اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب آموزش به زبان C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب آموزش به زبان C

سلام
    من یه کتاب بسیار مفید آموزش زبان برنامه نویسی C میخوام که به درد کار با میکرو هم بخوره.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

پاسخ : کتاب آموزش به زبان C

سلام دوست عزیز
    منم تازه شروع به یاد گیری میکرو کردم کتابی که دارم می خونم برنامه نویسی به زبان C جعفر نژاد قمی چند بخششو که خوندم یه چیزایی دسگیرم شد بعدیه کتاب دیگه ای بود به اسم میکروکنترلرهای AVR وکاربردهای انها اینم دارم می خونم تا اینجا خوب بوده :rolleyes:
    البته نظر من اماتور اینه اساتید هستند کمکت کنند
    موفق باشی
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
      سلام دوست عزیز
      منم تازه شروع به یاد گیری میکرو کردم کتابی که دارم می خونم برنامه نویسی به زبان C جعفر نژاد قمی چند بخششو که خوندم یه چیزایی دسگیرم شد بعدیه کتاب دیگه ای بود به اسم میکروکنترلرهای AVR وکاربردهای انها اینم دارم می خونم تا اینجا خوب بوده :rolleyes:
      البته نظر من اماتور اینه اساتید هستند کمکت کنند
      موفق باشی
      باید بگم که اتفاقا من هم داریم این دو کتاب را میخونم بدک نیست.
      ممنون از اینکه توجه کردین

دیدگاه

به نظر من کتاب آقای قمی خیلی خود آموز نیست. بیشتر استادا میان این کتاب رو به عنوان مرجع قرار میدن
        حالا اگه شما می خونید و کمکتون میکنه که فبحال اونوقت کتاب خوبیه
        اگه کتاب avr تون برای ره افروز هستش که خیلی کتاب خوبیه
        Goodbye

دیدگاه

سلام
          منم اط بروبچ اکا شنیده بودم که میگن کتاب آقای سپاس یار کتاب خوبیه.
          رفتم دنبالش پیداش نکردم. ولی یه کتاب دیگه پیدا کردم به اسم آموزش برنامه نویسی C در AVR (فکر کنم این بوده) از حمید بادامی نجات .
          این اولین کتابی بود که دیدم بصورت محض فقط رو برنامه نویسیش کار کرده بود که بنظرم یه خصوصیت منحصر بفرد خوبه.
          ایول حمید جون :applause: کتاب مینویسی خوب خبر بده دیگه. راستی حمیدجون تنها مشکلی که هست اینه که قیمت کتاب یکم ... اگه این مشکل رفع بشه عالی میشه. راستی من کتاب آقای سپاس یار رو چطوری گیر بیارم؟
          Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

ولی یه کتاب دیگه پیدا کردم به اسم آموزش برنامه نویسی C در AVR (فکر کنم این بوده) از حمید بادامی نجات .
            این اولین کتابی بود که دیدم بصورت محض فقط رو برنامه نویسیش کار کرده بود که بنظرم یه خصوصیت منحصر بفرد خوبه
            میشه یواشکی بگی قیمتش چند بود :mrgreen:
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام.
              مگه اقای سپاس یار کتابی منتشر کرده اند ؟
              حتما منظورتون همون اموزش AVR به زبان C است که ایشون حدود یکسال پیش تو انجمن قرار داده اند.

دیدگاه

من تحقیق کردم و فهمیدم کتاب c آقای جعفرنژاد قمی هم خوبه.
                گفتم که شما هم اطلاع داشته باشین.

دیدگاه

سلام
                  سلام
                  مجیدجون (یواشکی بخون :mrgreen فکر کنم 6500 بود که البته نسبت به اندازه ش "شاید" نامناسب بود. میگم شاید، چون من که همه ی شرایطو لحاظ نکردم. گاهی اوقات بعضی ناشرا خیلی زیاده خواهن یا اصلا تیراژ پایین میزنن که همین باعث میشه قیمت تمام شده بره بالا.

ولی حسین جون.
                  راستش بجز پاسکال و سی (نه C++، اونم C قدیمیش ، جدیدشو نمیدونم) بقیه ی کتابای جعفرنژاد بین بروبچ نرم افزار زیاد محبوبیت نداره.
                  میدونی چرا؟ راستش قبلا تعداد کتاب هایی که داده بود بیرون 3-4 تا بیشتر نبود که همین عامل با حوصله تر نوشن این کتابا بود و اگه اشکالی هم داشت وقت بیشتری رو رو هر کدوم میذاشت . ولی الان کتابایی که نوشته اینقدر زیادن که حتی فکر نکنم خودش بتونه اسم اونا رو حفظی بگه. تازه تو هر زمینه ای که تخصص داشت و نداشت نوشت. برا همین خیلی از کتاباش رو که میخونی انگار داری کتاب داستان میخونی. البته من نمیگم همه سون بدن ، ولی اینطور که معلومه انگار جعفرنژاد دید جدیدش نسبت به کتاب نویسی بیشتر جنبه ی اقتصادی داره تا نشر علم ""واقعی"" و کارا. البته ناگفته نمونه که من میخواستم C++ رو شروع کنم یادم میاد که از سفر داشتیم برمیگشتیم که شب بود و تو ماشین هم تاریک بود و من تو همون نور کم حدود 55 تا 60 صفحه ی اول کتاب جعفر نژاد رو خوندم. یه چیزایی دستگیرم شده بود که خب برا شروع یه موج علاقه مندی بیشتر به این زبان و دید بازتری پیدا کردن نسبت به اون ، بد نبود. ولی اگه میخواستم ین کتابو تا آخر بخونم بنظر فعلیم عمرم تلف میشد. چون علاوه بر اینکه تمام مباحثو نگفته (البته مباحث عادی مورد نیازو گفت) ، بلکه توضیحات بعضی جاهاشم خیلی کم و عجولانه بوده ، (انگار ملانصرالدین کنارش یه گرگ گرسنه گرفته بسته به یه تیرکی ، بطوری که دستای گرگه حداکثر تا 10 سانتی متریش میرسه بعد بهش گفته هر وقت کتابو تموم کردی بیا بیرون. )
                  راستش مورد دیگه هم اینه که (البته لزوما این نباید مشکل تلقی بشه ، بلکه فقط یه تفاوته ، ترتیب مباحث انجام شده در کتاب جعفرنژاد و دیتل کاملا متفاوته.

الان این ترم من سیستم عامل دارم . استادمون کتاب جعفرنژادو معرفی کرده. البته من هنوز کتابه رو نگرفتم. ولی خدا کنه از اون داغوناش نباشه.
                  کتاب اموزش میکروشو نمیدونم چطوره . ولی اگه خوبه بگین منم بگیرم.
                  راستی دوستان کتابی میشناسین که بدرد کسایی که الکترونیکی نیستن و میخوان میکرو کار کنن بخوره؟
                  کتاب حمید جون یکیشونه. بازم اگه کتابی سراغ دارین که جوانب دیگه بغیر از برنمه نویسی رو بحث کرده خوبه. (بیشتر بدرد روباتیک بخوره)

راستی کتابی در مورد شبیه سازی روبات های فوتبالیست (پردازش تصویر ، هوش مصنوعی و بقیه ی جوانبش) گیر آوردین معرفی کنین.
                  با قیمت و انتشارات و تعداد صفحات و اولین سال انتشار و ویرایش چندم و چاپ چندم و ...

ممنون.

راستی دوستان اگه اطلاعات اضافی هم در زیمنه ی میکرو بود خواستاریم. :rolleyes:
                  Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام
                    کتاب C جعفری نژاد قمی واقعا کتاب خوبی است من کتابش را دارم کتاب واقعا خوبی است در بیشتر دانشگاه ها هم همین کتاب را معرفی می کنند.

موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X