اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور نویسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور نویسی

آقا منم خیلی با این USB دردسر داشتم .. اولش رفتم کلی در مورد پروتکلش خوندم دیدم نه بابا به این سادگی ها نمیشه براش برنامه نوشت .. بعد رفتم برای C و Java گشتم دیدم interface درست حسابی وجود نداره .. حتی توی سایت خود SUN ملت فحش کشیده بودن به sun چون یک Interface درست حسابی نداده !
    آخرش رسیدم به همین ft232 و ft245 .. که مشکل سرعت وجود داره !

حالا یه سوال .. اگر من بخوام یک flash memory رو به میکرو مستقیم وصل کنم راهی داره ؟ منظورم کارت حافظه نیست اون رو بلدم ! خود فلش یا کول دیسک !

دیدگاه

usb برای اینکار نیست باید از firewire or IEEE1394 استفاده کنید

برای درایور نویسی و فهم کامل USB باید چند تن دیتا و کتاب را بخونی و 1 سالی هم وقت حروم کنی بهتره وقت تلف نکنید و دو باره چرخ را احتراع نکنید :mrgreen:

وقت را روی چیزای مهم تر بگذارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1100
        برای درایور نویسی و فهم کامل USB باید چند تن دیتا و کتاب را بخونی و 1 سالی هم وقت حروم کنی بهتره وقت تلف نکنید و دو باره چرخ را احتراع نکنید :mrgreen:
        درایور نویسی برای USB واقعا ارزش داره
        این طوری هم جلوه نکنید این جوی که شما می گی یکی برای اینکه بخواهد توی سرعت های نسبتا بالا باید لقمه بچرخونه و از راه های دیگه ارتباط دهی رو انجام بده
        خوب از لحاظ سرعت که USB کم نذاشته مخصوصا توی کلاس 3 اون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1100

1. حداکثر سرعت FireWire چهارصد مگابیت بر ثانیه است در حالیکه USB 2.0 به سرعت 480 مگابیت بر ثانیه می رسه.
          2. یک سال زمان نیاز نیست. دوست من پایان نامه اش USB بود که تو چهار ماه ازش جواب گرفت.
          3. الان تو دنیای الکترونیک و کامپیوتر هیچ چیز مهم تر از استاندارهای پر سرعت نیست. :smile:

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

یه دیتا شیت برای firewire ندارین ؟ من می خوام flash memory ببندم به مدارم ! یکی یه کمکی بکنه ! :biggrin:

دیدگاه

سلام .
              درایور نویسی برای USB , PCI , LPT , ... به دو صورت امکان داره .
              گاهی شما مایلید از درایور های عمومی بهره ببرید ، خوب دردسر درایور نویسی ندارید ولی باید از ساختارها و قوانین یک درایور عمومی تبعیت کنید . ببنید مثلا شما برای ارتباط با RS232 بایستی قواعد و قوانین آنرا برای ارسال طبعیت میکردید باید از همان سرعتهایی که معرفی شده بود استفاده میکردید . 1200 و 2400 و ... نمیتوانستید در صورت لزوم از 3600 استفاده کنید این قوانین لازم الاجرا بودند .
              درایور عمومی یعنی یکسری محدودیت هایی مثل همان مثال بالا . بهترین و پر کاربرد ترینشان هم WinDriver از سایت جانگو است . به تازگی هم چند نفر زحمت کشیده اند و از آن در کتاب آموزش میکرو AVR شابک : ISBN:978-964-410-118-2خیلی سطحی یاد کرده اند که باید بسیار هم از این بابت از آنها ممنون بود . زیرا به زبانی ساده درایور نویسی را که میرفت غول بی شاخ و دمی شود به تصویر کشیده اند .
              من از آن خوب استفاده نمود و مجبور شدم آنرا بخرم . شما میتوانید مجانی از CD همراه این کتاب آنرا نصب کنید :eek:
              بعد از WinDriver باید به سراغ نسخه حرفه ای تری برویم . DDK محصول میکروسافت است . من ورژن NT آنرا که ویژه نوشتن Device Driver برای ویندورهای سری NT است دارم که تغریبا یک CD کامل است.
              پس از نصب باید از طریق Visual C++ کار با آن را شروع کنید ( مثل برنامه نویسی سیمبین) . من با VS7 با آن کار کردم و راستش کار با آن برایم خیلی سخت بود . با این وجود به مدد Sample های موجودش به زور یک درایور نوشتم که برای ... کافیست :mrgreen:
              اما شما از آن نترسید همین امروز DDK رو از سایت میکروسافت بگیرید و شاخش را بشکانید.

موفق باشید
              آموزاندن ، سپاسگذاری از خداوندگارست به جهت داشتن نعمت آموختن .

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                WinDriver خیلی ساده است و البته کار راه انداز ولی اصلا حرفه ای نیست . مثلا اگر بخواهیم یک محصول را به بازار ارائه کنیم که درایورش با WinDriver نوشته شده باشه مسلما کار میکنه ولی خیلی ها روی آن حساب نمی کنند . ولی DDK خیلی حرفه ایست .
                راستی بازار CD تهران را زیرورو کردم ولی بجز DDK ویندوز 98 چیز جدیدتری پیدا نکردم تا اینکه مجبور شدم Windows Server 2003 SP1 DDK را با حجم 236 MB از سایت مایکروسافت دانلود کنم .
                اگر ممکنه چند مثال خوب با DDK که بشه روی آنها مانور داد معرفی کنید .
                با تشکر
                If everything seems under control, you're just not going fast enough
                Mario Andretti

دیدگاه

بله حتما 2-3 تا از نمونه هایی که با پورت LPT مود ECP کار شده رو برایتان خلاصه میکنم و میگزارم .
                  در باره نسخه DDK هم مایوس نشوید ، پیدا میکنید . اگر نیافتید هم ، برایم آدرستان را بفرستید ، تا بدستتان برسانم . شما بطلبید ، DDK اش جور میشود
                  آموزاندن ، سپاسگذاری از خداوندگارست به جهت داشتن نعمت آموختن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گلپاترونیک
                    بله حتما 2-3 تا از نمونه هایی که با پورت LPT مود ECP کار شده رو برایتان خلاصه میکنم و میگزارم .
                    در باره نسخه DDK هم مایوس نشوید ، پیدا میکنید . اگر نیافتید هم ، برایم آدرستان را بفرستید ، تا بدستتان برسانم . شما بطلبید ، DDK اش جور میشود
                    سلام
                    خیلی ممنون گلپا جان . خدا خیرت بده .
                    منتظرم
                    If everything seems under control, you're just not going fast enough
                    Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری

سلام
                      خیلی ممنون گلپا جان . خدا خیرت بده .
                      منتظرم
                      با سلام
                      برای نوشتن درایور PCI میشه از DDK استفاده کرد؟ کجا میشه اطلاعات بیشتری کسب کنم؟

دیدگاه

میتونید از کتاب راه اندازی وکنترل دستگاههای جانبی توسط کامپیوتر نوشته محسن شکیبا فر هم استفاده کنید خیلی خوبه http://www.adinebook.com/gp/product/9644100581/500-1722755-6595429

دیدگاه

یک کتاب رای انتشارات نص هست به اسم اصول کامل راه اندازی و کنترل دستگاه های جانبی که تمام پورتهای کامپیوتر به طور کامل توضیح داده و برای همشون با زبان های مختلف مثال زده. کتاب کاملیه در مورد نوشتن dll ها هم توضیح داده
                          ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X