اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل24به 5

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل24به 5

سلام کسی میدونه چطور میشه 42ولت رو به 5 تبدیل کرد با جریان حدود 300میلی و برای جریانهای باتا تا 2-3امپر چطور اگه بخوام رگولاتور بذارم از 24ولت 5 با 300میلی میده یا میسوزه و ایا میشه اونارو با هم موازی کرد اگه کسی این کارو کرده ممنون میشم کمک کنه
    { خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : مبدل24به 5

سلام

با توجه به مقادیر داده شده یه مقاومت 39 اهم 5 وات با ورودی رگولاتور سری کنید .
    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم
      ولی حللش کردم و 700 تا ازش درست کردم - تا 3 آمپر هم جواب میده
      داغ هم نمیکنه
      تنها راه شما استفاده از lm2576 -5 V است که حدود 800 تومنه
      یه یلف 100uh و یه 1n5822 و یه خازن 1000 میکرو هم کنارش لازمه
      از دیتا شیت نگاه کن حالشو ببر - رگولاتور سوییچینگه
      حالا چرا تشکر نمیکنی دیگه نمی دونم

دیدگاه

این رگولاتور ولتاژ منفی تولید میکنه ؟

http://iran-micro.com/product_info.php?products_id=770&osCsid=55d674 4224e29db3d7db21542aa6af21
        مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

این که چرا تشکر نمیکنم معلوم نیست شاید از بی ادبیست :rolleyes: طبق گفته این دوستمون منفی میده درسته یا ما جایی اشتباه میکنیم 5ولت مثبت میخوام برادر ردیفه :smile:
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

ایا با این مقاومت مشکل حله و اینکه با این مقاومت تا چند امپر جواب میده 300میلی یا 2-3 امپر oo:
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نه دیگه من برای 300 میلی امپر محاسبه کردم

البته مقاومت شد 3.33 وات که من 5 وات گرفتم .

دیدگاه

آقا - lm2576 مثبت 5 بهت میده - برو حلله
                منظورم این بود که نوع 5 ولتش رو بگیری چون 3و5و 9و12وadj قابل تنظیم هم داره
                مقاومت رو هم بنداز دور چون هم جریان بیشتر بهت نمیده - هم تلفات داری و داغ میکنه - مصرف بی رویه هم کار خیلی بدیه
                دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم
                ولی حللش کردم و 700 تا ازش درست کردم - تا 3 آمپر هم جواب میده
                داغ هم نمیکنه
                تنها راه شما استفاده از lm2576 -5 V است که حدود 800 تومنه
                یه یلف 100uh و یه 1n5822 و یه خازن 1000 میکرو هم کنارش لازمه
                از دیتا شیت نگاه کن حالشو ببر - رگولاتور سوییچینگه
                حالا چرا تشکر نمیکنی دیگه نمی دونم

دیدگاه

البته با روش های خاصی ولتاژمنفی هم میتونی ازش بگیری 0.7A
                  َ ولی در کل در حالت استاندارد برای گرفتن ولتاژ مثبت 3A استفاده میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X