من روی یک مدار کار میکنم که قطعاتی مثل سنسور گاز MQ-9 رو میخواد توی پروتئوس موقع شبیه سازی پیدا ش نکردم و نمیدونم اگر خودم بسازم ایا این قطعه مثل نمونه اصلی اش کار میکنه یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اشکال در شبیه سازی پروتئوس
Collapse
X
-
پاسخ : اشکال در شبیه سازی پروتئوس
میشه بگید خودتون چطوری مثلا یه المام مثل سنسور گاز رو میخواهید برای پروتئوس بسازید؟!
حالا اگه ساختید شلنگ گازو به کجای پروتئوس وصل میکنید؟! :biggrin:
خب قرار نسیت که شما همه چیزو برید بسازید شما ببینید مثلا خروجی سنسور در مواقی عادی چییه و در مواقع سنس گاز چییه
بعد به پایه میکرو که قراره سنسور وصل شه همون ورودی ها رو ( ولتاژ ، جریان ، دیتا دیجیتال یا ... ) بدید ببینید برنامه و دیگر قست های مداری که شما طراحی کردید درسته یا نه
بنظرم منطقی تره این کار ، تا شما دنبال شبیه سازی سنسور بگردید ( سنسور کارشو طبق دیتاشیتش انجام میده نگرانش نباشید )درایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
-
نوشته اصلی توسط mahin2010سلام ممنون که پاسخ دادید میشه به مدار زیر یک نگاهی بیاندازید منظورم سنسور mq-9
http://uploadboy.com/npl9htk8kkec.html
نمیدونم این مدلی که شما درست کردید چطور کار میکنه ( مقاومت متغییر اونجا گذشتید؟! )
ببینید شما باید بین پایه های A , B یه ولتاژ 5 ولت برای گرم کننده برقرار کنید ، سنسور به شما یه خروجی میده که باید از مقاومتی بین 2 تا 47 کیلو عبور کنه تا شما یه ولتاژ داشته باشید ( متناسب با میزان گاز سنس شده )
نیازی به سنسورو این چیزا تو پروتئوس نیست شما به پایه PC0 بیاید یه مقدار ولتاژ بدید ( که انگار از خروجی سنسور داره میاد ) بعد ببینید با تغییر این ولتاژ برنامه شما درستکار میکنه یا نه اگه درست کار کرد در عمل هم مدار شما درست کار خواهد کرد
درایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
دیدگاه
-
از راهنمایی تون ممنونم پس من میتونم یک پتانسیومتر 47 کیلویی بذارم که یکسرش به 5 ولت وصل شده سر وسطش و بامیکرو بخونم با تغییرات پتانسیومتر باید روی میکرو این تغییر ولتاژ و سنس کنم ( درسته ؟)
خوب یک سوال درمورد خود سنسور من نمیدونم که ولتاژ صفر ولت و 5 ولت رو باید به ازا چه مقدار ولتاژ تو برنامه تغریف کنم یا اصلا استانه خطر برای سنس گاز منوکسید کربن به ازا چه ولتاژی خواهد بو م ممنون میشم راهنمایی بفرماییید ( ببخشید اینا مربوط به کاتالوگ سنسور میشه خوندم ولی متوجه نشدم )
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mahin2010از راهنمایی تون ممنونم پس من میتونم یک پتانسیومتر 47 کیلویی بذارم که یکسرش به 5 ولت وصل شده سر وسطش و بامیکرو بخونم با تغییرات پتانسیومتر باید روی میکرو این تغییر ولتاژ و سنس کنم ( درسته ؟)
خوب یک سوال درمورد خود سنسور من نمیدونم که ولتاژ صفر ولت و 5 ولت رو باید به ازا چه مقدار ولتاژ تو برنامه تغریف کنم یا اصلا استانه خطر برای سنس گاز منوکسید کربن به ازا چه ولتاژی خواهد بو م ممنون میشم راهنمایی بفرماییید ( ببخشید اینا مربوط به کاتالوگ سنسور میشه خوندم ولی متوجه نشدم )
اما برای Rl که در خروجی سنسور قرار میدید مهمه چون :
The sensor needs a load-resistor at the output to ground. It's value could be from 2kOhm to 47kOhm.
The lower the value, the less sensitive.
The higher the value, the less accurate for higher concentrations of gas
شما بهتره مقوار مقاومتو 20کیلو بذارید که هم دقت داشته باشید هم حساسیت
بعد یه فرمول داده توی دیتاشیت :
با تغییر ppm گاز Rs تغییر میکنه و در نتیجه مقدار ولتاژ دوسر Rl تغییر میکنهRs means resistance of sensor resistance in different gases
Resistance of sensor(Rs): Rs=(Vc/VRL-1)×RL
در شکل 1 که توی دیتا شیت کشیده با توجه به خط صورتی ( CO )
باید یه رابطه خطی بینشون پیدا کنید ( Ro همان Rs در 1000ppm است )درایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
دیدگاه
دیدگاه