اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ااسلاتور با پروتیوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ااسلاتور با پروتیوس

سلام من این اسیلتور که نقشه اون تو سایت www.ti.comو چند سایت معتبر دیگه هست رو با پروتیوس شبیه سازی کردم ولی تو خروجی که اسیلسکوپ گذاشتم چیزی نشون نمیده که باید خروجی سینوسی باشه میشه لطفا یه نگاه بهش بندازین ؟ زیاد وقتتونو نمیگیره ممنون
    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=f12f4f28afda3ced5878812662db4ae5

پاسخ : مشکل در ااسلاتور با پروتیوس

تو پروتئوس نمیشه اسیلاتور بست چرا؟
    چون همون طور که می دونی تو طراحی اسیلاتورها منابع نویز هم در نظر گرفته میشن که در عمل وجود دارن و از اونجایی که این منابع در شبیه ساز هایی مثل پروتئوس وجود ندارند و قطعات در این شبیه ساز ها ایده آل هستند باعث میشه که قطب هات روی محور jw نیفتن و خروجی نوسانی نباشه و نمی تونی خروجی رو تو این نرم افزارا داشته باشی مگر اینکه :
    1-دوباره بشینی یه اسیلاتور بدون در نظر گرفتن منابع نویز طراحی کنی
    2- یه منبع به عنوان منبع نویز در مدار در نظر بگیری
    راجع این موضوع تو سایت قبلا بحث شده
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

داداشم من با نرم افزار دیگه ای کار نکردم این منبع نویز که میگیو چجوری باید گذاشت میشه لطف کنی برام بذاری؟ خیلی مهمه مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen23esf
        داداشم من با نرم افزار دیگه ای کار نکردم این منبع نویز که میگیو چجوری باید گذاشت میشه لطف کنی برام بذاری؟ خیلی مهمه مرسی
        من خودم هم یه مدتی کارم گیر همین بود خیلی دنبالش گشتم اونوقت نتونستم کاری بکنم ولی بعدن تو همین سایت در مورد همین تو یه تاپیک مفصل بحث شده بود می گردم اگه پیدا کنم حتما برات می زارم
        شما هم یه سرچی بزن فکر کنم از منم زودتر پیدا کنی
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

شما با نرم افزار دیگه ای نمیتونی بزنی هزینشم اوکیه :angry:

دیدگاه

سلام دوستان.
            منم در حال شبیه سازی اسیلاتور کولپیتس با پروتیوس هستم که جواب نمیده ولی یه چیزی پیدا کردم.
            برای شروع نوسان باید یه شرایط اولیه جریان روی سیم بزاری.که اینجور که فهمیدم برای ورودی بیس ترانزیستور که به خازن متصل است این کار را انجام می دهند .این مورد داخل یکی از مثال هایی خود پروتیوس استفاده شده ولی مدار من بازم جواب نمیده .شاید مشکل مدار من از یه چیز دیگه باشه.شما با مدار خودتون امتحان کنید ..امیدوارم جواب بگیرید.
            ادرس مثال:
            C:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional\SAMPLES\Graph Based Simulation\Ff.DSN

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X