سلام به دوستان گرامی.بعد از کلی مصیبت بالاخره توانستم ارکد 15.7 را نصب کنم ولی بعد از نصب در اجرا دچار مشکل شد که حالم را گرفت.مشکل اینه که وقتی از start می رم به orcad و هر کدام از برنامه های آن را کلیک می کنم خطایی با جمله ی زیر می ده.خواهشن کمکم کنید چون از بس که نصب و پاک و دوباره نصب کردم خسته شدم :angry:
.مثلا در مورد pspice این خطا رو می ده:(tofighi شهرت من و در اصل نام کامپیوتر من هست)
ERROR (LMF-02009): License call failed for feature PSpiceAD, version 15.700 and quantity 1.The license server search path is defined as 1800@tofighi. The FLEXnet error message is as follows,
FLEXnet ERROR(-9, 0, 0):Invalid host.
Run 'lic_error LMF-02009' for more information..
Correct the error and click"Retry",or click "Cancel" to abort the program.
من منتظر کمک شما هستم. ID من اینه :space.lion1989@yahoo.com اگه به ای دیم بفرستین ممنون می شم ولی گه نتونستین هم مشکلی نیست و در هر حال کمک کنین.ممنونم محمد.

ERROR (LMF-02009): License call failed for feature PSpiceAD, version 15.700 and quantity 1.The license server search path is defined as 1800@tofighi. The FLEXnet error message is as follows,
FLEXnet ERROR(-9, 0, 0):Invalid host.
Run 'lic_error LMF-02009' for more information..
Correct the error and click"Retry",or click "Cancel" to abort the program.
من منتظر کمک شما هستم. ID من اینه :space.lion1989@yahoo.com اگه به ای دیم بفرستین ممنون می شم ولی گه نتونستین هم مشکلی نیست و در هر حال کمک کنین.ممنونم محمد.
دیدگاه