اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الکوریتم تولید اعداد تصادفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

الکوریتم تولید اعداد تصادفی

سلام عزیزان
    من یه برنامه میخوام تو matlab بنویسم که اعداد تصادفی تولید کنه میشه کمکم کنید؟؟ :sad: ممنون میشم

پاسخ : الکوریتم تولید اعداد تصادفی

سلام دوست عزیز
    من با matalb کار نکردم و هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم. اما اگه بخواهید می تونید این کار رو به صورت سخت افزاری انجام بدین.
    خیلی راحت و بدون دردسر؛ از DS1990 استفاده کنید.خیلی عالیه :nerd:
    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

پاسخ : الکوریتم تولید اعداد تصادفی

اگر یک ناظر اطلاعات و امکانات و استعدادهای لازم پیشامد را داشته باشد هیچ پیش آمدی نمی تواند تصادفی باشد مثل برتاب تاس اگر شما زاویه نیرو و مسیر جرکت و ...داشته باشیم می توانیم محاسبه کنیم که پیشامد چه عددی است. حال ما باید از این اصل استفاده کنید واسه تولید اعداد تصادفی من خودم در برنامه نویسیم اونجا که نمی توانم از توابع استاندارد استفاده کنم‎‎)‎حالا به هر دلیلی‎(‎ ساعت سیستم یا تایمر میکرو رو می گیرم اگه می خوام اون عدد بین 1 و 6 باشه خارج قسمت ثانیه یا صدم تانیه سیستمو بر 6 می گیرم به علاوه 1 می کنم که بین 1 تا 6 است باز اگه نتونستید به ساعت سیستم دسترسی کنید و متغیر های برنامتون دایما فرق می کنند می توانید میانگین یا جمع چند متغیرو به عنوان رندم خود بگیرید یا اصلا میزان حافظه اشغالی رو خوب بالا خره باید مجاسبه ای انحام شود که کاربر نتواند در آن واحد ان را بیشبینی کند

به امید سر افرازی ایران و ایران زمین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...