اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رسم نمودار در پروتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رسم نمودار در پروتئوس

سلام دوستان
    من می خوام یک سری داده دیجیتال رو که در حافظه میکروکنترلر هست ،رو روی یک نمودار بر حسب زمان رسم کنم.(مثلا اطلاعاتی که ADC میکرو در 2 ثانیه خونده رو رسم کنم)
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

رسم نمودار در پروتئوس

میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟
    خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
    چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
    ژان پل سارتر
    [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

رسم نمودار در پروتئوس

سلام
      من می خوام پاسخ پله یک سیستم رو پیدا کنم، خروجی سنسورم به صورت پالس هست،(یعنی متناسب با فرکانس هست) من اطلاعات سنسور رو با میکرو می خونم و حتی روی LCD هم نمایش میدم اما برای نمایش پاسخ پله باید مقادیر سنسور رو در یک زمان مشخص مثلا 2 یا 3 ثانیه رسم کنم.
      منظورم واضحه؟

دیدگاه

پاسخ : رسم نمودار در پروتئوس

سلام دوست عزیز. حالا خوب دیر شده احتمالاً ولی حداقل برای سایر دوستان که همین مشکل رو ممکنه داشته باشن و این قسمت رو میخونن: از نمایشگر گر های گرافیکی استفاده کنین. یعنی آیکون گراف (GRAPH) رو انتخاب و از اون هم مدل DIGITAL رو انتخاب کنید. بدش روی صفحه شماتیک یه کادر با اندازه دلخواه بکشید. حالا به نقطه دلخواه پروب ولتاژ دیجیتال بزنین. این پروب رو انتخاب کنین و بعدش بکشین و روی همین نمایشگر که ایجاد کردین بندازین. این طوری به PROTEUS فهموندین که میخوائین خروجیتونو ببنین. حالا میتونین خروجی تونو در زمان های مورد نظر مشاهده کنید. دقت کنید که برای دیأن نتایج باید از SPACE استفاده کنید. یعنی کلیأ SPACE رو بزنین. نکته دیگه هم اینکه میتونین زمان های مورد نظر رو از PROPERTY های نمایشگر مشخص کنید.

با تشکر.
        BNTSTBNT

دیدگاه

سلام
          این روش رسم نمودار رو یاد دارم،شما با دقت بخون،متوجه میشی منظورم چیه

دیدگاه

سلام.
            اگه اشتباه نکنم دوباره! نظرتون چیه اگه پربو رو روی پایه ورودی تون بزراین؟ و بعدش مدارتون رو شبیه سازی بکنین؟ حالا اگه ورودی تون گذرگاه باشه هم میشه باز این کار و کرد!!
            میخوائین آنچه که در حافظه میکرو تون ذخیره میشه رو داشته باشین درسته؟ :eek: :question:

یا اینکه اگه رو ورودی ها محاسباتی انجام میشه و شما میخوائین این نتایج رو بعد ااز محاسبات داشته باشین، یه خروجی بگیرین و خروجی رو نمایش بدین!!

:mrgreen:
            BNTSTBNT

دیدگاه

سلام
              من خودم یه جورهایی حلش کردم،اطلاعات میکرو رو به DAC دادم و اونو رسم کردم.اطلاعات ورودی چند تا پالس بود که تعدادشون رو تو یه ثانیه لازم داشتم.بعد اطلاعت رو توسط میکرو میخوندم و حالا در دقیقه و ... مخاشبه می کردم و بعد DAC و ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...