همون 5 تا عددمو در طول زمان دریافت کنه :smile:
      واقعا سپاس گذارم ازتون

دیدگاه

3d picture رو باید تو کنترل پالت دنبالش بگردی.تو گرافها

اگه موقعه تقییر مقادیر آرایه این اتفاق می افته .احتمالا داری مقادیرت رو خارج از رنج می دی. این محدوده تو قسمت color ramp قابل تنظیمه
        اگه کمتر از این محدوده باشه شکلت به رنگ سیاه تغییر رنگ میده اگه بیشتر باشه سفید خواهد شد.

الان تو این شکل محدوده شما صفر تا صد هستش.

شما باید از از تابع ساخت آرایه استفاده کنید .بعد از دریافت مقادیرت از پورت سریال اونارو وصل کن به تابع ساخت آرایه
        به جای این عدد ثابتی که من گذاشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh-emrah
          3d picture رو باید تو کنترل پالت دنبالش بگردی.تو گرافها

اگه موقعه تقییر مقادیر آرایه این اتفاق می افته .احتمالا داری مقادیرت رو خارج از رنج می دی. این محدوده تو قسمت color ramp قابل تنظیمه
          اگه کمتر از این محدوده باشه شکلت به رنگ سیاه تغییر رنگ میده اگه بیشتر باشه سفید خواهد شد.

الان تو این شکل محدوده شما صفر تا صد هستش.

شما باید از از تابع ساخت آرایه استفاده کنید .بعد از دریافت مقادیرت از پورت سریال اونارو وصل کن به تابع ساخت آرایه
          به جای این عدد ثابتی که من گذاشتم
          جواب داد
          :wow:
          :nerd:

دیدگاه

واقعا جا داره یک تشکر ویژه داشته باشم از دوستمون جناب sadegh-emrah عزیز که پا به پا از صفر تا صد این تاپیکو با من بودن

به نظر من موضوع با ارزشی و کاربردی بود، مدت زیادی بود دنبالش بودم و واقعا بجز شما کسیو پیدا نکردم، اگه صلاح میدونین با یه عنوان جدید خودتون دوباره تاپیکش کنید. میتونه خیلی برای بقیه هم مفید باشه

دیدگاه

خواهش میکنم
              خوشحالم که تونستی جواب بگیری.
              با تعداد بازدیدی که این قسمت داشته حتما دیگران هم از این مطالب استفاده کردند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X