اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور GUI رو با m. ارتباط بدم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور GUI رو با m. ارتباط بدم؟

با سلام ..... :smile:

با تشکر از پاسختون جناب BlueApple... درست شد ... ولی یه سوال اون تابع اولی منظورم OpeningFcn دقیقا چی کار می کنه ؟؟؟؟ و یه چیز دیگه من وقتی که اون متغیر c رو توی همین تابع OpeningFcn به صورت عمومی تعریف میکنم پس باید برای همه callback ها در دسترس باشه منظورم این هست که دیگه نباید بخواد که دوباره توی callback هم به صورت عمومی تعریف کینم منظورم این هست که دیگه نباید اصلا نیاز به تعریف باشه اما من امتحان کردم قتی تعریف global رو از توی callback بر میداریم دوباره خطا میده در صورتی که از نظر تئوری نباید این جوری باشه ...و اگه توی callback تعریف نشه انگار مثل این هست که هنوز این متغیر برای callback ناشناخته هست .الارقم این که قبلا global تعریف شده ...چرا این جوریه ؟؟؟!!

مصادیق اظهار محبت به همسر
    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام، خواهش میکنم
      راستش تو help مربوط به global مثالی زده شده که در اونهم یک متغیر در دو تابع به شکل global تعریف شده. یعنی روش matlab اینه.
      وقتی یک متغیر رو در یک تابع تعریف میکنید به شکل پیش فرض local هست.
      به نظر من این یک جور مزیته. چون قدرت انتخاب دست شماست و شما تعیین میکنید که c برای کدوم دسته از توابع عمومی باشه(با تعریف اون متغیر به عنوان global) و برای کدوم دسته محلی باشه

در مورد تابع OpenFcn تنها چیزی که میدونم اینه که درست قبل از اینکه پنجره GUI تون باز بشه اجرا میشه:
      % --- Executes just before untitled is made visible.
      بنابراین جای خوبی برای کارای مربوط به Initializaing هست مثلا ممکنه بخواین کاری کنین که Edit Box هر بار که پنجره رو باز میکنین یک متغیر از workspace رو بخونه و نمایش بده. بهترین جا برای انجام اینکار داخل همین تابعه

دیدگاه

فضای کاری gui کجاست ؟؟

نوشته اصلی توسط BlueApple
        هر بار که پنجره رو باز میکنین یک متغیر از workspace رو بخونه و نمایش بده.
        سلام .... :smile:

خیلی ممنون از پاسختون ... :agree:

ببخشید ؛ البته تو یکی از پست ها هم پرسیده بودم ...... فضای کاری که متلب برای gui در نظر میگیره کجاست ؟؟

میخوام پنچره اش رو بیارم روی صفحه اصلی چی کار کنم ؟؟؟
        مصادیق اظهار محبت به همسر
        بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
        ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
        اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام به همه دوستان، مریم خانوم خوبی؟؟ :biggrin:
          عید نیمه شعبان رو به همه شما تبریک می گم :mrgreen:
          شرمنده دوستان سوالی پیش اومده: آیا می شه یه gui طراحی شده در متلب رو، به .exe تبدیل کرد و روی سیستم های دیگه ای که متلب ندارن اجرا کرد؟
          سپاس فراوان :biggrin:
          همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
          و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

1- با دستور mcc -m 'filename' فایل exe ساخته میشه
            2- قبل از این فایل exe باید کامپایلر متلب هم با نام mcrinstaller در کامپیوتر مقضصد نصب بشه. این فایل داخل یکی از پوشه های ssytem متلب هست ولی الان یادم نیست. اگه تو گوگل عین همین سوالو بسرچی راحت به جواب میرسی

دیدگاه

سلام
              نوشته اصلی توسط _مریم زارع _
              فضای کاری که متلب برای gui در نظر میگیره کجاست ؟؟
              نمیدونم. چون gui مجموعه ای از توابعه، پس متغیرهاش به شکل پیش فرض محلی هست و در workspace نشون داده نمیشه
              اما اگر یک breakpoint در تابع مورد نظرتون بگذارید اونوقت تمام متغیرهای اون تابع در workspace نشون داده میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X