اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی اسمبلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی اسمبلر

سلام دوستان
    استادمون یه تمرین داده که باید تا اخ این هفته تحویلش بدیم
    موضوعش اینه: با هر زبان برناه نویسی که میتونید یه اسمبلر طراحی کنید یعنی اینکه دستورات اسمبلی را گرفته و به صفر و یک تبدیل کنه الگوریتمش هم توی کتاب معماری کامپیوتر هستش . ممنون از همکاری شما. :smile:

پاسخ : طراحی اسمبلر

سلام . خوبی دوست عزیز؟
    ببین زبان های قدیمی برای همچین کاری یه مقدار مشکل هستن. مثلا C . ولی اگه بتونی از ++VC یا #VC استفاده کنی فکر کنم راحت تر باشی ( به نظر من با متلب بنویسی از همه راحتر هست)
    در کل ببین اسمبلی یه تعداد دستور داره اون دستوری هایی که می خواهی رو انتخاب کن توی فایلی چیزی ذخیره کن (البته به همراه کد هر دستور) بعدش بیا برنامه کاربر رو بگیر به صورت خط به خط بخون . توی هر خط یه رشته هست رشته رو بخون تا برسی به یه فاصله (space) بعد اون یه تیکه رو با فایل اصلی که دستور ها رو توش ذخیره کردی مقایسه کن تا پیداش کنی. یه خورده ریزه های دیگه هم میمونه که به همین روش میتونی انجامش بدی.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام.
      نوشتن همچین برنامه ای اونم تا آخر هفته (البته اگر بخواهی باگ نداشته باشه) تقریبا غیر ممکنه.
      مثلا اسمبلی یه سیستم 16 بیتی نیاز به یک دیتا بیس با 65 هزار دستور و 65 هزار کد باینری داره .
      تازه این راهنماهای اسمبلر کار رو پیچیده تر هم میکنه.
      اینه که به نظر من تا آخر هفته فکر نکنم تموم بشه.خیلی دیر اقدام کردی (مگه برای اسمبلی میکرو اونم 8051 بخوای بنویسی).
      نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگر بخوای درست از آب در بیاد 1 هفته وقت کمه.
      مگر اینکه دیتا بیسش رو اونجوری که میخوای بتونی گیر بیاری.اونوقت تا آخر هفته میتونی تمومش کنی.
      الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
        این اسمبلر ما فقط 25 تا دستور داره AND-ADD-LDA-STA-BUN-BSA-ISZ-CLA-CLE-CMA-CME-CIR-CIL-INC-SPA-SNA-SZA-SZE-HLT-INP-OUT-SKI-SKO-ION-IOF
        با ORG-DEC-HEX
        اگه برنامه باگ هم داشته مهم نیست فقط یه مشت 01 بده خیلی خوب میشه.
        با تشکر.

دیدگاه

خوب پس اگر زیاد نمیخوای سخت بگیری به همون روشی که استاد نحوی فرمودند میتونید برنامه رو بنویسید.
          اینجور که بوش میاد اصلا اون به قول شما 0 و 1 ها برای صحتشون تست هم نمیشند :mrgreen: پس هر کاری بکنی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. :icon_razz:
          موفق باشید.
          من برای تبدیل فایل هگز به اسمبلی (برای میکرو 8051) یک برنامه با پاسکال نوشته بودم و برنامه و سورسش رو تو سایت گذاشته بودم (البته احتمالا الان از روی هاست پاک شده).
          اگر کمکی میکنه بگید تا مجدد پلود کنم.
          موفق باشید.
          الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

اصلا میگم که این پروتیوس رو به عنوان پروژه بهش بدم :mrgreen: :mrgreen:
            به هر حال از راهنماییتون ممنونم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...