سلام دوستان .من این مشکلم رو قبلا توی یکی دیگه از انجمن های اینجا پرسیدم اما جوابی نشنیدم.اگه میشهشما کمکم کنید.
پستی که من توی موضوع قبلی نهادم از این قرار بود.
بچه ها من باید این رو تا آخر هفته تحویلش بدم.
پروژه ی کارشناسی من پردازش تصویر با متلبه. به این ترتیب که من یه دوربین رو به مطلب وصل میکنم و یه جسم رو از جلوی دوربین عبور میدم. مطلب بایدتشخیص بده که دوربین از کدوم طرف میاد و الان کجای تصویر قرار داره.بعد با استفاده از پرت سریال به میکرو دستور بده و میکرو هم به موتورها(که من اینجا از استپ موتور استفاده میکنم ،البته موتورهای بهتری مثل سرووو موتور هم هستندد که من به خاطر هزینه اش و این که این رو در دسترس داشتم از این استفاده میکنم.) دستور بده که چپ و راست و پلا و پایین بشن. حالا من قسمت پردازش تصویرش رو انجام دادم و کاملا و دقیق هم واب گرفتم. با قسمت میکروش هم مشکلی ندارم(چون اصلا چیزی نداره)تنها مشکل من الان اینه که از مطلب به میکرو دستور بدم.
برای این کار هم یه پرت سریال گرفتم و پایه های 2و3و5 اون رو وصل کردم. اما هر کاری میکنم نمیتونم خروجی بدم به میکرو.
حتی یه برنامه ساده رو هم که مینویسم ارور میده.
برای تست برنامه خروجی رو به یه led دادم و پایه پنجش رو هم به کاتد اون دادم. بعد این برنامه رو نوشتم
function test1
s = serial('COM1'
fopen(s)
fwrite(s,1)
end
اما led من روشن نمیشه. نمیدونم چرا.این اطلاعات رو هم مینویسه. بعدش اگه خواستم دوباره از اون پورت استفاده کنم میگه هیچ پرتی در دسترس نیست.باید یک بار متلب رو ببندم و دوباره باز کنم تا دوباره اجرا بشه.
اینها رو هم مینویسه
Serial Port Object : Serial-COM3
Communication Settings
Port: COM3
BaudRate: 9600
Terminator: 'LF'
Communication State
Status: closed
RecordStatus: off
Read/Write State
TransferStatus: idle
BytesAvailable: 0
ValuesReceived: 0
ValuesSent: 0
خواهشا کمک کنید. با دستور fprintf هم تست کردم همینطور بود
پستی که من توی موضوع قبلی نهادم از این قرار بود.
بچه ها من باید این رو تا آخر هفته تحویلش بدم.
پروژه ی کارشناسی من پردازش تصویر با متلبه. به این ترتیب که من یه دوربین رو به مطلب وصل میکنم و یه جسم رو از جلوی دوربین عبور میدم. مطلب بایدتشخیص بده که دوربین از کدوم طرف میاد و الان کجای تصویر قرار داره.بعد با استفاده از پرت سریال به میکرو دستور بده و میکرو هم به موتورها(که من اینجا از استپ موتور استفاده میکنم ،البته موتورهای بهتری مثل سرووو موتور هم هستندد که من به خاطر هزینه اش و این که این رو در دسترس داشتم از این استفاده میکنم.) دستور بده که چپ و راست و پلا و پایین بشن. حالا من قسمت پردازش تصویرش رو انجام دادم و کاملا و دقیق هم واب گرفتم. با قسمت میکروش هم مشکلی ندارم(چون اصلا چیزی نداره)تنها مشکل من الان اینه که از مطلب به میکرو دستور بدم.
برای این کار هم یه پرت سریال گرفتم و پایه های 2و3و5 اون رو وصل کردم. اما هر کاری میکنم نمیتونم خروجی بدم به میکرو.
حتی یه برنامه ساده رو هم که مینویسم ارور میده.
برای تست برنامه خروجی رو به یه led دادم و پایه پنجش رو هم به کاتد اون دادم. بعد این برنامه رو نوشتم
function test1
s = serial('COM1'

fopen(s)
fwrite(s,1)
end
اما led من روشن نمیشه. نمیدونم چرا.این اطلاعات رو هم مینویسه. بعدش اگه خواستم دوباره از اون پورت استفاده کنم میگه هیچ پرتی در دسترس نیست.باید یک بار متلب رو ببندم و دوباره باز کنم تا دوباره اجرا بشه.
اینها رو هم مینویسه
Serial Port Object : Serial-COM3
Communication Settings
Port: COM3
BaudRate: 9600
Terminator: 'LF'
Communication State
Status: closed
RecordStatus: off
Read/Write State
TransferStatus: idle
BytesAvailable: 0