با سلام
دوست عزیز شما به اشتباه به جای لینک ادرس ادرس بار رو اینجا گذاشتی
بعد از اپلود فایل روی سرور روی فایل کلیک بکن
توی صفحه بعدی اگه دقت بکنی وسط صفحه لینک داده شده
اون رو اینجا کپی بکن
موفق باشی
سلام. خوبی دوست عزیز؟
++برای شما.
بعد اینکه اگه فرصت داریم در مورد پورت سریال هم یه چیزی بنویسید با هم به من بدید به قالب مقالات سایت دربیارم چیز مفیدی خواهد بود.
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
در مورد فرستادن سیگنال دیجیتال از کامپیوتر به خارج از طریق پورت USB یا پورت موازی یا سریال با نرم افزار مطلب، ممکنه منو راهنمایی کنید؟ اگر ممکنه کد دستورهای لازم رو هم بیان کنید. :smile:
سلام.میخواستم بپرسم برای اینکه از طریق مدل سازی در محیط سیمولینک مطلب ، بخواهم یک آرایه ی سطری از نوعintegerرا به پورت موازی بفرستم
میخوام هرکدوم از این عناصر آرایه را توسط پورت پرینتر و هشت عدد led نمایش بدم یعنی مثلا عدد 7 که یکی از اعضای آرایه هست را به 8عددled به ین صورت نمایش بدم:
00000111
من اومدم بلوکinteger to bit convertor ra gozashtam و بعدش بلوک digital outpot(parallel lpt1 pc parallel)را اضافه میکنم اما eror میده اگه ممکنه راهنمایی کنید که چه کنم؟؟؟؟؟؟
من یه مشکل دارم که تو بخش کنترل هم مطرح کردم اینجا هم می گم شاید یکی کمکم کنه :
:angry: :angry:
میخواستم روش ارسال دیتا توسط میکرو و گرفتن اون رو توسط hyper terminal و یا ارسال دیتا به ( matlab رو جداگانه توضیح بدی (البته تاکیدم رو matlab است) چون خیلی به اون نیاز دارم (اینجوری بگم در حد مرگ و زندگی !!!!!)
البته این رو هم بگم با matlab می تونم در حد نزدیک به حرفه ای کار کنم و دستورهای کار با پورت سریال رو هم بلدم و لی نمیدونم اطلاعات را با چه فرمتی از میکرو بفرستم و با چه الگوریتمی اونها رو بگیرم و در محور زمان نمایش بدم .
مثلا" می خوام دمای محیط رو که با lm35 اندازه گرفتم (و یا مانند شما که خروجی انکودررو دادید) به matlab بدم و در طول یک بازه زمانی کاهش و افزایش دما رو نمایش بدم .
این رو هم اضافه کنم که من برنامه های میکروم رو با basic می نویسیم ولی c رو هم می فهمم و می تونم اونارو به هم تبدیل کنم .
دیدگاه