اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی سنسور LM35

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه سازی سنسور LM35

با سلام:
    یه سوال در مورد پروتئوس داشتم.چه جوری می تونم سنسور حرارتی Lm35رو در اون شبیه سازی کنم؟
    هر کاری می کنم یه پیغام میده که این مدل تعریف نشده هست. لطفا اگه میتونید کمکم کنید.
    با تشکر

پاسخ : شبیه سازی سنسور LM35

تو همین قسمت چند بار این موضوع بررسی شده.
    داخل کامپیوتر که دما تغییر نمیکنه که بشه سنسور گذاشت شما باید این سنسور رو از طریق پرت های مختلف به کامپیوتر وطل کنید و بعد شبیه سازی کنید که کار سختی هست برای پروژه های کوچک بهتره که کل مدار رو خودتون درست کنید و تست کنید.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

با تشکر از پاسختون.
      گشتم ولی در مورد سنسورLM35 مطلبی پیدا نکردم.
      خودم هم همین فکر رو کردم.ولی گفتم شاید مثل پتانسیومتر که میتونیم به صورت دستی مقدار اون رودر نرم افزار تغییر بدیم شاید این یکی رو هم بشه.
      نمی تونم چیزی جایگزین این سنسور بکنم؟
      خیلی خیلی ممنونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad_amour
        با سلام:
        یه سوال در مورد پروتئوس داشتم.چه جوری می تونم سنسور حرارتی Lm35رو در اون شبیه سازی کنم؟
        هر کاری می کنم یه پیغام میده که این مدل تعریف نشده هست. لطفا اگه میتونید کمکم کنید.
        با تشکر
        اگر می خوای برای مدارت این کار رو بکنی می تونی به جای سنسور پتانسیومتر و یه منبع ولتاژ استفاده بکنی
        در این حالت می تونی با تغییر پتانسیومتر درواقع نقش تغییر حرارت و خروجی LM35 رو شبیه سازی بکنی

موفق باشی

دیدگاه

من پروژه دماسنج که در کتاب علی کاهه است را انجام دادم و به جای سنسور lm35 یک پتانسیومتر همراه یک آینه جریان گذاشته ام ولی جواب نمی دهد و با تغییر پتانسیومتر فقط عدد 511 را نشان می دهد اگه کمک کنید ممنون می شم.

دیدگاه

خوب
            من اون مدار رو ندیدم ولی آینه جریان برای نمونه گیری جریانه و ...............

شما اصلا یه کار بکن
            به جای خروجی سنسور از یه ولتاژ ثابت توی محیط پروتیوس استفاده بکن
            چند بار اون رو عوض بکن بعد شبیه سازی بکن
            ببین مدار جواب می ده
            اگه جواب نداد حتما مشکل از جای دیگه است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط somayh
              من پروژه دماسنج که در کتاب علی کاهه است را انجام دادم و به جای سنسور lm35 یک پتانسیومتر همراه یک آینه جریان گذاشته ام ولی جواب نمی دهد و با تغییر پتانسیومتر فقط عدد 511 را نشان می دهد اگه کمک کنید ممنون می شم.
              مشکل شما به احتمال زیاد اینه که پایه AVCC و AREF رو آزاد گذاشتین.
              من براتون یه پروژه گذاشتم که دما رو از ADC میخونه و اگه از LTP کمتر بود LAMP رو روشن میکنه و اگه از UTP بیشتر شد LAMP رو خاموش میکنه.
              http://www.4shared.com/file/17174544/cb23e771/temp.html
              حالا خودتون چک کنید.یه بار AVCC و AREF رو آزاد بذارین و یه بار AVCC رو به VCC و AREF رو به زمین وصل کنید.تو حالت آزاد 511 رو نشون میده و تو حالت دوم عدد درست رو.
              اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

سلام مرسی برای مدارتون
                ولی من با مدار کتاب کاهه جواب نگرفتم وlm325 من سوخت و استاد با شیبه سازی در نرم افزار بس کام رو قبول کرد

دیدگاه

خواهش میکنم.
                  مشکل 511 نشون دادن که حل شد؟؟

دیدگاه

نه مشکل حل نشد این دفعه avr ام سوخت؟؟!!! :eek:
                    البته با مدار خودم که از آینه جریان استفاده کردم و مقاومت رو تبدیل می کنه به ولتاژ
                    اگر این طوری پیش برم lcd هم می سوزه

دیدگاه

شما مداری که من گذاشته بودم رو امتحان کردین؟؟؟
                      یعنی تو خود پروتیوس هم مدارم جواب نداد؟؟؟
                      من مدارم رو تست کردم.هم تو شبیه سازی و هم با میکرو.
                      تو حالت avcc و aref که آزاد باشه 511 نشون میده ولی تو حالتی که وصل باشن عدد درست رو نشون میده.

دیدگاه

سلام ، یک باطری وارد مدار کن و در قسمت properties باطری ، ولتاژ آن را یک صدم یک صدم ولت تغییر بده ، در حقیقت خروجی سنسور مذکور به ازای 1 درجه افزایش حرارت یکصدم ولت ولتاژ خروجی اش تغییر میکنه .

دیدگاه

سلام دوستان عزیز. ببینید من این سنسور رو توسط تقسیم ولتاژ شبیه سازی کردم و جواب هم میده اما در پروتئوس برای اینکه مقدار ولتاژ ایجاد شده را درست ببینید باید از این فرمول برای تبدیل ولتاژ آنالوگ به دیجیتال استفاده کنید اما توجه کنید که این فرمول توی عمل کار نمیکنه و فقط تو پروتئوس جواب میده.

adc_in=read_adc(6);
                          tempc=adc_in/4;

اگه نتونستی خبرم کن برات فایل کامل رو میفرستم.

دیدگاه

سلام.میشه مدار سنسور lm35برام بفرستید.ممنون

دیدگاه

سلام بر دوستان ببخشید ولی تو پروتیوس 7.2 SP6 که LM35 هست تو ورژن های دیگه رو چک نکردم !!!!
                              در ضمن دو تا Switch داره که دما رو بصورت مجازی بالا و پایین میکنه
                              نوشته اصلی توسط nazanin...
                              سلام.میشه مدار سنسور lm35برام بفرستید.ممنون
                              تو لینک زیر می تونیین دانلود کنین
                              http://rapidshare.com/files/176421420/Liaghat.rar.html
                              سعی نکن انسان موفقی باشی بلکه سعی کن انسان ارزشمندی باشی. آلبرت انیشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X