اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد برای استفاده از یک زبان برنامه نویسی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد برای استفاده از یک زبان برنامه نویسی ؟

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22878.0
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

منظورم کتاب واقعی بود
      با pdf زیاد حال نمی کنم !
      واسه 2010 چیزی اومده ؟

دیدگاه

مرجع کاملش هست آقا فرشاد ولی قیمتش یکم بالاست ، حدود 30 تومن بود البته خوندنش هم عمر نوح میخواد...

به نظر من یک کتاب ساده که اصول کار رو نشونتون بده رو بگیرید (کتاب اینطوری سراغ ندارم) ، بعد برای کارهای پیشرفته تر میتونید از سایت ECA و برنامه نویس کمک بگیرید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
          مرجع کاملش هست آقا فرشاد ولی قیمتش یکم بالاست ، حدود 30 تومن بود البته خوندنش هم عمر نوح میخواد...

به نظر من یک کتاب ساده که اصول کار رو نشونتون بده رو بگیرید (کتاب اینطوری سراغ ندارم) ، بعد برای کارهای پیشرفته تر میتونید از سایت ECA و برنامه نویس کمک بگیرید :nerd:
          مرجع کامل رو بی خیال !
          یک کتابی باشه که در حد مبتدی یاد بده ، بقیش رو از اینور اونور یاد میگیریم !
          وقت ندارم ، وگرنه کلاس می رفتم
          در ضمن ، آدرس سایت Eca و هم بده

دیدگاه

دوستان همیشه به من ایراد میگیرن عادت دارم از ته برم به اول!!!
            پس برگردیم سر نقطه اول:
            تو زمینه الکترونیک کدوم نرم افزار می تونه در کمترین زمان ممکن نیازهای مارو برطرف بکنه ؟
            مثلا کار کردن با پورت سریال ، کنترل چند عدد موتور و ...
            نرم افزاری که دارای رابط گرافیکی کاربر پسند باشه ( یعنی امکانش رو داشته باشه که یک چیز کاربر پسند طراحی کرد )
            ویژوال سی ، ویژوال بیسیک ، لبویو ، دلفی و .......
            براساس کارهاتون عمدتا به نفعتونه که با دو زبون کار کنین. میتونین با #C کل پروژه رو پیش ببرین. اما اگر به مشکل performance و اینجور چیزا (لااقل ظاهری...بعد میگم چرا) یا حفاظت برخوردین میتونین برنامه رو دو شقه کنین. کار کنترلی و حفاظتی رو با C یا ++C بنویسین و در یک dll قرار بدین و بقیه کارهای خوشکل بازی رو با #C انجام بدین.

من باب اطلاعتون #C چون مثل زبانهایی مثل جاوا از کد واسط استفاده میکنه زمانی رو در ابتدای کار احتیاج داره که به کد حقیقی سیستم نهایی تبدیل بشه. توسط ماجولی که اصطلاحا بهش میگن JIT یا Just InTime compiler. این تبدیل برای هر ماشینی بهینه هست. ولی خوب البته زمانگیر. بنا براین به محض اولین اجرای یک تابع (فقط اجرای اول) این تبدیل انجام میشه و بنا بر این یه کمی (خیلی کوچولو و نامحسوس) زمان میبره. اما برای دفعات بعدی اجرا زمان اجراش با یک کد C عملا فرقی نمیکنه. بنا براین اگر کدی دارین که یک سری کد رو به ترتیب اجرا میکنه تا به تهش برسه خوب performance اش به پای C نمیرسه. اما اگر توابعی هستن که مرتب اجرا میشن بخاطر بهینه سازی های زمان اجرا که توسط JIT انجام میشه در خیلی از موارد از C هم بهتره.

از بابت کار گرافیکی چیزی کم نمیارین. اما خوب البته هم امکاناتتون زیاده و هم جایی برای استفاده از یک تکنولوژی کم نمیارین. (مگه بعضی مواقع که تازه اونم باید یاد بگیرین چطوری حلش کنین. نه اینکه نشه حلش کرد). اما همه پکی آماده برای کار موجود نیست. و به مرور زمان کتبخونه هاتون زیاد میشه. این مشکل برای LabVIEW هم هست ولی اونجا مجبورین خودتون رو باهاش وفق بدین چون استفاده کننده های حرفه ای LabVIEW کم هستن ولی تا دلتون بخواد دات نت و دلفی و ....

راجع به شروع کردن این زبون هم. یادتون باشه #C یک زبان ذاتا شی گرا هست. پس این منطق رو باید باهاش اخت بشین. حالا هر جور که میدونین. این بهتون خیلی کمک میکنه تا درک درستی از دات نت و این زبون پیدا کنین. بعد از اون هر مرجعی انتخاب کنین خیلی مهم نیست. ولی برای رفع اشکالات و کمک حتما این سایت رو بهش سر بزنین:

www.codeproject.com

خیر پیش!

دیدگاه

برای فهمیدن گستردگی و کامل بودن تولکیتهای همراه لب ویو میتونید به تعداد دی وی دی های پکیج کامل labVIEW که بصورت تبلیغ در پایین سایت میاد یه نظر بندازید.
              و از نظر سادگی هم شما میتونید تو نصف روز یه برنامه تمام و کمال DAQ رو بنویسید(یا بهتره بگم رسم کنید). همین امروز من تو کمتر از دو دقیقه یه وبکم رو با لب ویو راه اندازی کردم!
              البته پشنهاد من هم اینه که در کنار لب ویو بهتره یه زبون برنامه نویسی متنی مثل C# یا VB هم تو خورجینمون داشته باشیم

دیدگاه

من یه کم با لب ویو کار کردم اگه اشتباه نکنم میشد توش از زبانهای برنامه نویسی دیگه هم استفاده کرد!
                استادی داشتیم که از لب ویو چند میلیون درآمد داشت!

دیدگاه

اول از همه میگم این حرف هایی که میگم برداشت من از این نرم افزارهاست و اگر اشتباه میگم خواهش می کنم ناراحت نشین و من رو راهنمایی کنید .
                  من با یه کم رو رفتن با C# و لبویو ، برداشتم اینه
                  یه تفاوتی مثل نرم افزار اکسس با مثلا نرم افزار ویا¾وال C++ و اسکیوال
                  الان شما بخواین مثلا واسه کارهاتون یه دیتابیس داشته باشید و اطلاعات رو به روز کنید و ....
                  هم می تونین با اکسس این کار رو انجام بدین و هم با sql
                  ولی معمولاً کسی که با اکسس برنامه مینویسه ، واسه خودش مینویسه و به درد حالت تجاری نمی خوره !ولی با sql ارگ برنامه رو بنویسید میتونین اون رو به حالت تجرای برسونین .
                  منظورم اینه که لبویو هم همچین حالتی داره و نیازهای فرد رو برطرف می کنه و نمی تونه به حالت تجاری برسه .
                  لطفاً در این زمینه هم راهنمایی کنید .
                  منظورم حالت گرافیکی و اینجور چیزاست

دیدگاه

درسته در حدی نیستم که اظهار نظر کنم ولی در مورد قسمت آخرتون در مورد labview موافق نیستم!
                    از طرف افراد زیادی بهم سفارش شده که حتما labview رو خوب یاد بگیرم و افراد زیادی رو هم دیدم که از این برنامه استفاده تجاری میکنند ولی سوادم در اون حد نیست که بتونم مثل شما مقایسه کنم وگرنه مثال میزدم!

دیدگاه

یک کتاب برای لبویو خریدم ، که خیلی جالب توضیح داده
                      فصل اول توضیحات مفصلی در مورد نرم افزار داده ،آ‌
                      میشه نتیجه گیری کرد که بیشتر کاربردش پردازش اطلاعات ورودی و آزمایشگاهی هست .

یک قسمتی هم فهرست کاربرد لبویو رو نوشته :
                      » داده برداری و پردازش سیگنال
                      » کنترل ابزار دقیق
                      » اتوماسیون سیستم های صنعتی
                      » کنترل و اندازه گیری صنعتی
                      »آ‌ طراحی سیستم های پردازش تصویر
                      »آ‌ آموزش و تحقیقات

یک جایی هم نوشته : labview را می توان در حقیقت یک واسط ارتباطی فرض نمود که بین کامپیوتر و کمیت های اندازه گیری شونده ارتباط برقرار می کند . مرحله بعدی پس از اندازه گیری و تحلیل هر کمیت ، ایجاد تغییر و یا کنترل آن بر اساس نتایج به دست آمده و یا خواسته های ما از سیستم است .

در مورد ساخت نرم افزاری کلی جستجو کردم و متوجه شدم که قابلیت ساخت نرم افزار هم داره ، ولی به سبک و سیاق خودش

با این اوصاف برای کاری که من لازم دارم ، c# گزینه بهتریه .
                      من می خوام بوسیله پورت سریال و توسط یک میکروکنترلر تعدادی ورودی و خروجی رو کنترل کنم ، نکته مهم اینه نرم افزار قابلیت مانور زیادی داشته باشه و توسط رابط گرافیکی که قراره طراحی بشه کاربر بتونه ورودی و خروجی هارو کنترل کنه .
                      نرم افزار انعطاف خوبی داشته باشه و کاربر بتونه چند برنامه مختلف رو ذخیره بکنه و در موقع لزوم از هر کدوم از اونا استفاده بکنه

دیدگاه

اصل قضیه اینه که LabVIEW یا نرم افزار های مشابه برای HMI ساخته شده و بازار هدف اش هم افرادی بودن که دید Visual و برق داشتن و مفاهیم برنامه نویسی رو درک میکنن ولی واقعا برنامه نویس نیستن. روی PLC هم خیلی ها هستن که واقعا مشکلشونه که STL برنامه بنویسن. ولی عمدتا با لدر و CSF و اینجور چیزا مشکلی ندارن. یا مثلا روی FPGA خیلی ها هستن که با شماتیک حال میکنن ولی جونشون درمیاد بخوان 5 خط VHDL یا Verilog بنویسن.
                        بعله خیلی کارها رو میشه با LabVIEW هم انجام داد. ToolKit های بسیار زیادی هم موجوده ولی به خودتون نگاه کنین. اگر کد نویس هستین برین سراغ زبونهای برنامه نویسی مثل #C یا غیره اما یک سری هم به LabVIEW بزنین تا بتونین زبون مشترکی برای تبادل نظر با افراد دیگه که برنامه نویس هم نیستن داشته باشین. اگر هم کد نویس نیستین همون LabVIEW خیلی خوبه. یه کمی دست و پاگیر هست ولی مشکلتون رو حل میکنه. کلی هم عنوان و اسم و رسم داره. ضمنا منظور من از برنامه نویس کسی نیست که فقط بلد باشه چهار تا if و else پشت سر هم قطار کنه. وگرنه اینجوری خیلی ها رو میشناسم برنامه نویس هستن ولی هنوز که هنوزه برای نوشتن یک برنامه ساده بلد نیستن دو تا تکنیک یا یه تحلیل خوشگل رو وسط بیارن. حتی بعضی هاشون بعد از 10 سال برنامه نویسی خیلی جاها از امکانات زبانی استفاده نمیکنن.

دیدگاه

با عرض معذرت از اساتید بزرگوار انجمن، من هم یه نظری میدم.
                          خب #C که جای خودشو داره. همه میدونیم و بحثی در موردش نیست.
                          اما .... اما دقت داشته باشید لبویو هم ساختارهای پیشرفته ای مثل کلاس - متغیرهای عمومی برای ارتباط بین چند برنامه در یک یا چند پروژه - متغیرهای تسهیم شده برای ارتباط بین چند پروژه در هر شبکه ای - Queue - متغیرهای DataSocket و .... داره که عمرا هیچکی ازشون خبر نداره و استفاده نمیکنه از خیلی از قابلیت هاش. به اون سادگیها هم که شما میگید نیست که فقط برای HMI باشه. شاید اوایل اینطوری بود (منظورم از اوایل 300 سال پیشه !) ولی الان قابلیت هایی بهش اضافه شده که اونو بی رقیب ساخته و مطمئن باشید تا یه مدت دیگه به یه استاندارد تبدیل میشه و چیزی هم نمیتونه رو دستش بلند بشه چون از اول خشت رو درست برداشتن و این اول که ازش صحبت میکنیم 30 سال پیشه. همچنین خیلی از کاربران لبویو از قابلیت های اون به طور کامل اطلاع ندارند. لبویو واسه خودش یه پلت فرم جدا و مخصوص هستش که مستقیم به کد ماشینی که تو اون در حال اجرا هست تبدیل میشه. مثلا شما میتونید تو اون برای ویندوز برنامه بنویسید و تو لینوکس اجرا کنید. خیلی راحت و بدون دردسر. یا تو ویندوز برنامه بنویسید و روی FPGA و ARM و DSP و Blackfin و هر پروسسور دیگه ای پیاده کنید. البته پشتیبانیش از FPGA ها خیلی بیشتر از تارگت های دیگه ی هستش. من خودم دیدم کسی رو که برای برنامه نویسی DSP از لبویو استفاده میکرد. البته یه سری محدودیت ها از لحاظ تارگت داره که اون طرف از اونجایی که خیلی حرفه ای بود تونسته بود اینکار رو بکنه و کامل طرحش رو پیاده کنه. قضیه مربوط به 2.5 سال پیش هستش پس بیخیال سوال بشید.
                          همچنین برنامه نویسی برای موبایل (ویندوز موبایل) و Windows CE
                          همه اینا بدلیل ساختار پیشرفته و منطق خاص لبویو هستش.
                          البته طبیعتا وقتی برای هر Target ای به جز کامپیوتر برنامه مینویسید امکانات کمتری دراختیارتونه. این نرم افزار قالیت های پیشرفته دیگه ای داره که مخصوص خودش هست و روز به روز در حال پیشرفت هستش. شما میتونید برنامه های لبویو رو به کلاس Net. تبدیل کنید و تو هر محیطی که پشتیبانی کنه ازش استفاده کنید. یا تبدیل به DLL کنید تا تو همه محیط ها اجرا بشه. و برعکس. هر DLL ای رو میشه تو لبویو فراخونی کرد. حتی DLL محیط قدیمی مثل فورترن . کلاسهای مختلف Net. و کمپوننتهای ActiveX هم میشه براحتی فراخونی کرد. حتی هندل کردن Event های Net.
                          از لحاظ محیط گرافیکی که آقا فرشاد گفتن هم که خب به هر کی بگی اول لبویو رو معرفی میکنه. کنترل ها به راحتی قابل کاستومایز شدن هستن. بسیار زیبا و جالب و همه کنترلهایی که ویژوال استودیو ازشون استفاده میکنه هم قابل استفاده هستند تو لبویو.
                          به هر حال لبویو تو زمینه مهندسی حرف اول و آخر رو میزنه و رو دست نداره حتی متلب. چون کل متلب هم قابل اجرا تو لبویو هستش. حتی سیمولینک متلب. اگه دقت داشته باشید تو همه دانشگاههای دنیا رشته های مهندسی که نیازشون هست واحد لبویو رو میگذرونن و باید بلد باشن. نمیگن که شما حتما باید #C و امثالهم بلد باشید. تو همه آزمایشگاههای معتبر فیزیک و برق و ...
                          برخی مباحث تخصصی هم فقط از طریق لبویو قابل اجرا هستش. یکی رو میشناختم که تو تحلیل ارتعاشات کار میکرد و با صاایران و امثالهم کار میکرد پروژه ای. میگفت که من اول بلد نبودم لبویو رو بعد که زود یاد میگیره و قراردادش رو با یکی از سازمانها میبنده و پروژه رو با لبویو انجام میده. 200 میلیون ناقابل هم پول طراحی میگیره برا 4 - 3 ماه کار. فقط بخاطر امکانات لبویو تو زمینه های مهندسی و انعطاف اون. (این مورد مربوط به تحلیل ارتعاشی و صوتی بود)
                          و یه مورد دیگه هم گفت. اگه گفتین ؟؟ سرعت اجرا. که هیچی از C کم نمیاره چون مستقیم کد قابل اجرا میده. یه جا خوندم که از اول بنا رو بر این گذاشتن که سرعت اجرا رو به پای C و حتی تو مواردی بهتر از اون برسونن که سال 96 یا همون حدود ها موفق شده اند که عملیش کنن.
                          یکی دیگه از اساتید هم هست که برخی از دوستان انجمن میشناسنش. ببخشید که من میگم !
                          این استاد ما که کارش انصافا درسته با همکاری چند نفر برنامه شبیه سازی نیروگاه سیکل ترکیبی رو نوشته بود با لبویو. میگفت قیمت برنامه که به وزارت نیرو داده شده 1200 میلیون تومن بوده. البته پولش رفته تو جیبه شرکتی که براش کار میکرده. من که برنامه رو ندیدم ولی یکی از دوستام دیده بودش که خودش خیلی لبویو کار کرده گرخیده بود که چه برنامه عظیمی هستش. حالا شما بگید برای تولید صفحات HMI کاربرد داره.
                          در مورد تولکیت ها و ماژول های مختلفش هیچ حرفی نمیزنم که اصلا حوصله اش رو ندارم. قبلا تو همین انجمن یه جا کمی توضیح داده بودم. پس وقتی میخواید مثال بزنید کیلویی مثال نزنید که چمیدونم مثلا فلان برنامه 400 گیگ حجمش هست و فلان برنامه 200 میلیون کاربر داره و از این جور صحبتا
                          سخن آخر : هر چیزی را بحر چیزی ساخته اند !! اما لبویو رو دست کم نگیرید.
                          موفق باشید.

دیدگاه

خب باید بگم که من در مقابل این طرفدارهای متعصب و دو آتیشه لب ویو و C# بالا میبرم.
                            اینکه کدوم بهتره و کدوم بدتره فکر نمیکنم ملاک باشه. مهم اینه که شما با یه زبون برنامه نویسی حال کنید و البته بتونین از قابلیتهای اون استفاده کنید(منظورم اینه که توش حرفه ای بشین).

من تموم پروژه هام رو با لب ویو انجام میدم و هر وقت که نیاز داشته بشم کدهایی رو تو ویژوال سی مینویسم و توی لب ویو ازش استفاده میکنم ولی تصمیم هم دارم که C# رو هم شروع کنم

دیدگاه

باید بگم که من تعصبی روی LabVIEW یا #C یا غیرهم ندارم. ولی فکر میکنم بهترین چیزی رو که میشه بیان کرد یا بطور حسی عمل کرد از طرف کاربران محترم mojalan و kasper اعلام شده:

بتونین از قابلیتهای اون استفاده کنید
                              یا
                              هر چیزی را بحر چیزی ساخته اند
                              که البته خودمونیم ها!
                              درستش اینه:
                              هر چیزی را بهر کاری ساخته اند!!

دیدگاه

سلام دوستان
                                من هیج وقت از این مقایسه ها خوشم نمی یومده. ولی واقعیت اینه که من خودم زبان ها و نرم افزارهای زیادی رو تجربه کردم . ولی اگر امروز پسرم بخواد یک زبان برنامه نویسی رو یاد بگیره من c# رو بهش توصیه می کنم. چون در این صورت هر کاری از طراحی وب تا کار با سخت افزار رو می تونه انجام بده . فیلم آموزش شروع کار با j - daq و c# را ببینید تا ببینید چگونه می شه با استفاده از c# پروژه های الکترونیکی رو هندل کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X