اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروتئوس ( درصد CPU )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پروتئوس ( درصد CPU )

چرا وقتی مثال های خود پروتئوس را اجرا می کنم درصد CPU کمتر از وقتی است که خودم تقریبا آن مثال را منویسم است
    چرا درصد CPU این قدر بالا میرود (100 درصد)

پاسخ : مشکل در پروتئوس ( درصد CPU )

ورژن پروتوستون چند هست؟
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام. درصد CPU یعنی برنامه برای شبیه سازی مدارتون از 100% قدرت محاسباتی CPU استفاده میکنه و احتمالاً هم کم میاره! ورژن پروتئوس و CPU کامپیوترتون چقدره؟ کدوم مثال هستش؟ مدار دیجیتال یا آنالوگ؟ اگر فرکانس کاری زیاد باشه معمولاً این طور میشه. ( البته بستگی به فرکانس CPU داره.)
      BNTSTBNT

دیدگاه

مثلا ورژن proteus من 6.9sp4 هست
        cpu= 3Ghz
        ram= 1G
        و وقتی هم با avr و pic کار میکنم کامپیوتر این جوری میشه با 8051 و بقیه مشکلی ندارم.

دیدگاه

سلام. ببنین تو مدارات دیجیتال تا حد چند مگاهرتز میتونید پیش برید. ولی تو مدارات آنالوگ یا MIXED ( یعتی آنالوگ + دیجیتال ) با یه کامپیوتر سرعت بالا به اصطلاح، 10 الی 25 کیلوهرتز رو داشته باشین. معمولاً بیشتر از این CPU 100% میشه. در ضمن دقت کنید که اصل مقدار حجم محاسباتی هستش که توسط Proteus انجام میگیره. یعنی مثلاً من خودم ی] برنامه با AVR ساختم برای کنترل دور موتور DC. درصد استفاده CPU رفت رو صد. علت: حجم کاری که باید انجام میداد، همزمان یه موتور رو فرکاس 50هرتز، انکودرش، و میکرو و برنامش!!

این کامپیوتر شما گاهاً بال در نمیاره بپره؟ ماله ما پیشه شما گازوئیلی محسوب میشه.
          BNTSTBNT

دیدگاه

بله.مشخصات pc تو کار با پروتیوس خیلی مهمه.من تو خونه با ram 128, amd 900 کار میکردم ولی کارهای ساده رو 100 درصد میشد.ولی با pc دوستم( cpu 3.2 dual core, ram 1G ) تا حالا مشکلی نداشتم.همه مثال های برنامه ، تمام پروژه های خودم(با avr ) و... رو به راحتی انجام دادم بدون اینکه cpu کم بیاره.البته به جز یه مورد که برنامه شمارش از صفر تا صد با 2 تا 7seg بود که هنوز نفهمیدم چرا خطا میگیره !!!
            اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

سلام. مدارشو تو یه تاپیک جدا بزاین بررسی کنیم.
              BNTSTBNT

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X