اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

proteus شبیه ساز میکرو و قطعات دیجیتالی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه ساز میکرو و قطعات دیجیتالی proteus

از کمکتون خیلی ممنون مدار جواب داد ولی یه مشکل دیگه برام پیش اومده

من می خوام یه شمارنده ی بی سی دی بسازم که تا 9 بشماره و دوباره صفر بشه مدار زیر رو بستم ولی بجای اینکه از صفر شروع بشه از دو شروع میشه و به هفت که میرسه ارور میده

برای اینکه شمارنده تا 9 بشماره پایه های 9 و 11 رو به 2 و 3 وصل می کنم ولی تا برنامه رو ران میکنم ارور میده!!!!!

یه سوال دیگه هم داشتم؟؟؟

این ligic state کجای پروتئوس هست؟؟؟

با تشکر .
    majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
    اهل مراعات نیست.
    معنی ساخت و پاخت را نمیداند.
    بزرگ و کوچک را نمیشناسد ..
    بی باکی را یواشکی آموخته. در تاریکی می نشیند و روشنایی را می پاید.
    پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

اینو ببند:

logicstate هم تو قسمت active هست
      ایشالا جواب بگیری

منم دیگه برم
      {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

خیلی از کمکتون ممنون این مدار جواب داد ولی می خواستم بپرسم که مشکل مدار زیر چی هست ؟؟؟؟

majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
        اهل مراعات نیست.
        پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

قابلی نداشت
          اگه تونستی فایلتو یه جا پ کن ببینم مشکلش چیه (اگه بلد باشم!)

دیدگاه

آقای nanoware مشکل من همون مدار پست بالایی هست!!!
            اهل مراعات نیست.

دیدگاه

میدونم برادر، میگم فایل طراحی شده با proteus رو یه جا بزار(فایل با پسوند DSN.)

دیدگاه

با سلام

دوستان چه جوری میشه اندازه قطعاتو در پروتئوس تغییر داد؟؟

با تشکر
                اهل مراعات نیست.

دیدگاه

کارت حافظه

سلام دوستان
                  می خواستم ببینم در proteus قطعه ای برای کارت حافظه وجود داره؟
                  ممنون
                  اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

پاسخ : شبیه ساز میکرو و قطعات دیجیتالی proteus

ازدوستان نوشته اند:

نوشته اصلی توسط majid_valentine
                    با سلام

دوستان چه جوری میشه اندازه قطعاتو در پروتئوس تغییر داد؟؟

با تشکر
                    دوست عزیژ امکان تغییر اندازه قطات وجود نداره ولی میتونین با تغییر GRID در PROTEUS فضائی که قطعات میگیرن رو کوچکتر کنید، یا بعبارتی دیگر صفحه شماتیک تون رو بزرگ تر کنید. اگه توضیحات بیشتر خواستین در همین باره به این قسمت در سایت مراجعه کنید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,3559.0.html

یا همون: انجمن تخصصی برق - الکترونیک > کتب و مقالات تخصصی > دانلود مقالات آموزشی (به زبان فارسی)
                    پست اول یه فایل PDF هستش!
                    BNTSTBNT

دیدگاه

پاسخ : کارت حافظه

از دوستان نوشته اند:

نوشته اصلی توسط mypalex
                      سلام دوستان
                      می خواستم ببینم در proteus قطعه ای برای کارت حافظه وجود داره؟
                      ممنون
                      منظورتون از کارت حافظه چیه؟ میشه ی کمی توضیح بدین؟
                      BNTSTBNT

دیدگاه

پاسخ : کارت حافظه

نوشته اصلی توسط ybshokouhi
                        از دوستان نوشته اند:

منظورتون از کارت حافظه چیه؟ میشه ی کمی توضیح بدین؟
                        من میخوام به میکرو حافظه مثل حافظه فلش نصب کنم .ولی این قطعه رو من تو پروتیوس پیدا نکردم.می خواستم بدونم همچین قطعه ای وجود داره؟اگه نداره چی کار باید بکنم؟

دیدگاه

مشکل در شبیه سازی

سلام
                          من برنامه در بسکام نوشتم و روی میکرو atmega16 جواب گرفتم ولی وقتی تو پروتیوس شبیه سازیش می کنم ازم خطا می گیره. :cry:

[SPICE] transient GMIN stepping at time=2.497
                          [SPICE] Error 106 - TRAN: Timestep too small; time = 2.497, timestep = 5.55112e-17: trouble with node "#00028".
                          Totaliters=3997, Totalsteps=1325, Goodsteps=1264, Badsteps=61

میخواستم بدونم این خطای time step رو واسه چی میگیره.
                          برنامم خیلی ساده ست.در مورد شمردن 0 تا 99 به وسیله 2 تا 7seg .
                          اگه لازمه خود برنامه و شبیه سازیش رو هم میفرستم.البته نمی دونم چه جوری باید بفرستم.

دیدگاه

ُسلام. خوبین؟
                            دوست عزیز Proteus از PROSPICE برای شبیه سازی مدارات استفاده می کنه! ولی این نوع خطا از خود ISIS هستش. علتش اینه که مدار طوری سویچ میشه که حتی با کوچکترین گام زمانی هم تغییری تو ولتاژ ایجا نمیشه!!! یعنی مثل اینکه زمان سویچ زنی تو مدار صفر هستش! البته فکر نکنم تو مداراتون خازن داشته باشین، ولی این خطا ناشی از طراحی مدار یا به علت برخی از پارامتر ها ....؟!؟! :question: اینطور که به نظر میرسه شما با گام های شبیه سازی تون مشکل دارین. مطمئناً در Spice در این مورد بخصوص تو شبیه سازی Transient اگاهی دارین. شما اگه امکانش هست براتون طرح رو Upload کنین تا من و دوستان هم یه نگاهی بندازیم.
                            trouble with node "#00028". تو ای« گره ها مشکل داره! مطمئن شین تمام اتصالات درست هستن.
                            برای اینکه بتونین طرح تونو رو سایت بزراین. اول Save as کنین تو یه Folder مشخص بعدش این Folder روZip کنید. یا حالا به فایل RAR تبدیلش کنید. بعدش تو یکی از سایت های به اشتراک گذاری فایل مثل:
                            www.4shared.com
                            یا
                            www.box.net
                            Upload کنید و سپس دانلود رو برای PUblic فعال کنید و لینک دانلودش رو بزارین تو سایت.
                            BNTSTBNT

دیدگاه

سلام. در رابطه با اتصال حافظه. اگر منظرتون اینه که مثلاً میخوائین Interfacing با یه Flash (cool disk) داشته باشین، خوب :redface: من خودم چندان اطلاعی در این زمینه فلن ندارم!! ولی تو قسمت کتابخونش، عبارت Memory رو وارد کنید و از قسمت Categories گزینه Memory رو انتخاب کنید، لیستی از انواع حافظه های موجود رو نشون میده. :smile:
                              BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ybshokouhi
                                سلام. در رابطه با اتصال حافظه. اگر منظرتون اینه که مثلاً میخوائین Interfacing با یه Flash (cool disk) داشته باشین، خوب :redface: من خودم چندان اطلاعی در این زمینه فلن ندارم!! ولی تو قسمت کتابخونش، عبارت Memory رو وارد کنید و از قسمت Categories گزینه Memory رو انتخاب کنید، لیستی از انواع حافظه های موجود رو نشون میده. :smile:
                                بله در قسمت حافظه ها ( mmc(multimedia memory card پیدا کردم ولی نه پایه هاس واسم مفهوم داره نه اینکه ازم می خواد که یک فایل multimdia card image داخلش بریزم.لطفا بیشتر راهنماییم کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X