اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی کیپد های دلخواه در پروتیوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه سازی کیپد های دلخواه در پروتیوس

سلام :bye

من میخواستم تو پروتیوس یک کیپد 4*6 شبیه سازی کنم . باهش ور رفتم ولی درست نشد .

کسی میتونه تو این زمینه راهنماییم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
    فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

پاسخ : شبیه سازی کیپد های دلخواه در پروتیوس

نوشته اصلی توسط mehrdadttt
    سلام :bye

من میخواستم تو پروتیوس یک کیپد 4*6 شبیه سازی کنم . باهش ور رفتم ولی درست نشد .

کسی میتونه تو این زمینه راهنماییم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورتون از درست نشد چیه؟
    از کی پد خودش استفاده کردید؟ یا خودتون ساختید؟
    به نظرم قبل از وصل به میکرو با وصل کردن دستی تغذیه از ارتباط ماتریسیش گاه بشید شاید اشتباه وصل می کنید.
    البته به نظرم خودتون بسازیدش بهتره
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

با کیپد های خود پروتیوس مشکل ندارم .

میخوام یک کیپد خودم با شکل مورد نظر و کلید هایی با اندازه های متفاوت که روش عبارت های مورد نظرم نوشته شده رو درست کنم .
      حالا میخواد 4*6 باشه یا 10*10 یا هر اندازه ای .

اگه متن اولم رو با دقت میخوندین منظورم رو میفهمیدین .
      فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

ساخت کیپد در پروتئوس چه ربطی به انجمن AVR داره؟

دیدگاه

من وقتی می خواهم خودم یکی بسازم اینگونه انجام می دهم

اول یه کی پد از خودش می آورم
          بعد روش راست کلیک می کنم و گزینه ی Decompose را می زنم و به راحتی تنظیمات دلخواه را انجام می دهم.

اگه متن اولم رو با دقت میخوندین منظورم رو میفهمیدین .
          البته ببخشید متوجه نشدم ولی دوباره هم خوندما :smile:
          وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
          او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

خوب من هم همین کارهارو کردم ولی چجوری بعدش کیپد رو از حالت Decompose خارج کنم . چون اگه از این حالت خارج نشه اتصالات پایه ها وصل نمیشه و ... .

بعدم این کارو انجام دادم :

کل کیپد رو انتخاب کردم و make devise رو زدم و یک سری مراحل داشت که فکر کنم درست انجام ندادم و بعد یک نام براش انتخاب کردم .
            اتصالات وصل میشد ولی وقتی دکمه ای رو فشار میدادم هیچ عکس العملی نداشت .

اگه میشه خودتونم یک امتحان کنین و ببینین جواب میده ؟

دیدگاه

خوب من هم همین کارهارو کردم ولی چجوری بعدش کیپد رو از حالت Decompose خارج کنم . چون اگه از این حالت خارج نشه اتصالات پایه ها وصل نمیشه و ... .

بعدم این کارو انجام دادم :

کل کیپد رو انتخاب کردم و make devise رو زدم و یک سری مراحل داشت که فکر کنم درست انجام ندادم و بعد یک نام براش انتخاب کردم .
              اتصالات وصل میشد ولی وقتی دکمه ای رو فشار میدادم هیچ عکس العملی نداشت .

اگه میشه خودتونم یک امتحان کنین و ببینین جواب میده ؟
              من انجام دادم کار کرد یه vcc بهش وصل کردم کلید را که زدم انتقال داد.
              وقتی می خواهی کی پد را بگیریش تا make devise را انجام بدی با نوشته های زیرش بگیر اونوقت تنظیمات را خودش درست می کنه فقط یادت نره ی اسمش را حدالمقدور عوض کنی تا جای هم نیفتند :biggrin:

دیدگاه

آقا ممنون درست شد .

مشکل اینجا بود که من نوشته ها رو حذف میکردم و بعد بقیه مسیر رو میرفتم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X