اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خطا در دریافت سریال عدد تکراری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خطا در دریافت سریال عدد تکراری

باعرض سلام خدمت مهندسین و اساتید بزرگوار :bye
    برنامه ی دریافت از پورت سریال نوشتم " COM " خوب جواب میده، ولی اگه به یک عدد برسه که سهآ‌رقم متوالی آن یک عدد باشد (مثل 11132 یا 23444 یا 555 ...)، رقم سوم بصورت خطا دریافت میشود( حتی وقتی از هایپر ترمینال عدد میفرستم).
    نکتهآ‌ی خیلی بدیشم اینه که وقتی ازش داخل برنامه اصلی استفاده میکنم و یه همچین عددی دریافت میکنه برنامه کلا متوقف میشه و پیغام خطا میاد که این اصلا خوب نیست.
    :sad:
    تصویرشو قرار میدم تا بیشتر متوجه منظورم بشین.

بعضی وقتام کلا دادهآ‌ی اشتباهی دریافت میشه که باز موجب میشه برنامه متوقف بشه و این پیغام خطا میاد.

برای اینکه رقم سوم درست دریافت بشه و اینکه اگه عددی اشتباه دریافت شد لبویو اونو نادیده بگیره و برنامه متوقف نشه چیه؟
    مرسی از همتون

پاسخ : خطا در دریافت سریال عدد تکراری

بهتره تصویری از برنامه لبویو قرار بدید تا مشکل زودتر شناسایی و حل بشه
    افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl_moradpour
      بهتره تصویری از برنامه لبویو قرار بدید تا مشکل زودتر شناسایی و حل بشه

دیدگاه

برای شما هم وقتی برنامه رو در جا ینی از اون کلیدabortمی زنی قطع میشه پورت سریال

مشکل من 10 برابر مشکل شماست برای من کار می کنه وسط برنامه دیتای چرت و پرت دریافت می کنه
        معماری برنامه رو نگاه کن جواب نگیرم :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
          برای شما هم وقتی برنامه رو در جا ینی از اون کلیدabortمی زنی قطع میشه پورت سریال

مشکل من 10 برابر مشکل شماست برای من کار می کنه وسط برنامه دیتای چرت و پرت دریافت می کنه
          معماری برنامه رو نگاه کن جواب نگیرم :cry2: :cry2:

ماهیت برنامت چی هست؟
          به نظر من شما یه برنامه خیلی ساده دریافت داده ( مثل من) راه اندازی کن و توسط هایپر عدد بده ببین اصلا عدد درست دریافت میکنه؟ بدش اگه چنتا عدد دادی دریافت درست بود سخت افزارتو وصل کن باز خروجیارو چک کن. اینجوری متوجه میشی مشکل از کدوم بخشه

دیدگاه

برنامه ی من هم مثل برنامه ی شما سادس اینجوری نگاه نکن بقیه برای کار های دیگه هستش مهمش همین در یافت از پورت سریاله که بازی در میاره بقیش حله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
              برنامه ی من هم مثل برنامه ی شما سادس اینجوری نگاه نکن بقیه برای کار های دیگه هستش مهمش همین در یافت از پورت سریاله که بازی در میاره بقیش حله
              bude Rate رو 9600 بزار ببین بهتر نمیشه :mrgreen:

دیدگاه

با باود ریت 9600هم تست کردم نشد :angry:

دیدگاه

هر دو نفر لطفا ورودی termination char در تابع config غیر فعال کنید (با وصل کردن False به ورودی اون) تنظیمات رو دوباره چک کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                    هر دو نفر لطفا ورودی termination char در تابع config غیر فعال کنید (با وصل کردن False به ورودی اون) تنظیمات رو دوباره چک کنید.
                    ممنون از راهنماییتون، بدش که False بشه دیگه ورودی کاراکتری دریافت نمیکنه؟

دیدگاه

1- پورت سریال داده ها رو بصورت بایت ارسال/دریافت میکنه! حالا شما میخوای بصورت کاراکتر تفسیرش کن
                      2- این ورودی در تابع config میگه که اگه یه کاراکتر که در ورودی termination char مشخص میکنید دریافت بشه ارتباط قطع بشه.
                      در هر صورت لب ویو داده های پورت سریال رو بصورت رشته برمیگردونه که شما مثلا با تابع string to bytes array اونو تبدیل به یه آرایه بایتی بکنید
                      نوشته اصلی توسط aslan modir
                      ممنون از راهنماییتون، بدش که False بشه دیگه ورودی کاراکتری دریافت نمیکنه؟
                      این سوالتونو درست متوجه نشدم ولی بالا یه چیزایی توضیح دادم امیدوارم بدردتون بخوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                        1- پورت سریال داده ها رو بصورت بایت ارسال/دریافت میکنه! حالا شما میخوای بصورت کاراکتر تفسیرش کن
                        2- این ورودی در تابع config میگه که اگه یه کاراکتر که در ورودی termination char مشخص میکنید دریافت بشه ارتباط قطع بشه.
                        در هر صورت لب ویو داده های پورت سریال رو بصورت رشته برمیگردونه که شما مثلا با تابع string to bytes array اونو تبدیل به یه آرایه بایتی بکنیداین سوالتونو درست متوجه نشدم ولی بالا یه چیزایی توضیح دادم امیدوارم بدردتون بخوره
                        منظورم همونی بود که شما لطف کردی و بطور کامل توضیح دادی، خیلی ازت متشکرم دوست عزیز :-)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X