سلام
اول بگم من تازه دارم با #C کار میکنم پس از تمامی دوستان خواهش میکنم هر چیزی که به ذهنشون میرسه دریغ نفرمائیند انشا ا... خدا یاریتون کنه
یه برنامه نوشتم (البته از تو کتاب رونوشت کردم خوب اول کاره دیگه :mrgreen
که اعداد زوج و فردو تشخیص میده حالا چنتا مشکل دارم که میپرسم
1) تو برنامه حتما باید Password وارد بشه بعد جواب بده ولی نمیدونم چرا اینطور نیست؟ یعنی چه Password وارد کنی چه نه فرقی نمیکنه برنامه جواب میده
2)اعداد اگه زیاد بشن مثلا از 10 رقم بیشتر بشه Error میده؟
3)این 10 که اینجا نوشته شده واسه چیه؟
int num = Convert.ToInt32(textBox1.Text,10);
اول بگم من تازه دارم با #C کار میکنم پس از تمامی دوستان خواهش میکنم هر چیزی که به ذهنشون میرسه دریغ نفرمائیند انشا ا... خدا یاریتون کنه

یه برنامه نوشتم (البته از تو کتاب رونوشت کردم خوب اول کاره دیگه :mrgreen

کد:
using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; namespace ch3_2 { public partial class majid : Form { public majid() { InitializeComponent(); } private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { label1.Text = "Number"; label2.Text = "Enter Password"; label3.Text = ""; label3.AutoSize = true; label2.AutoSize = true; textBox2.PasswordChar = '*'; } private void Odd_Click(object sender, EventArgs e) { int num = Convert.ToInt32(textBox1.Text,10); label3.Text = (num % 2 == 0) ? "Number is Even" : "Number is Odd"; } private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e) { majid.ActiveForm.Text = textBox2.Text; } private void Exit_Click(object sender, EventArgs e) { Close(); } } }
2)اعداد اگه زیاد بشن مثلا از 10 رقم بیشتر بشه Error میده؟
3)این 10 که اینجا نوشته شده واسه چیه؟
int num = Convert.ToInt32(textBox1.Text,10);
دیدگاه