اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن ورودی از کارت کپچر و کار با خروجی مانیتور در vb (یا# c)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گرفتن ورودی از کارت کپچر و کار با خروجی مانیتور در vb (یا# c)

سلام :mrgreen:
    می خواستم بدونم چطور می شه از ورودی av روی کپچر درvb(یا#c) تصویر گرفت و کارهایی مثل کپچر کردن و نمایش زنده آن روی خروجی مانیتور را انجام داد ؟ :eek:
    با تشکر

tantare

پاسخ : گرفتن ورودی از کارت کپچر و کار با خروجی مانیتور در vb (یا# c)

سلام.
    خوب تمام تقریبا تمام کپچر ها سیگنال دریافتی رو همزمان روی مانیتور نشون میدند.
    فقط لازمه برنامه مربوط به اون کپچر رو اجرا و درست تنظیم کنید.
    الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نه من میخوام یه برنامه بنویسم برای جایگزینی به جای تجهیزات تلویزیونی که صدا وسیما داره واسه کارت گرافیکی که دوتا مانیتور را پشتیبانی می کنه
      روی مانیتور اول تصویر ها ی خام را داشته باشم ودومی را به پروژکتور وصل کرده و مثلا برای تصویری که از دوربین از طریق کپچر می گیرم زیر نویس بگذارم .
      مثل کاری که موقع پخش فوتبال انجام می دهند . :mrgreen:

توجه داشته باشید که برنامه هایی نظیر پریمیر پرو که تصویر رندر شده را در مانیتور دوم نمایش می دهند اولا اگر که تنظیم نشوند که منو برنامه را هم نشان می دهند
      واگر هم تنظیم شوند تصویر ابتد باید رندر شود که این وقت می برد حتی با 2 گیگ رم به بالا و تازه باید فیلم ضبط شده باشد.
      tantare

دیدگاه

شما باید از کارتهای real time استفاده کنید . مثل کارت مونانش محصول مایرو گه قیمتی چند میلیونی داره.
        و این دستگاه ها سخت افزار مخصوص واسه خودشون دارند
        اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو
        نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
          شما باید از کارتهای real time استفاده کنید . مثل کارت مونانش محصول مایرو گه قیمتی چند میلیونی داره.
          و این دستگاه ها سخت افزار مخصوص واسه خودشون دارند
          اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو
          آقا دستت درد نکنه بیشتر توضیح بده :bye
          اگرم میشه یه لینک واسه سایته این شرکت بذار
          در ضمن اگه تجربه برنامه نویسی با این اینترفیس رو داری :exclaim: رو کنی دیگه لهمون کردی :smile:
          البته احتمالا DLL ارتباط با اون تو system32 کپی میشه ولی شما مرام بذارو یه حالی بده
          تشکرات :mrgreen: :mrgreen: :biggrin:
          tantare

دیدگاه

سلام
            کار با این کارتها با نرم افزار خودشون اصلا ساده نیست. این دستگاهها نرم افزار و سخت افزار اختصاصی خودشون رو دارند و تازه اگه dll و یا ocx اونا رو هم داشته باشی عملا کاری از پیش نمیبری
            نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

یعنی هیچ راهی نیست که با کبچره معمولی این کارو کرد ؟ :eek:
              به هر حال باید یه راهی باشه
              tantare

دیدگاه

سلام :mrgreen:
                من یه راه بهت میگم ولی خیلی بغرنجه
                1- تصویری که از کارت میاد رو یه جای صفحه نمایش بده. :redface:
                2- عکس یا انیمیشنی رو که میخوای روش بندازی رو هم همینطور. :surprised:
                3- حالا هر دو رو یه جای دیگه توی صفحه نمایشت رسم کن. :sad:
                4- حالا هم میتونی ضبطش کنی هم میتونی نمایشش بدی. :icon_razz:

من خودم تا قسمت سوم رو تو فرومای برنامه نویسی دیدم :eek:ولی قسمت آخر رو نه :cry:.
                در ضمن اگه شدنی باشه اولا باید تو برنامه نویسی و API فول باشی دوما کدنویسیشو اگه بخوای از اول خودت انجام بدی یه دو سالی وقت میگیره
                ولی کار نشد نداره.
                پیروزی و بهروزی را برایتان آرزو میکنم. :bye

دیدگاه

توی این تاپیک یه OCX برای کار با فایل تصویری از نوع avi گذاشتم.
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,6024.0.html
                  :mrgreen:

دیدگاه

آقا دمت گرم خدا خیره این دنیا واون دنیا رو بهت بده :biggrin:
                    ولی رئیس این طوری که تصویر زنده نیست :eek:
                    البته همینم که گفتی از سرمونم زیاده ها :redface:
                    ولی اگه راه دیگه ای داری یه حالی بده [move][/move]
                    tantare

دیدگاه

سلام
                      ببین شما تصویری که از کارت می گیری زندست و مثلا توی مختصات (0,1000,0,1000) رسم شده
                      گرافیکی هم که می خوای روش بندازی هم از قبل آماده داری و خودت بصورت زنده دستور شروعشو میدی و اونم مثلا توی مختصات(1001,2000,0,300)
                      رسم شده.
                      خوب شما که دوتا تصویر زنده توی صفحه نمایشت داری، مختصاتشونم که داری، کافیه برنامه ای بنویسی که بطور مداوم ابتدا تصویر اول رو توی یه مختصات دیگه
                      رسم کنه و تصویر دوم رو توی مختصات معینی(مثلا زیر نویس یا آرم شبکه) رو تصویر اول رسم کنه
                      خوب پس داریم تصویر زنده اول +تصویر زنده دوم ----> تصویر زنده قابل پخش

یه OCX توی بانک گذاشتم که میتونه از صفحه نمایش عکس بگیره یه پروژه هم برای آموزشش همراهشه ببین به کارت میاد؟ :mrgreen:
                      لینک مستقیمش http://www.4shared.com/file/10649484...enCapture.html
                      اگه باز هم مشکلی داشتی بگو اگه می دونستم و سوادم رسید دریغ نمی کنم.
                      پایان هفته خوبی داشته باشی. :bye

دیدگاه

سلام من یه برنامه به زبان ++C دارم که برای Capture گرفتن از کارت ویدیویی است و امکاناتی برای فیلتر گذاشتن و فشرده سازی MPEG و پردازش تصاویر ویدیویی داره، اگر به دردتون می خوره پلود کنم.
                        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

یه دونه کامپوننت یا اکتیو ایکس یا OCX هم هستش به نام VideoOCX که شما میتونید بوسیله اون مثلاً تو ویژوال بیسیک از وب کم یا کپچر یا دستگاه های تصویری
                          ورودی تصویر بگیرید و روش عملیات مختلف پردازش تصویر انجام بدید بگردید تو گوگل میتونید پیداش کنید :smile:
                          از ماست که بر ماست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shockley
                            سلام من یه برنامه به زبان ++C دارم که برای Capture گرفتن از کارت ویدیویی است و امکاناتی برای فیلتر گذاشتن و فشرده سازی MPEG و پردازش تصاویر ویدیویی داره، اگر به دردتون می خوره پلود کنم.
                            اکه میشه پلود کن. :agree: :rolleyes: :redface:
                            tantare

دیدگاه

سلام،
                              این یک برنامه ی Open Source بود که من چون سال پیش دانلود کردم، نسخه ای که دارم یک مقدار Unstable است، الان نسخه ی جدیدش رو می تونید از اینجا دانلود کنید:
                              http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm
                              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X