اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی LCD گرافیکی در برنامه پروتئوس .. راهنمایی کنید ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی LCD گرافیکی در برنامه پروتئوس .. راهنمایی کنید ...

[quote author=hadikazemi link=topic=5169.msg19439#msg19439 date=1166685028]
    سلام
    دست آقای محمد یارمحمدی درد نکنه ... کدای توی سایت رو خوندم و با شماتیک مقایسه کردم .. مشکلم رو فهمیدم .. ممنون !
    آقا اگه ممکنه یه نمونه از اون برنامت که جواب داده بذار که کار ما هم راه بیفته :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
      با سلام خدمت همه دوستان عزیز
      من تاپیک های lcd گرافیکی KS108 را دنبال کردم . ظاهرا یک مشکل حل نشده وجود داره
      نوشتن برنامه آنها در محیط bascom Avr و شبیه سازی اون در پروتئوس ( ظاهرا هیچ کس جواب نگرفته)
      این پست رو زدم که بدونم
      1- هنوز هیچ کس از پروتئوس جواب نگرفته ؟
      2- با توجه به اینکه lcd های گرافیکی موجود در بازار چینی هستند و خیلی از آنها در باسکام راه اندازی نمیشوند ، اگر کسی از lcd 128 *64
      تو محیط باسکام جواب گرفته ، لطف کنه مشخصات دقیق Lcd شو ( و در صورت امکان مغازه ای که خریده) بده .
      تاپیک خیلی قدیمیه اما این سوال بی جوابه و سوال منم هست!
      محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
      آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

کسی نمیدونه چرا این مشکل وجود داره
        ببخشید یه سوال داشتم
        من هر کاری کردم
        هر چه جستجو کردم دلیل ایجاد این مشکل رو ندونستم
        من یه مدار طبق نقشه بستم
        برنامه هم طبق اموزشها ... نوشتم.کار نکرد
        یعنی حتی موفق نشدم یه نوشته ساده رو نمایش بدم روی ال سی دی گرافیکی سری sed
        حتی نمونه از سایت دانلود کردم اجرا گرفتم بدون مشکل کار کرد.سورسش رو باز کردم مجدد همون سورس رو با بسکام روی کامپیوترم کامپایل کردم و اینبار وقت اجرا اون برنامه هم دیگه کار نکرد.

ولی وقتی با همون نمونه اجراش میکنم بدون مشکل اجرا میشه.(یعنی وقتی از فایل کامپایلی خودش استفاده میکنم)
        من حتی گفتم شاید مورد از کامپایلر باشه چند ورژن متفاوت رو دانلود و نصب کردم.باز هم همون مشکل.
        فقط هم مشکل با ال سی دی گرافیکیه.
        ممنون میشم راهنمایی کنید.
        ایا من گزینه خاصی رو باید فعال میکردم نکردم؟؟
        پروگرمر هم progisp استفاده میکنم باusbasp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X