اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای شبیه سازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای شبیه سازی

سلام بر بزرگان
    دوستان اگه میشه در مورد شبیه سازی مدار زیر کمکم کنید {ببینید چی کم داره} چون خیلی با پروئوس آشنایی ندارم.
    من تو خروجی 555(پین 3) وخروجی4013ومحل نصب پیزو هیچ سیگنالی روی اسکوپ ندارم!!!ولی قبلش سیگنال هست!
    برام سواله این
    ممنون میشم جواب بدید چون باید pcb این مدار رو زودتر آماده کنم.
    http://s5.picofile.com/file/8137191576/des.DSN.html
    اینم خود مدار

پاسخ : درخواست راهنمایی برای شبیه سازی

این مدار یک فرستنده اولتراسونیک است که سیگنال مافوق صوت بصورت متغیر در حدود 25کیلوهرتز تا 60کیلوهرتز تولید میکند که توسط بلندگوی پیزو توییتر منتشر میشود وبرای راندن حیوانات کاربرد دارد.

دیدگاه

با سلام. اول از اینکه نمیتونم کمکی کنم عذر خواهی میکنم. چون من اصلا اعتقادی به شبیه سازی با پروتئوس ندارم و فکر میکنم اکثرا اشتباه جواب میده.
      ولی شما اگر قبل 4013 سیگنال داری اتصالات 4013 رو دوباره چک کن . مدارت جواب بده یا نده تو کشیدن PCB فرقی نداره.
      یه سوال دارم راجب مدار : فرکانس مدار اتوماتیک تغییر میکنه یا با 5 تا پتانسیومتر ؟
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rhal153
        سلام بر بزرگان
        دوستان اگه میشه در مورد شبیه سازی مدار زیر کمکم کنید {ببینید چی کم داره} چون خیلی با پروئوس آشنایی ندارم.
        من تو خروجی 555(پین 3) وخروجی4013ومحل نصب پیزو هیچ سیگنالی روی اسکوپ ندارم!!!ولی قبلش سیگنال هست!
        برام سواله این
        ممنون میشم جواب بدید چون باید pcb این مدار رو زودتر آماده کنم.
        http://s5.picofile.com/file/8137191576/des.DSN.html
        اینم خود مدار
        سلام
        توی فایل پروتئوستون یک کم دقتی بزرگ رخ داده. پایه ی 6 از 4013 رو از VCC جدا و به GND متصل کنید.
        شما یک شماتیک دارید! اگر تست شده و صحیح هست، با دقت زیاد پیاده سازی کنید تا نتیجه بگیرید.
        در هر صورت با رفع اشکال مذکور میتونید مطمئن باشد از 4013 به بعد کاملاً درست عمل می کنه. (تست شد)
        مدار بخش 555 هم بنده اشکالی توش نمیبینم. این مدار یک مولتی ویبراتور استابل هست که چیز خاصی نداره.
        مدار رو پس از رفع اشکال مذکور، ببندید و تست کنید.
        لطفاً نتیجه رو اعلام کنید.
        *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

ممنون از اینکه وقت گذاشتید
          اما دوست عزیز من اون کاری که شما گفتید رو انجام دادم ولی باز هم سیگنالی در خروجی 4013و555 دریافت نکردم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rhal153
            ممنون از اینکه وقت گذاشتید
            اما دوست عزیز من اون کاری که شما گفتید رو انجام دادم ولی باز هم سیگنالی در خروجی 4013و555 دریافت نکردم!
            عرض کردم که با اصلاح اون مورد، از 4013 به بعد تست شده و درست کار می کنه. شما باید برای صحت مدار، قسمت قسمت ببندید و تست کنید. مثلاً در مورد همین 4013، کلاک ورودیش رو از 555 جدا کنید و با یک مقاومت Pullup کنید و با یک کلید فشاری متصل به زمین، به صورت کلاک بهش 0 و 1 بدید و نتیجه رو ببینید. اگر 4013 درست عمل کنه، ترانزیستور ها هم به درستی سوییچ میشن.
            شما مدار رو طبق شماتیک روی برد بورد ببندید و تست کنید. در فرکانس های بالا، پروتئوس Real Time نیست..
            *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X