اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی پردازش تصویر با مطلب برای تحویل پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام بچه ها خسته نباشید
    من برای پروژه پایان دوره ام می خوام با مطلب کارهایی در مورد پردازش تصویر انجام بدم که قابل تحویل دادن به عنوان پروژه پایان دوره باشه لطفا کمکم کنید

یک کتاب هست برای پردازش تصویر با مطلب اگه یادم بمونه حتما براتون پیدا می کنم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز؟
      یه پایانامه کامل در قسمت پایانامه های کارشناسی هست .
      موفق باشید.
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

عزیزم اون پروژه اونقدرام کامل نیست در ضمن دستوراتش هیچ کار خاصی روی تصویر انجام نمی دن
        اگه میشه یکسری کارهای کاربردی رو بزارین
        ممنون

دیدگاه

سلام . خوبی هومن جان؟
          حقیقتش رو بخواهی من خودم کار نکردم . ولی همونطور که خودت هم گفتی حتما این توابع در متلب هست .
          ولی اگه بخواهی با اون توابع کار کنی دیگه اسمش پردازش تصویر نیست کار با متلب هست .

یه جزوه در همین قسمت در مورد پایه پردازش تصویر هست اون رو یه نگاهی بنداز بعد خودت ایده بده، کد نویسی کن . اولش سخت هست ولی بعدش که روی دور بیفتی خیلی راحت و جذاب میشه .
          موفق باشید.

دیدگاه

bastegi daare chekaari bekheehi baa tasvir bo****, darin mored ye ketaab e besiyaar khoub e farsi hast ke man taazegi didam, esmesham pardaazesh e tasvire; koli ham code e matlab daare, rou ye cd ke baahaash mifroushan; darzemn; ketaab e engelisi ham faraavoun hast, age baa engelisi khoundan moshkeli nadaarid begid taa linkesho bezaaram vaasatoun; dar aakhar, age soaali daashtid be sourat e takhasosi, dar khedmatetoun hastam, man felan besorat e taghriban ekhtesaasi rouye pardaazeshe tasvir, bakhshe matching va identification kaar mikonam

.mamadreza
            نظر بدهید، چیزی بگویید؛ تا حرفی نزنیم، گفتگویی نیست، زندگی بی گفتگو می میرد.
            http://i6.tinypic.com/11ui9f7.gifhttp://i5.tinypic.com/11ui7hs.gifhttp://i6.tinypic.com/11ui7f4.gif

دیدگاه

سلام
              لطفا لینک کتاب های انگلیسی که دارید رو در سایت بگذارید .متشکرم.
              دانش آموزید تا سبب شرافت و رتبه شما گردد.

امام علی علیه السلام

دیدگاه

چند روز پیش تو دفاع پروژه دوستم بودم. موضوع پروژش یک کار تحقیقاتی بود به این شکل که یک دوربین رو گذاشته بود روی این پلهای توی بلوار ها. بعد ماشین ها رو شناسایی میکرد (دورشون یک خط سفید می انداخت) و سرعتشون رو هم اندازه می گرفت.

HTH - Shahriar
                Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

چرا لینک کتابهایی که فرمودید در سایت نمی گذارید.
                  دانش آموزید تا سبب شرافت و رتبه شما گردد.

امام علی علیه السلام

دیدگاه

واقعا شرمنده یادم رفته بودن.
                    به تاپیک زیر برین کتاب رو گذاشتم اونجا
                    http://www.forum.eca.ir/viewtopic.php?p=14798#14798

به سایت زیرم سربزنید
                    http://www.onesmartclick.com/programming/matlab.html

موفق باشین.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : شبیه سازی پردازش تصویر با مطلب برای تحویل پروژه

salam dostam
                      ye ketab pardazehs tasvir farsi ba matlab chap shode
                      pardazesh tasvir amali ba matlab..moalef siaed ehsan sajjadi hast az entesharat naghoos

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tayfeh
                        bastegi daare chekaari bekheehi baa tasvir bo****, darin mored ye ketaab e besiyaar khoub e farsi hast ke man taazegi didam, esmesham pardaazesh e tasvire; koli ham code e matlab daare, rou ye cd ke baahaash mifroushan; darzemn; ketaab e engelisi ham faraavoun hast, age baa engelisi khoundan moshkeli nadaarid begid taa linkesho bezaaram vaasatoun; dar aakhar, age soaali daashtid be sourat e takhasosi, dar khedmatetoun hastam, man felan besorat e taghriban ekhtesaasi rouye pardaazeshe tasvir, bakhshe matching va identification kaar mikonam

.mamadreza
                        سلام می خواستم خواهش کنم مشخصات این کتابی رو که گفتین فارسیه به طور کامل بدین
                        آخرش یه ربات خفن میسازم!

دیدگاه

سلام. خوبی دوست عزیز؟
                          ببینید یه کتاب هست با عنوان "پردازش تصاویر رقمی" مال گنزالس هست (اگه اسمش رو درست نوشته باشم). این آقا حرف اول و آخر رو توی پردازش تصویر میزه کتابش هم ترجمه شده با همین عنوانی که نوشتم. فکر میکنم این آقا همون کسی هست که ایده سپر موشکی آمریکا رو با پردازش تصویر داده :eek: .
                          ولی مسئله اینه که این کتاب حدود 1000 صفحه هست و خیلی مطلب توش داره. اتفاقا من دیروز داشتم نگاهش میکردم انقدر مطلب توش هست که اگه ندونید چی میخواهید خسته میشید دیگه ادامه نمیدید. شما اگه می خواهی پردازش تصویر کار کنید یه مقاله در مورد مقدمات پردازش تصویر در قسمت مقالات آموزشی هست اون رو بخونید چند تا برنامه بنویسید قضیه که دستتون اومد بعد اگه دیدید مثلا به مبانی بیشتری احتیاج دارید برید همون فصل کتاب رو بخونید.
                          موفق باشید.

دیدگاه

به نام خدا
                            سلام اون کتاب فارسی که یکی ازدوستامون گفت رو من دیدم حقیقتا حیف اسم کتاب که روی اون بذاریم.
                            اما من خودم دو تا کتاب خوب میگم :

1- آموزش کاربردی مباحث پیشرفته مهندسی برق با متلب نوشته مهندس جمشیدی ( خودش عضو math work)
                            2- کتاب digital image processing using matlab نوشته ی همون گنزالز معروف، که فکر کنم هنوز ترجمش نکردن ولی خودش خیلی گویاست.
                            موفق باشید. :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                              سلام . خوبی دوست عزیز؟
                              یه پایانامه کامل در قسمت پایانامه های کارشناسی هست .
                              موفق باشید.
                              اینجایی که گفتینو من پیدا نکردم
                              لطفا لینک بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X