اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد مدل کردن باد در متلب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد مدل کردن باد در متلب

سلام خدمت همه ی دوستان
    من برای انجام پروزه ام که توربین باد است احتیاج به ورودی مدل باد دارم. می خواهم ورودی ام اطلاعات باد منجیل باشه. می شه بصورت درون یابی آن را بصورت تابع کشید ولی من چون می خواهم در سیمولینک کار کنم احتیاج به یک تابع دارم. نمی دونم چطوری این نمودار را یا این اطلاعات را بصورت یک تابع در بیاورم و در محیط سیمولینک بصورت ورودی از ان استفاده کنم.
    خیلی ممنون می شوم که منو راهنمایی کنید.

پاسخ : سوال در مورد مدل کردن باد در متلب

در قسمت SIM POWER SYSTEMشاخه APPLICATION LIBRARIES شاخه Distributed Resources library بلوک های مورد نیاز وجود دارد.

دیدگاه

سلام
      به نظر من احتیاجی نیست که شما داده را درون یابی کرده و به شکل تابع بنویسید چون میتوانید داده های خام رو به خود سیمولینک بدید. برای اینکار دو راه وجود داره:
      1- ابتدا داده ها رو ب

دیدگاه

ببخشید اشتباها دکمه ارسال رو زدم
        گفتم که میتوانید داده های ورودی رو به خود سیمولینک بدید و احتیاجی به درون یابی یا ساخت تابع نیست. برای اینکار دو راه وجود داره:
        ا- ابتدا داده ها را با دستور load در یک ماتریس بریزید .فرض کنیم نام این ماترس x باشد باید توجه داشته باشید که ستون اول x حاوی داده های زمان و ستون دوم آن حاوی داده های مثلا سرعت باد باشد. حالا در سیمولینک در قسمت Sources گزینه From Workspace را انتخاب کنید و نام ماتریس یعنی x را بدهید. تمام است سیمولینک داده های موجود در X را به عنوان ورودی دریافت میکند.
        2- داده ها را در فرمت فایل mat قرار دهید اینبار در سیمولینک در بخش Sources عبارت From File را انتخاب کنید و نتیجه همان است. اما باید توجه داشته باشید که اگر از روش دوم استفاده میکنید آنگاه ماتریسی که در فایل mat ذخیره کرده اید باید به جای دو ستون، دارای دو سطر باشد که سطر اول حاوی اطلاعات زمان و سطر دوم حاوی اطلاعات سرعت باد است.

دیدگاه

با سلام

دوست گرامی شما باید از
          lookup table
          استفاده کنید
          کار با اون ساده است

موفق باشید
          http://www.4shared.com/office/wspNnTsI/AMUZESH_JAMEE_MATLAB.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X