اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوشتن برنامه برای کنترل DXF to Gcode CNC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشتن برنامه برای کنترل DXF to Gcode CNC

از دوستانی که د ر زمینه برنامه نویسی برای کنترل CNC های دانشجوئی فعالیت دارند و یا نحوه نمایش و تبدیل فایلهای DXF به GCODE و dll هالی مربوطه اطلاعاتی دارند . تقاضا داریم د راین بحث شرکت نمایند. :agree:

پاسخ : نوشتن برنامه برای کنترل DXF to Gcode CNC

سلام

نرم افزار واسه این کار زیاده
    تو گوگل هم بزنید میاره
    کنترلر های سی ان سی هم این کارو خودشون انجام میدن
    شما کارتون رو کاملا توضیح بدین بهتر میشه کمکتون کرد.
    با تشکر

دیدگاه

سلام دوست عزیز ELECH_TECH
      عرض کنم انچه که من انتظار دارم راهنمائی کسانی هستش که در این زمینه تجربیاتی دارند.
      همانطور که میدانید برنام هائیکه در اینتر نت بصورت اماده ارائه شده بیشتر بصورت ابتدائی و صرفا برای کنترل cnc های خانگی و مصارف آموزشی است .
      در صورتیکه کسی بخواد یک قدم بیشتر برداره مجبوره نرم افزار کنترل را خودش بسته به نیاز بخصوصی که داره طراحی کنه . بنابر این لازمه در مورد الگورتیم های کنترل مختصات روی صفحه و بعدا روی حجم اطلاعاتی داشته باشد . مثلا الگوریتم برزنهام و غیره و نیز اطلاعاتی در مورد فایل های CAD CAM و نحوه تبدیل انها به یکدیگر و مخصوصا ترجمه انها به زبان شناخته شده CNC یعنی GCODE .
      البته این شخص حتما فوق لیسانس برنامه نویسی با معدل الفه :mrgreen:
      خوب تصدیق میفرمائید که هیچکدام این امکانات در برنامه های آماده وجود ندارند.
      حال ما ها باید چیکار بکنیم :cry2:
      یه کلک رشتی :twisted:
      یه سری برنامه های آماده که بیشتر این کار ها را انجام میدهند و شما فقط بایدفرم ظاهری و ترکیب برنامه را طراحی کنید و بعلاوه یک سری آیتم های مناسب کار خودتان مثل زبان فارسی و رزولیشن و تعداد محور ها و سرعت و غیره ... را دست و پا کنید و یه کم خلاقیت

بنابر این اینجانب با یه گونی خلاقیت کماکان اینجا :NO: منتظرم
      عزت زیاد :angry:

دیدگاه

دوست عزیز
        شما در ابتدا بفرمایید که برای چه سیستمی میخواید فایل های کد رو به جی کد تبدیل کنید؟
        سنتر افقی یا عمودی؟
        تراش؟
        فرز دروازه ای یا عمودی و افقی؟
        بورینگ یا کاروسل؟
        فوق لیسانس برنامه نویسی با معدل انف تو برنامه نویسی فوله نه در نحوه کارکرد ماشین های ابزار
        شما از چه نوع کنترلری میخواید استفاده کنید؟
        اگر شما برای مصارف خانگی نمیخواید و برای مصرف صتعتی و تخصصی این نرم افزار رو میخواید استفاده کنید کنترلر های صنعتی دی ان سی دار این عملیات رو انجام میدن و مستقیما فایل های کد و کم رو هم اینپوت میکنند.
        کتیا یا سولید هم این کار رو انجام می ده استاد.
        در خدمتم

دیدگاه

از وقتتان متشکرم
          کنترلری که هدف کار منه کارت کنترلرPCI-1240U شرکت Advantech هستش با مشخصات
          http://www.advantech.com.tw/products/4-axis-Stepping-and-Servo-Motor-Control-Universal-PCI-Card/mod_1-2MLGE5.aspx
          و یامثلا ممکنه خودمان بخواهیم سخت افزار کنترلر را بسازیم
          نرم افزار هم خوبه که خودش فایل کد جی کد کنه
          ارادت

دیدگاه

سلام
            من 2 سال پیش از این کارت ها چند مورد استفاده کردم
            ولی پیشنهاد میکنم اگر دستگاه ارزش سرمایه گذاری رو داره از کنترلر های زیمنس یا فانوک استفاده بفرمایید.
            اگر مایل بودید من میتونم واستون تامین کنم.
            با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X