اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

protuse

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

protuse

به نام خدا
    سلام بر همگی. واقعا خسته نباشید.
    سوال: در protuse چگونه منحنی خروجی فیلتری، مثلا بالا گذر را مشاهده کنم .
    حتما می دونید که منظورم تحلیل با استفاده از ابزار های رسم شکل موج، آن هم در حوضه ی
    فرکانس است . در حوزه زمان را خودم بلدم . اما درحوضه فرکانس ؟
    بازم تشکر از اطلاعات مفید که صادقانه در اختیار دیگران می گزارید.
    خدا حافظ

Re: protuse

نوشته اصلی توسط smt
    به نام خدا
    سلام بر همگی. واقعا خسته نباشید.
    سوال: در protuse چگونه منحنی خروجی فیلتری، مثلا بالا گذر را مشاهده کنم .
    حتما می دونید که منظورم تحلیل با استفاده از ابزار های رسم شکل موج، آن هم در حوضه ی
    فرکانس است . در حوزه زمان را خودم بلدم . اما درحوضه فرکانس ؟
    بازم تشکر از اطلاعات مفید که صادقانه در اختیار دیگران می گزارید.
    سلام دوست عزیز
    فقط به جای ,frequency,analogue رو انتخاب کن و بعد تو properties پنجره حتما refrence انتخابکن :idea:
    خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
    چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
    ژان پل سارتر
    [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

سلام

دوست عزیز از همکاریت تشکر اما منظورم این نبود این لینکی که در پایین نوشته شده را
      ببین بعد منظورم را خواهی فهمید . یعنی این لینک در حوزه زمانه اما من در حوزه فرکانس میخوام
      http://mohandesmilad.netfreehost.com/viewtopic.php?t=2570&mforum=mohandesmilad
      تشکر.
      خدا حافظ

دیدگاه

Re: سلام

نوشته اصلی توسط smt
        دوست عزیز از همکاریت تشکر اما منظورم این نبود این لینکی که در پایین نوشته شده را
        ببین بعد منظورم را خواهی فهمید . یعنی این لینک در حوزه زمانه اما من در حوزه فرکانس میخوام
        http://mohandesmilad.netfreehost.com/viewtopic.php?t=2570&mforum=mohandesmilad
        تشکر.
        منم گفتم دیگه اون قسمتی که نوع آنالیزو انتخاب میکنی بجای انتخابanalogue برو 3 سطر پایین تر frequency رو انتخاب کن
        بعد وقتی پنجره رو کشیدی روش یه راست کلیک یه چپ کلیک کن توقسمت reference براش رفرنس تعریف کن :idea:
        چرچیل

ژان پل سارتر
        [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

protuse

اقا اگه بخواهیم مثلا پهنای باند یه اپ مپ رو تو پروتیوس بدست بیاریم باید چی کار کرد؟

دیدگاه

protuse

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
            اقا اگه بخواهیم مثلا پهنای باند یه اپ مپ رو تو پروتیوس بدست بیاریم باید چی کار کرد؟
            بهتره مدار اینورتینگ ببندی و مثل بالا عمل کنی
            چرچیل

ژان پل سارتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X