اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی MMC با پروتئوس!!!

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شبیه سازی MMC با پروتئوس!!!

نوشته اصلی توسط as_6872
    سلام

دوست عزیز به دوصورت میتونی عمل کنی

1- وارد محیط Winhex میشی و مراحل زیر رو دنبال میکنی

select Tool->Open Disk (or F9), then locate your real SD Card.
    WinHex Menu again: select File->Create Disk Image (or Alt-C), the save the file as *.mmc

2- میتونی از نرم افزار زیر استفاده کنی و سپس مراحل نوشته شده رو دنبال کنی:

press "Backup", save the image file and just rename it from *.img to *.mmc file

دانلود نرم افزار

یک دنیا ممنون بسیار لذت بردم . قبلا بسیار دنبال این ماجرا بودم اما به نتیجه ای نرسیدم . اما با روش شما موفق شدم . متشکر
    دنیا فیزیک است و قوانین فیزیک به هیچ سبب تغییر نمی کند. به فیزیک احترام بگذارید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز :applause:
      آیا میشه بعد از نوشتن تو mmc با پروتئوس فایلهای نوشته شده رو تو ویندوز خوند ؟(برای اطمینان از درست سیو شدن فایلها)
      مشکل داشتن بدنیست , در مشکلات موندن بده

دیدگاه

بله میشه

دیدگاه

احسنت چه جواب کامل و دقیقی کاملا نکات تاریک ذهنم روشن شد .
          اما خیلی ممنون میشم یک کم بیشتر توضیح بدی
          مشکل داشتن بدنیست , در مشکلات موندن بده

دیدگاه

من با این برنامه usbit که دوستمون فرمودن تونستم از یک مموری 64 مگا بایتی ایمیج بگیرم .داخل مموری هم با notpad ویندوز چند تا عدد نوشته بودم .ولی بعد که کارش تموم شد دیدم ظرفیت فایل ایمیج تقریبا 61.1 مگا بایت شده .ولی شما ایمیج هایی رو که از دیسک 128 مگابایتی fat32 و fat16 گرفتید حجم خیلی کمی دارن میخواستم بدونم علتش چیه و؟ برای کاهش حجم باید کار خاصی کرد ؟ اگر آره لطفا کامل توضیح بدین
            با تشکر از سایت فوق العادتون

دیدگاه

میآ‌تونید فایل ایمج رو زیپ کنید تا حجمش کم بشه.ولی زمان استفاده باید آنزیپ بشه

دیدگاه

سلام من مراحلی که برای درست کردن ایمیج در نرم افزار winhex گفته بودید رو رفتم ولی فایل ها تبدیل به(WinHex Backup File (.whx می شوند در صورتی که باید(MMC File (.mmc باشند تا نرم افزار پروتئوس آن ها را بشناسه لطفا به صورت کامل راهنماییم بکنید . با تشکر از شما

دیدگاه

سلام
                  من یه برنامه ی wave player با کارت های sd/mmc دارم.می خواستم بپرسم تو پرتئوس با مموری کارت mmc میشه شبیه سازیش کرد؟چه طوری می تونم فایل های wave شده رو تو این کارت بریزم؟میشه بگید از کجا می تونم کتابخونه ی پرتئوس رو دانلود کنم؟راستش خیال کارم گیر خورده!میشه کمکم کنید.من حتما باید موزیک رو از طریق wave player پخش کنم.کمکم کنید. :cry2:

دیدگاه

با سلام
                    چطوری آهنگ را روی mmc کارت واقعی ذخیره کنم و آنها را پخش کنم؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X