اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره اطلاعات از avr بر روی pc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ذخیره اطلاعات از avr بر روی pc

سلام
    من میخوام با avr یه داده که میزان متراژ هست روی pc یا خود avr ذخیره کنم . :nice:
    کسی میتونه یه راه حل بهم پیشنهاد کنه ؟
    مثلا با پورت سریال بفرستم روی pc که همونجا ذخیره بشه یا اگه تو خود میکرو ذخیره کردم بعدا بفرستم روی سیستم اطلاعات رو .
    طریقه کار اینجوریه :
    میخوام یه فاصله رو بسنجم . هرجا فاصله بیشتر از حد معمول بود ذخیره بشه و ساعت ذخیره شدن رو با میزان متر به روی pc داشته باشم .
    آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

پاسخ : ذخیره اطلاعات از avr بر روی pc

ای بابا ، من دوباره کارم به این موضوع خورد ! کسی نیست یه کمکی به ما بده ؟
    :cry:

دیدگاه

شما اطلاعات رو با دستور پرینت (اگه با بیسکام کار میآ‌کنی) بفرست به PC
      یه برنامه ترمینال مثل Advanced Serial Port Terminal نصب کن و جوری تنظیمش کن که اطلاعات رو توی یه فایل TXT ذخیره کنه
      (Terminal-receive ASCII/Binary File)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
        میخوام یه فاصله رو بسنجم . هرجا فاصله بیشتر از حد معمول بود ذخیره بشه و ساعت ذخیره شدن رو با میزان متر به روی pc داشته باشم .
        ساده ترین راه اینه که با vb یه برنامه بنویسی که اطلاعات رو از سریال بگیره و اطلاعات رو مثلا تو یه فایل txt ذخیره کنی.component هم mscomm هست اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو.
        [img width=119 height=100]http://www.haojieworld.com/image/cooperation.jpg[/img]

دیدگاه

مرسی از نظرتون
          اینایی که گفتید میدونم :angry:
          مشکلم اینجاست زیاد کار نکردم ، اگه امکان داره بگید چجوری بنویسم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X