اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بروژه سیگنال در متلب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بروژه سیگنال در متلب

سلام:خسته نباشید
    من سه سوال از متلب داشتم که برای حل اونا نیاز به کمک دارم
    ممنون میشم برای باسخ به این سه برنامه به من کمک کنید:
    ۱)برنامه ای بنویسید که به صورت تحلیلی کانولوشن دو سیگنال را در حوزه زمان محاسبه کند.

۲)برنامه ای بنویسید که خواص یک سیستم را در حوزه زمان بررسی کند.(خطی بودن، تغییر پذیری با زمان، علی
    بودن، وارون پذیری، حافظه دار بودن، پایداری)
    {نمیدونم چظور میشه حوزه زمان رو در متلب برای فرکانس هام تعریف کنم}

۳)برنامه ای بنویسید که صدای افراد را زیر و بم کند.
    ممنون میشم در حل یکی ازین سه برژه کمکم کنید.باتوجه به زمان کمم منتظر جواب شما هستم.
    980
    ۱
    0%
    581
    ۱
    0%
    399

پاسخ : بروژه سیگنال در متلب

با دستور open میتونید همه توابع متلب رو باز کنید .تابع کانولوشن اگه اشتباه نکنم به نام conv موجود است یکی از خوبی های متلب اینه که شما میتونید همه توابعش که با کامپایلر متلب کار میکنند باز کنید

2.برای تست خواص سیستم میتونید تابع ورودی رو به صورت یک ارایه بنویسید و توجه کنید این ارایه همان بازه زمان است و طوری باشد که محاسبات تابع روی این بازه با مشکل دستوری بر نخوره سپس عملیات شیفت زمان رو روی ارایه اعمال کنید.برای اسکیل هم کل ارایه در عدد گین ضرب کنید...برا تشخیص غیر علی بودن دقت کنید از اونجا که خروجی به ورودی های گذشته بستگی داره مقادیر مورد نیاز بایستی موجود باشند وگرنه برنامه خطا میگیره
    با گرفتن مقدار موثر از تبدیل فوریه به کمک دستور fft معکوس پذیری به دست میاید
    از تولباکس کنترل میتونید برای دریافت پاسخ ضربه و پله و پاسخ فرکانسی استفاده کنید من توصیه میکنیم حتما یه سری به تولباکس کنترل بزنید چون خیلی امکانات خوبی برای تحلیل سیگنالها و سیستم ها داره

3.میتونید خیلی راحت سیگنال صدا رو تو یک ارایه ذخیره کنید سپس با دستور fft تبدیل فوریه بگیرید جواب یک سیگنال مختلطه سپس با تغییر ضرایب فرکانس ها میتونید مشخصه فرکانسی رو تغییر بدهید.مثلا اگه فرکانس های میانی رو در عدد 1.5 و فرکانس های ابتدایی رو در عدد 0.5 ضرب کنید ممکنه صدا زیر یا بم بشه
    برای تغییر فرکانس ها میتونید از فیلتر هم استفاده که راه حل بهتری است کلیه اینکار ها رو در تولباکس های fdatool و fvtool انجام بدین همین تولباکس های اماده متلبه که این نرم افزار رو خیلی محبوب کرده

موفق باشین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X