سلام به همگی.سال نو مبارک
من یه سوال داشتم .میخوام با انتگرال گیری اویلر در رابطه زیر دوبار از tetaddotانتگرال بگیرم و به teta برسم؟میشه یه راهنماییم کنید این چیزی که نوشتم جواب نمیده. درضمن تو m-file میخوام حلقه انتگرال گیرم با حلقه فایل سیمولینکم یکی باشه.ممنون
syms Teta1 Teta2 dTeta1 dTeta2 k s Ta Tetad1 Tetad2
m1=160;
m2=150;
Ixx=1;
Iyy=1;
Izz=1;
g=9.81;
h1=0.5;
h2=1.5;
X_c1=h1;
X_c2=h2;
Ta=k
dTeta=[dTeta1;dTeta2]
Teta=[Teta1;Teta2]
u1 = (m2*(X_c2*cos(Teta2))^2 + m2*h1^2+Ixx*sin(Teta2)^2 + Iyy*cos(Teta2)^2 ...
+2*m2*h1*X_c2*cos(Teta2) + m1*X_c1^2 + Izz);
u2 = m2*X_c2^2 + Izz;
M0=[u1 0; 0 u2]
T_c1 = (-2*m2*X_c2^2*sin(Teta2)*cos(Teta2)+2*Ixx*sin(Teta2) *cos(Teta2)...
-2*Iyy*sin(Teta2)*cos(Teta2)-m2*h1*X_c2*sin(Teta2))*dTeta1*dTeta2;
T_c2 = (-m2*X_c2^2*sin(Teta2)*cos(Teta2)+Ixx*sin(Teta2)*cos (Teta2)...
-Iyy*sin(Teta2)*cos(Teta2)-m2*h1*X_c2*sin(Teta2))*dTeta1^2;
T_g1 = -m2*g*(h1*sin(Teta1)+X_c2*sin(Teta1)*cos(Teta2))-m1*g*X_c1*sin(Teta1);
T_g2 = -m2*g*X_c2*sin(Teta2)*cos(Teta1);
C=[T_c1 ;T_c2]
G=[T_g1 ;T_g2]
y=C+G
tetaddot=M0\(Ta-y)
deltaT=0.01
t=1:deltaT:4
for i=1:length(t)-1
dTeta(i+deltaT)=dTeta(i)+tetaddot*deltaT
end
deltat=0.001
t=1:deltat:3
for j=1:length(t)
Teta(j+deltat)=Teta(j)+dTeta*deltat
end
من یه سوال داشتم .میخوام با انتگرال گیری اویلر در رابطه زیر دوبار از tetaddotانتگرال بگیرم و به teta برسم؟میشه یه راهنماییم کنید این چیزی که نوشتم جواب نمیده. درضمن تو m-file میخوام حلقه انتگرال گیرم با حلقه فایل سیمولینکم یکی باشه.ممنون
syms Teta1 Teta2 dTeta1 dTeta2 k s Ta Tetad1 Tetad2
m1=160;
m2=150;
Ixx=1;
Iyy=1;
Izz=1;
g=9.81;
h1=0.5;
h2=1.5;
X_c1=h1;
X_c2=h2;
Ta=k
dTeta=[dTeta1;dTeta2]
Teta=[Teta1;Teta2]
u1 = (m2*(X_c2*cos(Teta2))^2 + m2*h1^2+Ixx*sin(Teta2)^2 + Iyy*cos(Teta2)^2 ...
+2*m2*h1*X_c2*cos(Teta2) + m1*X_c1^2 + Izz);
u2 = m2*X_c2^2 + Izz;
M0=[u1 0; 0 u2]
T_c1 = (-2*m2*X_c2^2*sin(Teta2)*cos(Teta2)+2*Ixx*sin(Teta2) *cos(Teta2)...
-2*Iyy*sin(Teta2)*cos(Teta2)-m2*h1*X_c2*sin(Teta2))*dTeta1*dTeta2;
T_c2 = (-m2*X_c2^2*sin(Teta2)*cos(Teta2)+Ixx*sin(Teta2)*cos (Teta2)...
-Iyy*sin(Teta2)*cos(Teta2)-m2*h1*X_c2*sin(Teta2))*dTeta1^2;
T_g1 = -m2*g*(h1*sin(Teta1)+X_c2*sin(Teta1)*cos(Teta2))-m1*g*X_c1*sin(Teta1);
T_g2 = -m2*g*X_c2*sin(Teta2)*cos(Teta1);
C=[T_c1 ;T_c2]
G=[T_g1 ;T_g2]
y=C+G
tetaddot=M0\(Ta-y)
deltaT=0.01
t=1:deltaT:4
for i=1:length(t)-1
dTeta(i+deltaT)=dTeta(i)+tetaddot*deltaT
end
deltat=0.001
t=1:deltat:3
for j=1:length(t)
Teta(j+deltat)=Teta(j)+dTeta*deltat
end
دیدگاه