اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Pspice Orcad

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Re: 2 help

نوشته اصلی توسط aterban3
    راستش تحقیقم درباره اینه که : مزیت ها و معایب و قابلیتهای پی اسپایس نسبت به پروتل و اورکد و مطلب . اگه ممکنه که بعید میدومنم .جایی رو معرفی کنید که کمکم کنه . مرسی
    با سلام
    دوست عزیزپی اسپایس رو تقریبا میشه اورکد درنظر گرفت
    البته بهتره بگیدکه مزایا اورکد نسبت به پروتل و مطلب
    مشکل دیگه هم اینکه که واقعا بهتره وقتتون رو برای پروتل تلف نکنیدمنظورم برای شبیه سازی اون که کلا ضایع است.
    موند مطلب اگه از مبحث آنالیز مداری نگاه بکنید بله این خوبه
    راستی جای پروتیوس خالیه
    به نظر من بهتره همه این مدارات رو طی مباحثی در حیطه انواع مدارات و توانائی های انالیزی این نرم افزارها بحث بکنیم
    فکر هم نکنم جای باشه که در موارد بحث شده باشه حداقل در سایت های فارسی
    بازمن خدمتتون هستم
    و می تونم تو این مورادکمکتون بکنم
    موفق باشی

دیدگاه

پاسخ : Pspice Orcad

سلام
      کی p-spise ورزن 15.2 داره
      در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

p-spice ورژن 15.2 نداره !!! از نسخه 9 به بعد تحت نام ORCADآ‌ارائه میشه که ورژن 15.7 در فروشگاه سایت گذاشته شده. میتونید استفاده کنید.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

اره منظورم همون or-cad است
          راستی این نرو افزار پولیه :mrgreen: یا میشه دانلود کرد؟
          در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

سلام
            کی اموزش orcad15.7 را داره

دیدگاه

پاسخ : Re: 2 help

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
              نوشته اصلی توسط "aterban3"
              راستش تحقیقم درباره اینه که : مزیت ها و معایب و قابلیتهای پی اسپایس نسبت به پروتل و اورکد و مطلب . اگه ممکنه که بعید میدومنم .جایی رو معرفی کنید که کمکم کنه . مرسی
              با سلام
              دوست عزیزپی اسپایس رو تقریبا میشه اورکد درنظر گرفت
              البته بهتره بگیدکه مزایا اورکد نسبت به پروتل و مطلب
              مشکل دیگه هم اینکه که واقعا بهتره وقتتون رو برای پروتل تلف نکنیدمنظورم برای شبیه سازی اون که کلا ضایع است.
              موند مطلب اگه از مبحث آنالیز مداری نگاه بکنید بله این خوبه
              راستی جای پروتیوس خالیه
              به نظر من بهتره همه این مدارات رو طی مباحثی در حیطه انواع مدارات و توانائی های انالیزی این نرم افزارها بحث بکنیم
              فکر هم نکنم جای باشه که در موارد بحث شده باشه حداقل در سایت های فارسی
              بازمن خدمتتون هستم
              و می تونم تو این مورادکمکتون بکنم
              موفق باشی

دیدگاه

:nerd: :nerd: :nerd:
                با سلام خدمت شما دوست گرامی من این برنامه را دارم چون دو واحد درس کاربرد کامپیوتر در برق داشتم که با این نرم افزار کار میکردیم به نظر من که یکی از بهترین نرم افزار های تحلیل برای مدارهای الکتریکی میباشد و میحیط کاربری زیبایی هم دارد و شما به راحتی میتونید یه مدار را از هر جهت که بخواید تحلیل کنید و انواع نمودارهای بر حسب هر چیزی مثلا ولتاژ نسبت به جریان یا فرکانس و یا بر روی هر چیز دیگر که حتی این قابلیت رو داره ه عملیلات ریاضی روی همه این موارد انجام داده مثلا لوگش رو بگیرید یا ولتا و توان رو در هم ضرب کنید ببرید داخل قدر مطلق و بعد نسبت به فرکانس نمودارش رو ببینید در کل یه نرم افزار عالیه اگر هم میخواید حرفه ای کار کنید این کتاب رو بگیرید کتاب آموزش pspice v9.2 نوشته مهندس محمدرضا مدبر نیا چون هم کتاب کاملیه و هم که داخل دانشگاه تدریس میشه ولی اگه جنبه تفننی داره آموزش pdf داخل اینترنت زیاده که از اونها هم میتونی استفاده کنی امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم

دیدگاه

پاسخ : دانلود مرجع

سلام
                  جزوه زیر میتونه یه مرجع خیلی خوب برای یادگیری orcad باشه که مدتی پیش اونو تالیف کردم
                  حتما دانلود کنید

http://www.4shared.com/file/214486125/fe2062a/OrCAD_Education.html

دیدگاه

سلام.
                    من میخواستم پی اسپایس رو نصب کنم چون ویندوز 64بیتی بود اجازه نمیداد.
                    چه ورژنی از این نرم افزار برای ویندوز64بیتی هست؟اصلا رو این ویندوز قابل نصبه؟
                    ضمنا آخرین و معمول ترین نسخه نرم افزار پی اسپایس چی هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X