اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های آماده Matlab

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های آماده Matlab

سلام دوستان کسی می تونه این تولباکس را روی نرم افزار خودش نصب کنه و روال نصبش را برای من توضیح بده البته همه روش های نصب را امتحان کردم ولی داخل تولباکس سیمولینک نرفته
    آدرس تولباکس هم اینه :
    http://www.mediafire.com/download/myr55smbl7slmrs/SoftTDMv1.5M2010a.zip

اضافه شده در تاریخ :
    سلام دوستان عزیز ،خسته نباشید برای محاسبه نمودار نرخ خطای بیت بر روی سیگنال به نویز که یک نمودار شناخته شده ای در ارزیابی عملکرد مدولاسیون ها و دمودلاسیون ها هست کسی می تونه کمک کنه در سیمولینک مطلب انجامش بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shakarak_11
      سلام دوستان کسی می تونه این تولباکس را روی نرم افزار خودش نصب کنه و روال نصبش را برای من توضیح بده البته همه روش های نصب را امتحان کردم ولی داخل تولباکس سیمولینک نرفته
      آدرس تولباکس هم اینه :
      http://www.mediafire.com/download/myr55smbl7slmrs/SoftTDMv1.5M2010a.zip
      من نصبش کردم :applause:
      چه خوشگله :mrgreen:
      حالا این برا چه کاری هست؟
      باید اول اون ام فایله رو اجرا کنی . بعد صبر میکنیم. بعدش:

یا حق

دیدگاه

سلام علیرضا دوست عزیز
        منم نصب کردم ولی همانطور که می بینی سراسر خطاست اگه می تونی خطاهاشو بران برطرف کن مرسی

دیدگاه

مهندس اینکه خطا نداره!
          کجاشو میفرمایید؟
          فقط یه چنتا وارنینگ داده که زیاد مهم نیست.(در مورد دایرکتوری و انکودشه)
          یا حق

دیدگاه

ممنون دوست عزیز فقط شما example های این تولباکس بزنید اجرا کنید خطا و وارنینگ داره اصلا اجرا نمی شه من نیاز دارم از سه تا از بلاک قسمت های فیبر نوری و لیزر و فتودتکتورش استفاده کنم
            یکی را من زدم این خطا ها بود

Warning: The MaskInitialization string of block 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)1/Retraso/Integer
            Delay' contains usage of mask variables by reference (' &1&#039 instead of by variable name. Support
            for this usage will be removed in a future release
            Warning: Reported in 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)1/Retraso/Integer Delay': This block will be
            removed from the DSP System Toolbox in a future release. Please run SLUPDATE to replace it with an
            updated version.
            Warning: The MaskInitialization string of block 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)2/Retraso/Integer
            Delay' contains usage of mask variables by reference (' &1&#039 instead of by variable name. Support
            Warning: Reported in 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)2/Retraso/Integer Delay': This block will be
            removed from the DSP System Toolbox in a future release. Please run SLUPDATE to replace it with an
            updated version.
            Warning: The MaskInitialization string of block 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)3/Retraso/Integer
            Warning: Reported in 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)3/Retraso/Integer Delay': This block will be
            updated version.
            Warning: The MaskInitialization string of block 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)4/Retraso/Integer
            Warning: Reported in 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)4/Retraso/Integer Delay': This block will be
            updated version.
            Warning: The MaskInitialization string of block 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)6/Retraso/Integer
            Warning: Reported in 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)6/Retraso/Integer Delay': This block will be
            updated version.
            Warning: The MaskInitialization string of block 'MODELO_G1/Line Overhead Tx
            (LOH)7/Retraso/Integer Delay' contains usage of mask variables by reference (' &1&#039 instead of by
            variable name. Support for this usage will be removed in a future release
            Warning: Reported in 'MODELO_G1/Line Overhead Tx (LOH)7/Retraso/Integer Delay': This block will
            be removed from the DSP System Toolbox in a future release. Please run SLUPDATE to replace it
            with an updated version.
            Warning: Could not evaluate MaskDisplay commands of block 'MODELO_G1/Path Overhead Tx (POH) "
            Error Reporter"/Matrix Concatenation': Undefined variable "xy" or class "xy.x".
            > In hilite_system at 99
            In DAStudio.DiagViewer.hiliteBlocks at 27
            In DAStudio.DiagViewer.installMsgSelectionListener&gt ;selectionChangeHandler at 28
            Warning: Could not evaluate MaskDisplay commands of block 'MODELO_G1/Path Overhead Tx (POH) "
            > In hilite_system at 99
            In DAStudio.DiagViewer.openMessage at 55
            In DAStudio.DiagMsg.open at 9

دیدگاه

سلام دوستان عزیز ،خسته نباشید برای محاسبه نمودار نرخ خطای بیت بر روی سیگنال به نویز که یک نمودار شناخته شده ای در ارزیابی عملکرد مدولاسیون ها و دمودلاسیون ها هست کسی می تونه کمک کنه در سیمولینک مطلب انجامش بدم

با سلام
              سیگنال ورودی و خروجی --قبل مدولاسیون و بعد دی مدولاسیون - از هم کم کن در حالت بیتی xor بعدش تحویل یه cumsum بده
              اینجوری تعداد خطا بدست میاد. با تقسیمش بر تعداد بیت ها هم نرخ خطا بدست میاد
              http://www.4shared.com/office/wspNnTsI/AMUZESH_JAMEE_MATLAB.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط متلب

با سلام
                سیگنال ورودی و خروجی --قبل مدولاسیون و بعد دی مدولاسیون - از هم کم کن در حالت بیتی xor بعدش تحویل یه cumsum بده
                اینجوری تعداد خطا بدست میاد. با تقسیمش بر تعداد بیت ها هم نرخ خطا بدست میاد
                ممنون دوست عزیز از پاسختون ولی من متوجه نمی شم ممکنه یک نمونه در اختیارم قرار بدی یا بیشتر توضیح بدی که متوجه بشم

دیدگاه

می توانید همچنین از بلوک
                  Error Rate Calculation

استفاده کنید

باز اگر مشکلی بود لینک فایل مدل خودتون رو بدین
                  http://www.4shared.com/office/wspNnTsI/AMUZESH_JAMEE_MATLAB.html

دیدگاه

سلام

برای شبیه سازی نمودار snr در سیمولینک چیکار باید کرد؟
                    یا برای رسم نمودار نرخ انتقال بیت بر حسب نویز چطوری میشه محاسبه کرد؟

دیدگاه

سلام:خسته نباشید
                      من سه سوال از متلب داشتم که برای حل اونا نیاز به کمک دارم
                      ممنون میشم برای باسخ به این سه برنامه به من کمک کنید:
                      ۱)برنامه ای بنویسید که به صورت تحلیلی کانولوشن دو سیگنال را در حوزه زمان محاسبه کند.

۲)برنامه ای بنویسید که خواص یک سیستم را در حوزه زمان بررسی کند.(خطی بودن، تغییر پذیری با زمان، علی
                      بودن، وارون پذیری، حافظه دار بودن، پایداری)
                      {نمیدونم چظور میشه حوزه زمان رو در متلب برای فرکانس هام تعریف کنم}

۳)برنامه ای بنویسید که صدای افراد را زیر و بم کند.
                      ممنون میشم در حل یکی ازین سه برژه کمکم کنید.باتوجه به زمان کمم منتظر جواب شما هستم.

دیدگاه

سلام.
                        مورد 3 خیلی راحته کافیه نرخ نمونه برداری رو عوض کنی ولی با سرعت ثابت پخش کنی. دستورات downsample و upsample در متلب رو ببین.
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X