سلام
برای دوستانی که الکترونیک کار میکنند (عمده کارشون با الکترونیکه) و دانش آنها از برنامه نویسی کامپیوتر، محدود به برنامه نویسی با یکی از پورتها هست و کمتر به مسائل و تکنیکهای برنامه نویسی کامپیوتر تسلط دارند، این تاپیک را زدم تا بتونم اینجا با کمک شما دوستان و اساتید، تکنیکهایی را در این مورد در اختیار همه قرار دهیم.
هدف من از ایجاد این تاپیک صرفا برقراری ارتباط با پورتها نیست!!!! چون مطلب راجع به این زیاده.
مثلا ممکنه یه برنامه کامپیوتری برای مدارمون درست کنیم که اون برنامه نیاز داشت که به یه وب سرویس تو اینترنت وصل بشه و اطلاعاتی رو بگیره و بده به میکرو! خوب چه کنیم؟؟؟ یا هر مثال دیگری...
در این تاپیک ما به طرح و بررسی و آموزش این مسائل می پردازیم...
عمده توجه من روی زبانهای VB.Net و #C هست. چرا که از نظر قدرت جایگاه بالایی دارند.
برای شروع... در اینجا یه تابع آوردم که تاریخ شمسی رو خیلی راحت بدست میاره...
چون راحته توضیح زیادی راجع بهش نمیدم....
به زبان VB.NET
به زبان #C
برای دوستانی که الکترونیک کار میکنند (عمده کارشون با الکترونیکه) و دانش آنها از برنامه نویسی کامپیوتر، محدود به برنامه نویسی با یکی از پورتها هست و کمتر به مسائل و تکنیکهای برنامه نویسی کامپیوتر تسلط دارند، این تاپیک را زدم تا بتونم اینجا با کمک شما دوستان و اساتید، تکنیکهایی را در این مورد در اختیار همه قرار دهیم.
هدف من از ایجاد این تاپیک صرفا برقراری ارتباط با پورتها نیست!!!! چون مطلب راجع به این زیاده.
مثلا ممکنه یه برنامه کامپیوتری برای مدارمون درست کنیم که اون برنامه نیاز داشت که به یه وب سرویس تو اینترنت وصل بشه و اطلاعاتی رو بگیره و بده به میکرو! خوب چه کنیم؟؟؟ یا هر مثال دیگری...
در این تاپیک ما به طرح و بررسی و آموزش این مسائل می پردازیم...
عمده توجه من روی زبانهای VB.Net و #C هست. چرا که از نظر قدرت جایگاه بالایی دارند.
برای شروع... در اینجا یه تابع آوردم که تاریخ شمسی رو خیلی راحت بدست میاره...
چون راحته توضیح زیادی راجع بهش نمیدم....
به زبان VB.NET
کد:
Private Function GetPersianDate() As DateTime Dim PDate As New System.Globalization.PersianCalendar Return Convert.ToDateTime(PDate.GetYear(Today) & "/" & PDate.GetMonth(Today) & "/" & PDate.GetDayOfMonth(Today)) End Function
به زبان #C
کد:
private DateTime GetPersianDate() { System.Globalization.PersianCalendar PDate = new System.Globalization.PersianCalendar(); return Convert.ToDateTime(PDate.GetYear(DateTime.Now) + "/" + PDate.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + PDate.GetDayOfMonth(DateTime.Now)); }
دیدگاه