سلام بچه ها من یه دستور میخوام که بشه باهاش سیستم رو ریست کرد مثل ریست کامپیوتر.چه دستوریه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ریست سیستم با اسمبلی
Collapse
X
-
پاسخ : ریست سیستم با اسمبلی
این که عرض کردم مگه دستور اسمبلی نیست ؟
Jmp 0000
فقط داستان اینه که میکرو در حالت reset سخت افزاری ، متغیر ها را به حالت پیش فرض تغییر میده .
شما باید ببینید کدام متغیر ها در برنامه تغییر کرده اند . آنها را به پیش فرض تغییر دهید و بعد Jmp 0000 را اجرا کنید. وگرنه حالات پورت ها و متغیر ها ، تایمر ها و ..... به حالت قبل ثابت می مانند.
دیدگاه
-
مجید جان فکر میکنم منظور omega عزیز ریست کردن کامپیوتر هست و میخواد با دستور اسمبلی کامپیوتر رو reset کنه، چون سوال در بخش کامپیوتر در الکترونیک نوشته شده !از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Studyمجید جان فکر میکنم منظور omega عزیز ریست کردن کامپیوتر هست و میخواد با دستور اسمبلی کامپیوتر رو reset کنه، چون سوال در بخش کامپیوتر در الکترونیک نوشته شده !
می خئام کامپیوتر رو با یه دستور اسمبلی ریست کنم :mrgreen:علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
دیدگاه