اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انجام پروژه در مورد نرم افزار مطلب مجانی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انجام پروژه در مورد نرم افزار مطلب مجانی

دوستان لطفا کمک، عاجزانه تقاضای کمک کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط El salvador
      سلام، استاد آز کنترل ما کلا با 2 جلسه 3.5 ساعته، 3 تا پروژه داده که اصلا با اون چیزی که گفته کلی متفاوته. :sad: راستش من چارهآ‌ای جز مطرح کردن توی این انجمن نداشتم، از دوستان خواهش میکنم کمکم کنید. شاید برای شما پیش پا افتاده باشه. گفته از این 3 موضوع یکیشو انتخاب کنید.

1: ایجاد ارتباط سخت افزاری با matlab از طریق یکی از پورت های کامپیوتر، میتواند در حد روشن و خاموش کردن یک LED یا نمایش یک عدد روی 7-seg ( متن برنامه، شماتیک سخت افزار و توضیحات لازم )

2: با استفاده از GUI در matlab یک برنامه ساده کنترلی بنویسید. برای مثال اطلاعات تابع تبدیل را بگیرد و دیاگرام bode آنرا رسم کند ( متن برنامه، مراحل ساختن برنامه GUI )

3: گرفتن تصویر در محیط matlab با استفده از یک webcam و انجام کار کنترلی مانند تشخیص رنگ، تشخیص شکل هندسی خاص و ... ( متن برنامه به همراه توضیحات لازم )

دوستان عزیز گفته از این 3 موضوع یکیشو انتخاب کنید و تا 12/6 برام ایمیل کنید. البته فقط تئوریش رو میخواد نه عملیشو. ممنون میشم کمکم کنید. :redface:
      واقعا ممنون که جوابمو دادین! :mrgreen:
      من به زودی در مورد آخریش یه فایل میذارم توی rapidshare تا حداقل خودم جوابم خودمو داده باشم، و اگر کسی در مورد پردازش تصویر سوالی داشت این فایل بتونه بهش کمک کنه. بازم ممنون

دیدگاه

سلام. پروژه من درمورد به شبکه عصبیه:
        شبکه عصبی پرسپترون داده های یک ماهه هواشناسی رو می گیره و آموزش می بینه. بعد که آموزش دید یه کد براش می نویسیم که این دفعه از کاربر اطلاعات بگیره و آموزش ببینه. در ضمن باید برای قسمت دوم حتما" کد بنویسیم نه GUI. ممنون میشم اگه کمکم کنید.

دیدگاه

پاسخ : انجام پروژه در مورد نرم افزار مطلب مجانی (ژاکوبین معادلات با متلب)

با سلام خدمت دوستان
          شدید شدید به کمکتون نیاز دارم:
          من چهار تا معادله چهار مجهولی به صورت زیر دارم:
          x1+x1*x2-x2=0
          x1+3*x1*x2+6x4+x2*x4+2*x2+x3+0.5*x2*x3=0
          x2+x2*x3+6*x4-4*x3+x3*x4=0
          3x2-x2*x4+1.5*x3+x3*x4+x4=0
          میشه برنامه ای با متلب برام لطف کنید که ژاکوبین این معادلات رو محاسبه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
          خیلی ممنونم

منتظرم

دیدگاه

سلام.
            یک شبیه سازی در مورد میدان های الکترکی و اثراتشون بر عایق ها در مطلب می خواستم.
            ممنون میشم اگر کسی از دوستان داره کمک کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahram_g
              سلام.
              یک شبیه سازی در مورد میدان های الکترکی و اثراتشون بر عایق ها در مطلب می خواستم.
              ممنون میشم اگر کسی از دوستان داره کمک کنه.
              کسی نبود کمک کنه؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان
                در قسمتی از پروژه ام باید از الگوریتم flood fill
                استفاده کنم ولی من خود الگوریتم نمی دونم

کسی می تونه تو پیاده سازی متلب کمکم کنه یا توضیحی بیشتر بده
                ممنون
                اگر می دانستید عوام به ندرت فکر می کنند دیگر قضاوت ها وحرف های عوام برایتان مهم نبود

دیدگاه

سلام
                  خسته نباشد
                  من دانشجوی برق هستم و آشنایی چندانی با مطلب ندارم و استاد این ترم به عنوان پروژه شبیه سازی یک معادله دیفرانسیل را داده لطفا می شه راهنماییم کنید که باید از کجا شروع کنم و چه جوری باید این شبیه سازی رو انجام بدم

نوشته اصلی توسط Afshin Poorvali
                  با سلام
                  در این لینک قصد داریم پروژه های مربوط به نرم افزار مطلب را که دوستان نیاز دارند و یا پیشنهاد می دهند را مجانی انجام دهیم.
                  از دوستان علاقه مند نیز دعوت به همکاری می شود.
                  یا علی مدد

دیدگاه

سلام
                    کسی در مورد الگوریتم flood fill چیزی می دونه می تونه تو پیاده سازی اون در متلب کمک کنه
                    اگر می دانستید عوام به ندرت فکر می کنند دیگر قضاوت ها وحرف های عوام برایتان مهم نبود

دیدگاه

سلام fcfs رو با مطلب می خواستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirsh4
                        سلام و با عرض خسته نباشید...من دچار 1 مشکل شدم و هر کاری میکنم برنامم درست اجرا نمیشه...کسی میتونه کمکم کنه؟ممنون میشم...
                        من میخوام تقریب ریشه معادله xsinx-1=0 بین 1 تا 1.5 با دقت 4 رقم اعشار به 5روش:
                        1.دو بخشی
                        2.نابجایی
                        3.وبستری
                        4.نیوتون رافسون
                        5.تکرار ساده
                        و اینکه کدوم روش زودتر به نتیجه میرسه...و اگر دقت به 0,000001 تغییر کنه چه اتفاقی میوفته...
                        خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه.... :cry:

دیدگاه

salam bebakhshid in barnameharo ejra karadam vali nioton dar satre 27 va tansif dar satre 28 error dad chera?mamnun
                          bebakhshid in site kodum daneshgahe? : :redface:

دیدگاه

با سلام
                            لطفا در مورد روش حل معادلات کامپرتز و لجستیک در نرم افزار مطلب توضیح بدید. برای آنالیز داده هام خیلی نیاز دارم. لطفا اگر ممکنه زودتر خیلی عجله دارم.
                            با تشکر
                            محمد حسین tabeimh@gmail.com

دیدگاه

کسی میتونه کمک کنه ؟ من زیاد با متلب کار نکردم! oo: :cry2:
                              برنامه ای که یک ماتریس N*M از ورودی گرفته نقطه اولیه را شروع و نقطه پایانی را اتمام در نظر بگیرد به شرط اینکه بتواند به سمت راست ، اریب ، به سمت پایین برای رسیدن به انتها برود .
                              تمامی همسایگی خانه (k,l) را به شکل T*T در خروی بده(یعنی این خانه انتخابی حتما فرده و در وسط قرار میگیره و وقتی 3*3 است 3 تا خونه بالا 3 تا خونه سمت راست 3تا چپ و 3تا هم پایین اون رو هم اندیس و هم شماره خانه اش را نشان بده .
                              هزینه مسیر تا مقصد یعنی جمع مقادیر خانه های در مسیر را هم بده
                              ------------------------------------------------------------------------------------
                              بخدا خودمم هیچی نفهمیدم کسی میتونه کمک کنه

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید. یک کمک فوری برای یک برنامه مطلب نیاز دارم ممنون می شم اگر کسی کمک کنه . اگر لینک دانلود مطلب ورژن های قدیمی را هم بدید ممنون می شم. چون کامپیوترم قدیمیه ... و اما پروژه :
                                برنامه ای بنویسید که به روش تطبیق به کمک یک قطعه فرعی امپدانس بار ZL را به امپدانس مرجع R0 تطبیق کند. ( خروجی = L , d )
                                مربوط به درس اصول مایکرویو . ممنون می شم اگر کسی جواب بده چون باید زود ارایه بدم و وقتش همین الان هم گذشته ... :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X