اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش Proteus 6.9

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش Proteus 6.9

:redface: :redface: :redface:

همون طور که امیر آقا گفتن، کتاب در دست چاپ هستش! ولی من در خدمت دوستان هستم و اگه لازم باشه، بخشی از کتاب رو که با سوال پرسیده شده مرتبط باشه، بطور فایل PDF در سایت میزارم. هدفمون بهبود و بالا بردن سطح علمی این سایت هستش. البته من که کاری نکردم ولی خوب سایر مدیران و دوستان فعال، واقعاً :job:
    BNTSTBNT

دیدگاه

فایل اموزشی بسیار خوبی بود از زحماتی که جهت اموزش اعضای سایت میکشید ممنونم

به امید کارهای بعدی شما

دیدگاه

سلام
        ممنون از کار جالبتون
        می خواستم بدونم کتاب دقیقا کی چاپ می شه چ.ن من تازه کارم و هنوز برام سوال پیش نیومده که بخوام بپرسم تا شما قسمت های مربوط به سوال رو به صورت pdf در تاپیک قرار بدین
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاشار شکوهی
          :redface: :redface: :redface:

همون طور که امیر آقا گفتن، کتاب در دست چاپ هستش! ولی من در خدمت دوستان هستم و اگه لازم باشه، بخشی از کتاب رو که با سوال پرسیده شده مرتبط باشه، بطور فایل PDF در سایت میزارم. هدفمون بهبود و بالا بردن سطح علمی این سایت هستش. البته من که کاری نکردم ولی خوب سایر مدیران و دوستان فعال، واقعاً :job:
          متأسفانه ماه ها هست که من در پی چاپ کتاب هستم ولی به دلیل رژیم نامعلوم و غلط فراگیر، در تمامی موسسات و ارگان های ما، هنوز موفق به انجام این کار نشدم!!!!! :smile:
          BNTSTBNT

دیدگاه

انشاالله به زودی زود بیاد تو بازار
            کلی هم تبلیغشو میکنیم
            اما اینطور که بوش میاد بیاد تو بازار میترکونه :eek:
            الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

فایل خوبی بود
              اما این آموزش ادامه نداره؟
              همین یه دونه لینک بود؟
              کتاب چی شد؟اگه چاپ شد خبرمون کنید

دیدگاه

سلام. خوبین؟ این کتاب چاپ نمیشه. :angry:

باید بگم شور و شوق عضویت و فعالیت در این سایت بود که من رو به نوشتن این کتاب وا داشت و در این راه از امیر جان (مدیریت سایت ) هم تشکر می کنم.
                اگر واقعاً از طرف ناشرین داخلی حمایت می شد، کتاب هایی در زمینه های دیگه هم میتونستم ارائه بدم، ولی وقتی نه تنها حمایتی نمیشه بلکه به ریش آدم هم میخندن، من هم دلیلی نمی بینم از خونده هام چکیده بگیرم، توضیح اضافه کنم و متن شو ویرایش کنم، تایپ کنم، فهرست بدم و .... تا اینکه تازه یکی بیاد با من بازااری صحبت کنه و فرض کنه من .... تشریف دارم.

کتاب مهندس غیاثی که از مدرسان دانشگاه تبریز هم هستن، اصولاً باید خیلی وقت پیش چاپ شده باشه. کتاب های مشابه دیگه ای هم هستن که میتونید از اون ها هم استفاده کنید.

در ضمن قبلاً هم گفتم، من در خدمت دوستان هستم. تا جایی که بتونم سعی میکنم به سوالات پرسیده شده جواب بدم. که البته چند هفته ای به برگزاری مسابقات رباتیک تبریز مشغولم و نمیتونم چندان در سایت فعال باشم. :redface:
                BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاشار شکوهی
                  ...که البته چند هفته ای به برگزاری مسابقات رباتیک تبریز مشغولم و نمیتونم چندان در سایت فعال باشم. :redface:
                  یه سوال بی ربط به این تاپیک،بازدید از مسابقات برای عموم آزاده ؟ یا فقط تیمها می تونن بیان ؟

دیدگاه

شرکت که واسه عموم آزاد بود چون دوستان من هم تیمی رفتن هم انفرادی
                    گمونم دیدنش هم آزاده
                    میدونید که همین جمعه برگزار میشه
                    چهار نوع ربات
                    تعقیب خط ساده - تعقیب خط مغناطیسی - لابیرنت - جنگجو

دیدگاه

پس کاشکه یک تاپیک باز کنیم،هم محل برگزاری مسابقات (آدرس دقیق سالن) هم زمان دقیق اون رو اطلاع رسانی کنیم(البته اگه مطمئن شدیم دیدن برای عموم آزاده) این چند پست نا مربوط به این بحث رو هم اگه از اینجا پاک کنین فکر کنم بهتر باشه :smile:

دیدگاه

سلام یاشار جان واقعا دست درد نکنه.وخسته نباشید میگم به تمام کسایی که زحمت میکشن و از علمشون زکات میدن.اجرتون با امام حسین

دیدگاه

پاسخ : جواب

سلام خسته نباشید می خواستم ببینم میشه بخش دوم آموزش پروتوس را برای دانلود آماده کنید نیاز فوری دارم با تشکر

دیدگاه

سلام یاشار جان کارت واقعا جالب و توپ بود یعنی دیدگاهت باحال بود کلا
                            من یه بحث زدم به نام سی دی آموزشی پروتئوس که دمویه کارمو اونجا گذاشتم .
                            کارم مطمئنن به ژای کار شما نمی رسه چون من هنوز تو الکترونیک یه جوجم :biggrin: از خود help برنامه برا متنه کارم استفاده کردم . حالام خوشحال میشم نظرتو در باره کار بدونم . فقط شرمنده که دمو هسش . دیگه به خاطر اینکه قراره بدیم تو بازار کل کارو باید خفظ کنم . شرمنده لینکشو زیر گذاشتم .
                            http://mihd.net/g4lnmo
                            mojijordan

دیدگاه

واقعا دستت درد نکنه خیلی دنبال آموزش این برنامه بودم
                              انشاء الله منتظر بقیه درس خواهم بود.

دیدگاه

مرسی دستتون درد نکنه :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X