اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد آی سی 74170

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد آی سی 74170

با سلام خدمت دوستان
    یک مشکلی داشتم
    در نرم افزار proteus با ای سی 74170 مشکل دارم هر کاری میکنم تحلیل نمیکنه ...
    یک ارور میده که به صورت زیره...
    SIMULATION LOG
    ==============
    Design: UNTITLED.DSN
    Doc. no.: <NONE>
    Revision: <NONE>
    Author: <NONE>
    Created: 06/04/07
    Modified: 06/04/07

Compiling source files...
    Build completed OK.
    Compiling netlist...
    Linking netlist...
    Partition analysis...
    ERROR [PSM] : No model specified for 'U2'.
    Simulation FAILED due to partition analysis error(s).

میشه راهنمایی کنین تا ازش جواب بگیرم ؟؟؟!!!!
    البته یه چیزایی راجع به open collector شنیدم ولی هر چقدر تلاش کردم به جواب نرسیدم.
    مرسی!!!
    http://iran724.com/images/banner/banner468-60-2.gif

پاسخ : کمک در مورد آی سی 74170

سلام دوست عزیز
    این اروری که پروتیوس میده هیچ ربطی به open collector یا چیز دیگه نداره. همونطور که تو همون نوشته معلومه، پروتیوس میگه که برای این آیسی هیچ مدل شبیه سازی وجود نداره.
    یعنی نرم افزار قابلیت شبیه سازی این قطعه رو نداره. ERROR [PSM] : No model specified for 'U2

حالا شما دو تا کار میتونی بکنی. یکی این که بگردی و مدل این آیسی رو تو اینترنت پیدا کنی.(که فکر نمی کنم راحت باشه)
    یا این که توی پروتیوس به جای این آیسی از یه آیسی دیگه که کارش مثل همینه و مدل شبیه ساز داره استفاده بکنی.

موفق باشی

دیدگاه

همونطور که دوستمون گفتند قابل شبیه سازی نیست تو اینترنتم نگردین چون وجود نداره (گشتم)
      از این قطعه چه استفاده ای خواهید کرد؟ بگین تا قطعه معادل رو بگیم.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون ولی چطوری بدونم کدوم آی سی شبیه اینه که ازش استفاده کنم؟؟
        لطفا اگر آی سی شبیه به اینو میدونین برام معرفی کنین
        مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahrivari
          ممنون ولی چطوری بدونم کدوم آی سی شبیه اینه که ازش استفاده کنم؟؟
          لطفا اگر آی سی شبیه به اینو میدونین برام معرفی کنین
          مرسی
          یه آیسی دیگه هم هست به شماره 74HC670 که تو پروتیوس هست ولی متاسفانه اونم مدل شبیه سازی نداره :cry:
          میگم حالا حتما باید این آیسی رو تو پروتیوس شبیه سازی کنی؟
          پیشنهاد می کنم همونطور که آقای بلورچیان فرمودن ، بگو این آیسی باید چی کار کنه (مدارت چیه) شاید اصلاً لازم نبود !! شوخی کردم ....... شاید با یه چیز ساده تر بشه ردیفش کرد.
          از گفتن این حرف خوشم نمیاد ولی فکر کنم باید شبیه سازی این قطعه رو بی خیال شی :redface: .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            همونطور که دوستمون گفتند قابل شبیه سازی نیست تو اینترنتم نگردین چون وجود نداره (گشتم)
            از این قطعه چه استفاده ای خواهید کرد؟ بگین تا قطعه معادل رو بگیم.
            ای سی 74170 یک مجموعه رجیستر 4×4 بیتی است که میتواند بعنوان 4 رجیستر 4بیتی و یا یک حافظه 4×4 بیت مورد استفاده قرار گیرد. خطوط ورودی و خروجی آن نیز کلکتور باز(open collector) میباشد و باید توسط مقاومت به vcc وصل شود.
            این آی سی دارای دو سری خطوط آدرس دو بیتی است که یک سری برای انتخاب رجیستری برای خواندن و سری دیگر برای انتخاب هایی برای نوشتن بکار میرود

دیدگاه

سلام
              قرار بود شما بگین این آیسی تو مدار شما چه وظیفه ای داره، نه این که بگین این آیسی چی هست.
              ما می خواستیم بدونیم شما برای چه منظوری از این آیسی استفاده کردید.
              بگذریم.........

میدونید که توی پروتیوس امکان استفاده از این آیسی نیست .همچنین مشابهی هم که بشه بی دردسر جایگزینش کرد وجود نداره.
              حالا شما دو تا کار میتونید بکنید:
              1. قید شبیه سازی این قطعه رو بزنید و بقیه مدارتونو امتحان کنید و این آیسی رو در واقعیت به مدار اضافه کنید.
              2. خودتون با کمک دوستان طراحی مدار رو عوض کنید و از قطعات دارای مدل استفاده کنید.

که به نظر من مورد اول معقول تره. مگر اینکه خیلی اصرار داشته باشید همه چی رو تو پروتیوس امتحان کنید ، در این صورت (مورد 2 ) باز هم اگر کمکی از دست من بر بیاد در خدمتیم

فعلاً ....

دیدگاه

آقا ممنون فعلا بیخیالش شدم. بابت همه چی ممنون. یه مثبتم به شما دادم بابت زحمتامون مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X