اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در مورد ساخت شمارشگر 0 تا 9999

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی در مورد ساخت شمارشگر 0 تا 9999

سلام

امیدوارم از دوستان انجمن کسی بتونه راهنمایی کنه.

من رشته تحصیلیم کامپیوتر (نرم افزار) هست.
    برای آز ریزپردازنده، با برنامه CodeVisionAVR برنامه می نویسیم و نتیجه رو با ATmega32 مشاهده می کنیم.
    اما تو خونه من میخوام برنامه ای رو که می نویسم نتیجش رو ببینم، از اونجا که میکروکنترلر ATmega رو ندارم واسه این Proteus 7.4 رو نصب کردم. ورژن CodeVisionAVR هم 2.03.4 هست.
    مشکلم این هست که من دقیقا همون برنامه ای که تو کلاس اجرا کردیم و جواب داده رو نمی تونم تو Proteus شبیه سازی کنم. یعنی شبیه سازی که می کنم جواب نمی ده.
    چون از الکترونیک چیز زیادی سر در نمیارم، حدسم اینه که درست شبیه سازی نمی کنم.
    من برنامه و فایل Proteus رو که جواب نمیگیرم رو اتچ کردم. (شمارشگر 0 تا 9999)
    اینکه به پایه های 12 و 13 اون مقاومت ها اینا متصل هست رو از رو یه پروژه دیگه که تو انجمن بود انجام دادم، نمی دونم کار درستی کردم یا نه.
    (تو کلاس ما با ATmega32 برنامه می نویسیم اما من با ATmega16 شبیه سازی کردم، البته هدر فایل رو به mega16 تغییر دادم،اشکالی که نداره؟)

در کل اینکه درسته از الکترونیک سررشته ای ندارم، اما چون برنامه هایی که میخوام اجرا کنم چیزای کوچیکی هست و پیچیده نیست، ممنون میشم راهنماییم کنید بگید واسه چی این به مشکل بر میخورم.

ببخشید که اینقدر توضیح دادم.
    ممنون.

http://atn.parsaspace.com/counter.rar

حجم: 74 کیلو بایت

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد ساخت شمارشگر 0 تا 9999

بچه ها کسی راه حلی به ذهنش نمی رسه؟
    از نظر برنامه نویسی و اینا مشکلی ندارم، فقط می خوام بدونم برای بستن 7seg به ATmega32 ( یا 16) به پایه هاش چه چیزایی باید ببندم که کار کنه؟
    برای 1 دونه 7seg با بستن کریستال؟! و مقاومت به پایه های 12 و 13 جواب میده و کار میکنه (مثلا شمارشگر) اماوقتی 7seg رو 4 تایی می کنم(یعنی میخوام 4 رقم بشماره) نشون نمیده.
    می دونم برنامه درسته چون رو میکروکنترلر واقعی جواب داده اما بلد نیستم با Proteus ببندم.
    نمی دونم جز خود 7seg، چه قطعه های دیگه ای باید به میکروکنترلر وصل بشه.

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز من خودم برنامه 0 تا 99 رو نوشتم و فایل پروتیوس رو هم بستم و جواب میده شما می تونید مدارتون را مثل اون ببندید.

این هم لینک دانلودش:
      فایل های پیوست شده

دیدگاه

شما هم مدارتون سادس، یعنی چیز اضافی وصل نکردید(البته به جز کلید فشاری)، اما مدارتون کار می کنه
        نمی دونم مال من چرا درست نشون نمیده :( بدون کلید فشاری هم هست برنامه من، یعنی خودش میشماره

حالا که دیدم چیز دیگه به جز 7seg لازم نیست به پایه ها متصل باشه باید ببینم کجا رو اشتباه می کنم

دست شما درد نکنه بابت راهنمایی
        مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X