اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل زمانی با proteus

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل زمانی با proteus

سلام
    نمی دونم این مشکل منه یا اینکه کلا این جوریه!
    مثلا وقتی من تو codevision می نویسم delay_ms (500 ، این تاخیر توی پروتیوس به 2 ثانیه و یا حتی بیشتر تبدیل میشه. ایراد کار از کجاست؟
    در ضمن من از ورژن 6.9 sp3.2 استفاده می کنم.

پاسخ : مشکل زمانی با proteus

احتمالاً شما اسیلاتور میکرو رو با اون مقدار اسیلاتوری که تو برنامه نوشتی یکی نکردین.مثلاً اسیلاتور میکرو تو پروتئوس به صورت پیش فرض 1M هست و مقدار اسیلاتوری که تو برنامه تنظیم کردین بیشتر از این هست.

دیدگاه

سلام
      علاوه بر گفته دوستمون،باید بگم که CPU و سیستم شما هم تاثیر داره!
      ولی به نظر من خیلی روی پروتئوس مخصوصا روی زمانهاش حساب نکن!
      در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
      مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

منم با shamin123 موافقم.
        در قسمت edit component واسه میکرو حتما clock frequency رو درست مطابق با میکرو تنظیم کن.
        من خودم بار ها شده تو زمان مشکل داشتم ولی 99% حواسم نبوده اینجا رو درست ست کنم و بعدش اصلاحش کردم و مشکل حل شده.
        اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

آقا من همیشه با تایمرها مشکل داشتم .. من تایمر رو میزارم رو مد 1/64 و اسیلاتورم هم 16 مگ هست .. یعنی کلاک تایمر 250 کیلو هرتز ... حالا Compare تایمر رو هم میزارم رو عدد 25 و میگم هر وقت 10000 بار سرویس وقفه اجرا شد میکرو مثلا فلان پایه رو یک بکنه ... ولی هم توی پروتئوس و هم در عمل به جای یک ثانیه 10 ثانیه و یا 5 ثانیه طول میکشه !!!

حتی بعضی وقتها هر چی عدد Compare رو عوض می کنم .. نتیجه همون 10 ثانیه می مونه ! :angry:

من که تو هر تاپیکی این مشکل رو پرسیدم .. کسی جواب نداده !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadikazemi
            آقا من همیشه با تایمرها مشکل داشتم .. من تایمر رو میزارم رو مد 1/64 و اسیلاتورم هم 16 مگ هست .. یعنی کلاک تایمر 250 کیلو هرتز ... حالا Compare تایمر رو هم میزارم رو عدد 25 و میگم هر وقت 10000 بار سرویس وقفه اجرا شد میکرو مثلا فلان پایه رو یک بکنه ... ولی هم توی پروتئوس و هم در عمل به جای یک ثانیه 10 ثانیه و یا 5 ثانیه طول میکشه !!!

حتی بعضی وقتها هر چی عدد Compare رو عوض می کنم .. نتیجه همون 10 ثانیه می مونه ! :angry:

من که تو هر تاپیکی این مشکل رو پرسیدم .. کسی جواب نداده !!!

سلام
            میشه کدها تو بذاری،ببینم
            در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
            مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

دوستان عزیز توجه داشته باشند که پروتئوس و نرم افزار های مشابه صرفا شبیه ساز هستند و نمی تونید تست 100% مداراتون رو با اون انجام بدید خود من یه بار با پروتئوس از یه مدار جواب 100% گرفتم و لی در عمل هیچ گاه اون مدار با اون شکل جواب نداد .
              امیدوارم که از حرفام ناراحت نشدا باشید.
              از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X